N95 vs Sirocco

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

meni se cini da vertu ne prodaje n80 >>> kupuj sirocco.. 8)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Široko se ne kupuje ako nemaš kinte za bar još jedan telefon... zna se ko kupuje takav tel... i šta on predstavlja... definitivno nije za klince...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

gallee, da da da ne prodajem N80,Akki pa ja ga ne bi uzeo da se "duvam" sa njim po gradu kaficima itd,nego mi se dopao jako dizajn a kad vec imam N80 ne vidim sta ce mi neki umesto njega :D
<<<Black N96>>>

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vertu, pa ti jos malo pa ces nositi ranac za gadgete,nece ti biti malo puno telefona,a uostalom bolje prodaj n80 sada dok jos ima kakvu takvu cenu,jer ce mu cifra padati sa padom cene n95!!!
A ostaje ti HP i 6600,imas i wm i symbian pa se igraj,a 8800s je suva elegancija!
D500&E71

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

loki13, hehehehehe ma necu,a HP bi ja da prodam jel sam ga dobio a ja to ne koristim (nisam bas zainteresovan za te stvari) pa njega ocu da se resim nekako,a ovaj 6600 bi zamenio sa tim Sirocco modelom,jer ga imam vec 2 godine i bas mi je dosadio,a N80 nekih 5 meseci i ok mi je telefon,pa mi glupo da ga prodajem,a Sirocco gledam otkad je izasao i bas mi se dopao :wink:
<<<Black N96>>>

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

vertu, moj predlog:

prodaj: 6600 (obogatices se :lol: ), taj HP
kupi: siroko, i furaj n80 i to ti je to.
N-Naravno..!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

e gallee tako sam i ja zamislio
<<<Black N96>>>

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

i stvar je resena.. mislim da bi ovde mogao dobro dosao jedan lock?
N-Naravno..!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Da moze LOCK ipak je Sirocco prevagnuo i zamenio HP 8)
<<<Black N96>>>

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

e da...jedno pitanje u vezi sirocco telefona (da ne otvaram novu temu samo zbog toga) koliko su nove maske za ovaj telefon i mogu li se ikako zameniti u home varijanti ili pak mora u servisu? :unsure:
<<<Black N96>>>

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Šta već si ga s*eb'o? E crni sine, nisu za tebe skupi telefoni :uhuh: :uhuh:

U homemade varijanti ne može, a pitanje je i da li bi to trebalo baš u bilo koji servis nositi, jer čisto simnjam da su se domaći serviseri često sretali sa ovim primercima. Mislim da se to ne uvozi, pre će biti da se posebno naručuje. A posebno zlatna varijanta. Ne verujem ni da ćeš jeftine kineske kopije naći. Zato pitaj u Alpha Copyju ili Mobisu, pa nam javi šta kažu ti derači.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

hehehe nisam ga unistio nego pitam,da znam koliko moram da pazim na njega,pa ono cisto da pitam jer ja ne znam niti sam video da ima negde...a za ovaj N80 sam pitao u jednom servisu i reko se original je 50 evra a kopija nema...ipak je bolje pitati :wink: :wink:
<<<Black N96>>>

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Čuvaj ga ko oči u glavi, i to obavezno u onoj providnoj plastičnoj kineskoj futrolici :lol: :lol: :lol:
A to da za N80 i Shirooco nema čajniza me baš čudi :lol: :lol: :lol:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Da da da pa moram sta cu...heheh nisam nasao te futrolice za njega uopste,ni kineske ni bilo kakve druge nema.A da za N80 kazu da nema kopije,samo originali...pa dobro mozda je i bolje mislim ko zna kakav bi bio kinez uopste :wacko:
<<<Black N96>>>

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Pa ne bi valjda zlatni telefon stavio u šatro silikonsku fotrolicu? Zezao sam se :wink:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Meni se malo ogrebala zadnja maska,ali kad kazema ogrebala,mislim veoma malo,boja se normalno nije skinula,nego kad se presijava na svetlosti vide se linijice,i to mi se odmah pocelo dogadjati cim sam ga kupio,samo tu se polako grebe-zadnja maska,bio sam skoro u mobisu (zagreb) i slucajno sam pitao da li imaju masku i rekli su da imaju zadnju,za prednju nisam pitao,ali sam zaboravio cenu koju su mi rekli :chytry:(pitacu u nasem verovatno i oni imaju) .E sad zadnju masku mozes sam da promenis,mislim da nije tesko :lol: ,a sto se tice prednje pa moraces u neki servis,jel sam ja ne bih ni pokusavao.Jos ja sad ne znam da li neko pravi kopije ove maske,ali gde bi na mob od 700e stavio kopiju,a mobis je generalni uvoznik,a on samo prodaje crne 8800se,sive ne prodaju,pa ako imas sivu,bice malo teze za pronalazenje,mozda da se naruci :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

gargamel4, heheh znam da si se salio...treba biti dovoljno sasav da stavis takav telefon u tu plastiku,Andrijano, pa ja sad pazim telefon dosta tako da nisam primetio da mu se nesto ogrebalo...zadnju nije tesko promeniti heheheh :oops:
Ma kakvi da pokusavam pa da s****m nesto nego cisto pitam...pa meni rekose u nekoliko radnji/servisa da ne postoji kopija uopste,ja sivu kod nas nisam ni video u prodaji uopste,tako da imam crnu.E posto ti imas taj fon,jel znas kako se povezuje ona slusalica,ne mogu da dokucim gde joj se pali BT,a iskreno nisam ni pokusavao dugo :roll:
<<<Black N96>>>

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Prvo upalis BT na telefonu,onda mislim da moras prvo da slusalicu napunis ,ako prvi put ukljucujes,jer je mozda prazna,e kad je punis svetlece ti crvena dioda kad se napuni ona se iskljucuje(puni je samo sa tim punjacem sto si dobio uz telefon,bar tako pise u upustvu),e onda imas dugme malo dugme kao mali kvadrat, njega drzis nekoliko sekundi dok ti se ne upali zelena dioda i onda sacekas malo da telefon prepozna i trazice ti sifru(samo prvi put) kod mene je 0000,ali to ti puse u upustvu BT slusalice,otkucas to uparis sa telefonom i pricas.Baterija na slusalice traje nekih 6 sati koriscena,cirka :) ,a puni se relativno brzo.Zvuk je odlican,ali ipak drzi mob ipak blizu metar,dva. :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori