Ljudi danas pade zamena,dadoh svoju e50 za n70 i jos uzeh 30 evra.Sta reci,morao sam onaj mi dzojstik nikako nije odgovarao i bas mi je pravio frku.Ono sto je jos presudilo u korist n70 jeste sledace:
Imam jednog dobrog prijatelja koji je pre mene kupio nokiu e50,e on je nju htio da proda i da uzme neki drugi phone.Telefon je kod njega takodje sa full opremom i strasno dobro ocuvan,nije mu cak ni skinuo zastitni najlon sa ekrana,decko bas cuva telefone.
E sad kada je krenuo po shopovima da mu otkupe telefon,niko nije hteo ni da ga pogleda na sam pomen nokie e50,kao svi su se vadili na foru:"Joj imali smo taj telefon i vrlo tesko se prodaje probaj ovako da ga prodas malo ko ce ti ga hteti otkupiti."

.Sto je najgore po njegovim recima telefon nisu hteli ni da pogledaju

. Kada sam to cuo odmah sam fino nazvao onog gospodina i otisao izvrsio zamenu dok jos mogu.
Sad ovaj n70 je strasno fino ocuvan i meni odlicno odgovara,pravo je osvezenje navi tasteri posle onog teskog dzojstika.Nazalost ekran izgleda strasno lose posle onoga sa e50 ali bas strasno i kuciste mnogo deluje nekvalitetno posle onog kompaktnog metalnog,ostalo je zadovoljavajuce.
Sada jos samo da kupim crnu masku i vecu memorijsku,nadam se da ce me sluziti dobro.