Sta umesto W950???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

Daj sta lupate, pa ja ne znam sta vi hocete? Al ste ogluveli bre! Ja pustim, na w950 muziku, i kolika god da je buka napolju, muzika se ekstra cuje, i glasnije mi uopste ne treba! Ne znam kako vam je to tiha muzika? Razumem ja da on ne trese od glasnoce, ali da je tih, to nije tacno!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Muzika se odlicno cuje ali kad je napolju tiho e sad naravno neke se pesme cuju glasnije a neke tise.
Uporedjivao sam sa W300 i W800 koji glasnije pevaju od W950, sramota je da skuplji i bolji model walkman serije ima losiji (tisi) zvuk i to pogotpvo od W300 :angry: :x
Mozda sam ja nagluv ali jedno je sigurno W950 ide na prodaju i zamenice ga W300 ili W800/810
and justice for all...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Dream Weaver, ja sam sada presao sa w810 na w850 i mogu ti reci da je moj subjektivan utisak da je w850 glasniji...jos uz njega ide 1 gb kartica :lol:
D500&E71

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

evo sad sam dosao u Sabac na jedan dan i uporedio sa drugaricom W300 i W950 nije sto je moj w950 ga razbije kao zvecarku
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Glasniji je od w300???
Ja sam u poredjivao sa mojim W950 i W300 i W800 su glasniji :x
KOja ti je verzija softvera?
and justice for all...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Zadnja mu je verzija softwera... Da nisi razmisljao da mozda imas ti problem sa telefonom, a da nije cela serija takva... Jer, McLarenu je isto super zvuk a ima poslednju verziju. Koliko vidim, i svima ovde je normalno, tako da je to pre do tebe nego do telefona :wink: (mislim do tvog telefona a ne do softwera)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

evo danas dok sam putovao odjednom se utisao zvuk a to je bilo zbog kabla jer se malo izvukao tj uticnica i kad sam pomerio nazad cist zvuk odlican.Jeste glasniji eto Spyker zaboravio sam da upoderimo sa tvojim w800

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Ne znam, mozda nesto nije uredu sa mojom W950 ???
U svakom slucaju pasce zamen za nesto drugo :D :D :D
and justice for all...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Dream Weaver, uzmi p990, bolji fon nisi video(ne mislim bukvalno, mada...) Evo, malo pre je bio madness kod mene, fon mu se bas svideo...
iPhone + CX300

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Pitanje glasnoce zvuka e cisto subjektvno pitanje,mozda neko ima ostljiviji sluh pa mu je glasnoca na w950 sasvim dovoljna,ako i ne preglasna,dok neko ima slabiji sluh (ne kazem da je gluv),ali mu jednostavno nije dovoljno glasno - znaci vrlo je moguce da nije do samog aparata.
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

loki13, definitivno se slazem sa tobom zaista to varira od pojedinca do pojedinca.Samo jedna mi stvar nije jasna,kako mozete da dok ste napolju setate ili u gradskom prevozu pustate glasno muziku. :unsure: Mislim ok je nositi slusalice i ja ih cesto koristim kada negde idem a sam sam,ali uvek volim da sam svestan desavanja oko sebe znaci nikada zvuk do kraja glasan,naravno neka normalna sredina glasnoce ali uvek sam spreman da odreagujem na mozda nesto nepredvidjeno.
Da li vi znate da sa preglasnom muzikom ugrozavate svoju bezbednost. :uhuh:
Ja se mogu opustiti uz muziku potpuno samo kada sam u svojoj sobi ili eventualno u nekom lokalu,ali napolju ona je tu cisto radi nekog podstreka i nista vise. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

loki13, Wicker Man, pa nije subjektivna stvar, jer je njemu w800 glasniji od w950, a to nije subjektivno. Drugo je da je on probao samo jedan, ali mi je ovo bas cudno...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

