jeftin mp3 phone

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

korki, pa i ne mislim da phone ima puno mana...
Nego, eto, poshto hocu da uzmem preko Telenora, malo se raspitujem koja je mogucnost da mi upadne phone sa "zardjalim" softwerom... :unsure:

Poshto kupujem burazeru, voleo bih da je kako valja...
I ako kupim, koja bi mu cartica najvishe odgovarala..? 512mb, 1gb, 2gb..?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Kod mene je softver 4.52 super je, ako budes mogao uzmi ovaj jer kasnije mozes da ubacis noviji, ali ne verujem da ces sa ovim imati problema!
Sto se tice kartice ja imam kingston 512 mb i radi mi perfektno, koristim ga kao usb jer mi non-stop na faksu treba nesto i nijedan problem nisam imao cak i kad prebacujem fajlove od 200-300 mb, zato ako burazu treba memorije onda svakako nek uzme vecu 1 gb (meni treba veca), ne bi trebalo da imas problema i sa vecom jer stvarno kartica i kad mi je puna znaci imam samo 20 kb slobodno tel je brz, jedino kad otvaram folder gde su mi video zapisi i ako ih ima vise treba mu 5-6 sek, za muziku i druge foldere je brz!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

korki, ok, hvala...
Josh samo neko da se javi sa iskustvom sa Telenorom... :roll:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vlaki, pa taj bug sa pozivima se ogleda u tome da ne cujes sagovornika prvih dve-tri sekunda,ali ne svaki put kada te zove,vec ponekad ,meni se to otprilike desi jednom-dvaput nedeljno (a za nedelju dana primim na njega oko 100-nak poziva)
D500&E71

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

3250 definitivno 7 sati slusanja zike BEZ prestanka to mora da se obori :D . .

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Super Sayian, kako mislis da se obori?
Pa w810 ima 18 sati slusanja muzike bez prestanka
ili jos jace w300 oko 25 sati mjuza bez stop-a
Sve je na najglasnije,sa uklucenim shufle-om......pa ti vidi koji ce to da obori!
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

loki13, potvrdujem za W300 za W810 ne znam ali za w300 mi niko nije verovao kad sam ga uzeo i testirao i ovde objavljivao reze...Meni je i do 5-6 dana drzao fon uz 2-3 sata muzike na dan
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

hehe da al 7 sati ni jedna crtica se ne isprezni :wink: na najacem i plus sam nekoliko puta prikljucio na zvucnike(kucne) pa ti sad gledaj

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Super Sayian, pa u konacnom 3250 ne moze nikako biti bolji od w-serije SE,ali bas nikako
ok je 3250 je symbian telefon,ali opet w950 ga tuce i po tom pitanju (koliko ja znam on izgura oko 16h)
A opste je poznato da na nokijama prva crtica drzi najvise,a ostale spadnu za max 1dan.....
toliko o tome :lol: :lol: :lol:
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da "ovoliko oko je imala, majke mi" :P

Nema potebe da se rasparavljate i ubeđujete, činjenica je da Symbiani troše mnogo više struje na sve procese koje voze, plus baterija kod Nokia nikad nije bila jača strana (znamo miodrage znamo, ti imaš The Bateriju). A ovo što Sony radi stvarno nije loša fora. Iako nema neki preterani značaj. I na jednim i na drugim telefonima će vam baterije trajati oko 2 godine. Ko zadrži telefon toliko kod sebe.

:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, ahahahahahhahahahahhahahahahahha, znachi samo sto nisam pao sa stolice kad sam procitao ovo za The Bateriju. Svaka cast :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Kupili smo mu 6233 u Telenoru i aktivirali mu carticu, josh samo da sachekamo njegovu reakciju kad dobije phone za rodjendan... :roll:

Otprilike ce reakcija ici ovim tokom>>> :blinky: :wacko: :roll: :) :D :lol:

Javljam ako bude nekih problema, mada se iskreno nadam da ih nece biti...

I da, vezano za walkman telefone... Zar nije w850 preshishao sve sa 30h muzike bez prestanka..? :? :roll:

Pozz! 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ček sad, vlaki i MaNdY, vi ste zajedno kupovali tom ortaku telefon? Mislim ok, samo nisam skontao baš od početka.

Pa sad ako je crni mislim da će mu se mnogo više svideti nego što bi sivi :lol: :lol: :lol:

(A dečko do sad nije imao telefon i broj? :? :blinky: :o :?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

gargamel4, ne, ne, ne... :uhuh:
MaNdY je trazila za ortaka, a ja sam se prikljuchio da ne bi otvarao novu temu...

Inache smo mu bash sada dali phone i reakcija je bila kako sam i opisao... :D

Pozz! 8)

Odgovori