Menjanje nokie E50 za N70,DA ili NE?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Wicker Man, jel' ovo tvoj? Ekstra je, stvarno nemam riječi! Jel' zna neko gdje može da se nađe crni, po mogućtvu bez kamere, moj drug hoće da ga uzme ali bez kamere.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

he kad spomenu to dosao jedan dan neki lik kod druga u radnju i trazi E50 i ostavi 50 e kaparu i ovaj naruci nije imao pojma da nema razlike i stigne taj bez kamere i morao da ga ostavi covek odustao i od tad uvek pita sa ili bez kamere.Mada nije mi jasno zasto je izbacen model bez kamere?Nego WickerMan jel si u BG ako jesi jel mozemo da se dogovorimo za neku kaficu sokic da malo vidim E50 i poigram se ako moze?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

@Vincent ne nije moj to sam nasao na netu,kod nas tesko da se moze naci crni model a jos teze
crna maska,mada sam ja razmisljao da ako ne budem menjao e50 (mada sumnjam da ga necu zameniti) da zamolim jednog lika da mi potrazi crnu masku za e50 u Italiji,ja mislim da bi tamo se moglo naci. : unsure :
E Boze kako upropastise odlican telefon sa glupim dzojstikom,strasno.
@madness99 ne nisam i z Bg da sam tamo naravno da bi se nasli pa bi ti dao telefon da se piogras ako bi ti se dopao dao bih ti ga na dan-dva da ga prostudiras :wink :

Evo mog e50
Slika
Slika

Slikano sa D600 od drugarice,vrlo los snimak :uhuh:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

madness99, pa revizije telefona bez kamere postoje zbog poslovnih korisnika, jer ako nisi znao neke jake firme u svojim zgradama ne dozvoljavaju zaposlenima da nose telefone s kamerom zbog industrijske spijunaze itd...tako npr Siemens S65 ima alternativu bez kamere koja nosi oznaku SP65 i mogu reci da mnogo lepse izgledaju ti telefoni bez bez kamere.

Wicker Man, black E50 izgleda brooka :blinky: znaci nisam u skorije vreme video tako lep telefon. Ne bi ja to cudo menjao(Promenio bi masku u crnu i to je sve) 8)
5130+Koss the plug....

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Masterokrata pretpostavio sam da je to zbog poslovnih ljudi i meni licno ne treba kamera ranije sam se palio kao 3.2 itd sad me to proslo :oops: .Moj savet uzmi N70 prodaj je i uzmi black verziju e50 jer najbolje je kad izadje iz fabrike sastavljeno.To je moje novo misljenje
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ljudi danas pade zamena,dadoh svoju e50 za n70 i jos uzeh 30 evra.Sta reci,morao sam onaj mi dzojstik nikako nije odgovarao i bas mi je pravio frku.Ono sto je jos presudilo u korist n70 jeste sledace:
Imam jednog dobrog prijatelja koji je pre mene kupio nokiu e50,e on je nju htio da proda i da uzme neki drugi phone.Telefon je kod njega takodje sa full opremom i strasno dobro ocuvan,nije mu cak ni skinuo zastitni najlon sa ekrana,decko bas cuva telefone.
E sad kada je krenuo po shopovima da mu otkupe telefon,niko nije hteo ni da ga pogleda na sam pomen nokie e50,kao svi su se vadili na foru:"Joj imali smo taj telefon i vrlo tesko se prodaje probaj ovako da ga prodas malo ko ce ti ga hteti otkupiti." :o .Sto je najgore po njegovim recima telefon nisu hteli ni da pogledaju :o . Kada sam to cuo odmah sam fino nazvao onog gospodina i otisao izvrsio zamenu dok jos mogu.
Sad ovaj n70 je strasno fino ocuvan i meni odlicno odgovara,pravo je osvezenje navi tasteri posle onog teskog dzojstika.Nazalost ekran izgleda strasno lose posle onoga sa e50 ali bas strasno i kuciste mnogo deluje nekvalitetno posle onog kompaktnog metalnog,ostalo je zadovoljavajuce.
Sada jos samo da kupim crnu masku i vecu memorijsku,nadam se da ce me sluziti dobro.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori