Neznam kako kome ali meni je monoblok i najdrazi a ujedno i najdugotrajnije resenje od mobilnih telefona. Ja sam se dvoumio izmedju N73, K800i i N95 ali je presudio monoblok a i symbian (protiv K800i) a sve sto ima N73 me je zadovoljavalo. pozz
da,samo ne mora da ima to sa strane vec se kao slajd otvara... samo sa strane mislim da motorola ima par takvih zanimljivih modela Gallee,mislim na bilo koji N95,nebitno dal je 8gb... i onih 2gb sto ide sa N82 mi je dovoljno...
moj glas je otishao slajderu. sorry svima. Ali, ja sam slab sa zivcima, tako da moram malo da otvaram i zatvaram kad sam nervozan. Uffff, samo me svivel nervira!!! Taj me model toooooooliko nervira! Ja se izvinjavam shto sam zaboravio na sidekick!!!! Ali sam stavio "NEKI DRUGI (AKO IMA)" Pa ste mogli da glasate za to, pa da navedete koji je to oblik.
Nokia 7280 ima skroz cudan nacin koriscenja ali i izgled! Pise u njegovoj specifikaciji da je monoblok, ali ja bi za njega izmislio neki drugi naziv! :):)
Sensei, Ja sam rekao da ste mogli glasati i za "NEKI DRUGI (AKO IMA)", kao shto vidim niko nije glasao. U tom trenutku nisam mogao da se setim nijednog drugog tooooliko bitnog. Mada neverujem da je to bitnije od , recimo necheg drugog...
recenice su ti vrhunski sastavljene/ povezane/ razumljive..
slajd preovladava u zenskoj polovini, lepsi je, zensiJI je..
a monoblok je za one ljude koji nece davati pare za flet na 2 meseca i nece strepeti da im ne rikne kabel/kabl..
Ja sam imao BneQ-Siemens i za pola godine koiko sam ga koristio radio savrseno a otvarao ga u proseku oko 500-800X dnevno i nije crko flet, cak se nije ni mnogo rasklimao tek delic milimetra.
"E da mi je ovo neko ranije kazao, reko bi ala laaazeees" (mislim na rezultat glasanja)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.