kao da je ciljano dok sam isao do bg-a busom pored mene je sedela neka plavusica mozda 17 god max (very goood look) i koristila je w810 i posto sam ja istovremeno slusao na mom w950 muziku i bio na forumu devojka me kulturno pita jel moze da pogleda telefon i ja kao svaki djentlmen dozvolim :D .I dok je ona tako gledala i igrala se ja kazem slobodno radi sta hoces neces pokvariti (:lol:) ,i ja sav tako zbunjen nisam znao sta da gledam nju ili telefon.Posle 5-10 minuta kazem reko jel mogu da pogledam tvoj w810 :oops: i tako gledajuci ja probam kako radi muzika itd al sve narodnjaci (steta za mem.karticu)I tako moj utisak je da su slicni po jacini zvuka mozda al kazem mozda isti(mada mi se ne cini :P ) I tako posle svega svako vrati svakom telefon i ona izadje stanicu pre.Eto bilo mi bas lepo putovanje steta sto nije imala IPhone bilo bi interesantije :lol:

lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

i ako nisi uzeo njen broj, onda si luuud, luud kazem luuuud :D Ja bih joj preturio ceo imenik, upalio kod sebe bluetooth, i poslao sve zenske telefone na moj mob, a satru rekao bih da saljem muziku :D Al sam namcor :D Sta ces kad volim zenske :D

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Spyker, pa vrlo je moguce da je w800 glasniji (pazi kazem glasniji zvuk,a ne i kvalitetniji),jer je ipak to prvi model iz w serije,posle njega imas more prituzbi na glasnocu,pocevsi od w810 pa na dalje!!!
Ja sam isprobavao hpm-70 sa w810 i k750,ista pesma i moj subjektivni utisak je da je k750 bio glasniji,doduse ne nesto drasticno,ali za nekih 10-15%...
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Spyker napisao:loki13, Wicker Man, pa nije subjektivna stvar, jer je njemu w800 glasniji od w950, a to nije subjektivno.
Pogledaj malo bolje ovu recenicu,nadam se da si hteo reci da to nije objektivno,a ne subjektivno,to su dva potpuno razlicita pojma. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ne, hteo sam reci bas ono sto sam rekao. On je uporedio dva telefona, i to je isto svima. Znaci, nisam pogresio.

Evo primer: Sumaheru je mercedes sl55 amg spor.
Meni je taj auto jako brz.
Znaci obojica imamo razlicito misljenje. Ali, kada se kaze da je sl65 brzi od sl55, obojica se slazemo, jer je tako.

E, sad, tako ne moze njemu biti ovaj glasniji ako nije glasniji. Ako je recimo buka na w800 110db, a na w950 115db(lupio sam, ne razumem se u snagu zvuka), nema tu sta da ti mislis koji je jaci, znaci svima je isto, i svima je jaci w950.

Sto govori da nesto ne valja na njegovom w950, jer ne moze biti njemu glasniji, ako je svima tisi...(iz gore datog primera, ne moze biti sl55 brzi od sl65, ko god da ocenjuje ili gleda...)

Drugo je da se govori o kvalitetu zvuka, i ko sta voli, onda bi misljenja bila subjektivna, a ovako nemas sta da misli, tako je kako je...
iPhone + CX300

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Spyker, pa ne moze biti isto ,jer ako ti imas npr osetljiviji sluh tebij je tih npr 115db na w950 preglasno,a ako on ima slabiji zvuk njemu je tih 115 db tiho... E to je poenta.
Kapis,zasto sam rekao da je subjektivna stvar??? Jer ipak zavisi od vise faktora...

A inace mali off,a ne mora da znaci da je ono sto je novije,automatski i bolje,evo zivi primer n73 je naslednik n70,ali e u konstrukcijskom smislu mnogo losiji (dzojstik, maska....)
D500&E71

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

loki13, ma jeste to tacno, niko nije spominjao da ti slusas na jednom uredjaju, ali i ako imas dobar i ako imas slab sluh, 115db je uvek jace od 110!!! Jedno je da je on cuo samo jedan, onda je subjektivna stvar, ali ako pravis poredjenje nema sta da bude subjektivno!!!

To je kao na primer, tebi je dobar ekran na w810, meni je los ekran na w810, i to je subjektivno, ali obojica se slazemo da je na w950 bolji ekran...

Nadam se da si razumeo, jer jedno je kad pricas o jednom uredjaju(to je subjektivno), ali ako pravis poredjenje, onda nema subjektivnosti!!!
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

I posle kazu da je W950 glasan vidim koliko je glasan ... glasniji je W850 od njega plz Alien ne zans posao tako da cuti znam sta pricam
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Zaključana tema