6630 vs s700

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Ko je bolji?

Nokia 6630
15
83%
Sonyericsson s700i
3
17%

Ukupno glasova: 18

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Ja samo da naglasim, ne mislim ja da je s700 los kao telefoncic... samo mislim da je preskup i da je pored konkurencije to cisto bacanje para.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Miljex upravo zbog toga sam izostavio cenu, jer ona varira! A tu su negde, barem originali, a i smatram da ko hoce da qpi neki od ova 2 telefona ta razlika u ceni nije presudni faktor! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Poenta je da ipak svi normalni ljudi gledaju sta ce dobiti za novac koji daju.
A kad preracunas sve ... s700 i 6630 su kako i sam kazes u svim zajednicim osobinama manje vise egal... jedino sto ovaj na sve to ima i symbian.. a to je VEEEELIKI plus.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

TAcno Srbine,ponavljas moj zakljucak, ali prosto ima ljudi koji ne vole symbian jer ne koriste programe a ima ruzne ikonice i oni qpuju s700i! :D

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Tačno, potpuno se slažem, kao što sam već rekao za p910: kad neko kupuje takav telefon, uglavnom finansije nisu problem, kod ova dva telefona pitanje je samo hoćeš li ili nećeš symbian. Po svemu ostalom su jednaki, čak je s700 po pitanju ekrana i kamere u maloj maloj prednosti.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Symbian ikonice su izmenjive bez ikakvih problema + sto svaka iole ljudska tema ima svoje ikonice :) nemoj akki... nemoj danas :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Jesu zamenljive, ali to znas ti znam ja... ali mnogi ne znaju i opet je meni mnogo lepsi meni na obicnim telefonima nego na symbian, pa stavi ti koje hoces ikone, ovo je animirano!
Nemoj ti Srbine danas! :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ma obične telefone danas kupuju samo neobavešteni, zadrti, manijaci, jako siromašni i glupi:

Prvi ih kupuju jer pitaju prodavca šta im preporučuje, a ovaj onda preporuči ono što se slabije prodaje, ili ono što je najskuplje.

Drugi ih kupuju jer se inate industriji, pa ako su već morali da kupe telefon, neće valjda i ovo najnovije što su izbacili da nam truju mozgove.

Treći ih kupuju jer moraju imati sve najnovije, ili sve telefone ikada napravljene. Pod ovu kategoriju spadaju i fenseri.

Četvrti ih kupuju jer nemaju para za smartfone, i to su uglavnom telefoni Nokia 3310, 3510i, Motorola C450.

Ovi zadnji ih kupuju jer znaju da ne znaju ni da broje na prste, a kamoli da koriste telefon... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Zaboravio si da dodas kategoriju burzuja kojima se *ebe za pare i bitno im je da se pokazu, ali oni spadaju u donekle u sve ove kategorije! :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Buržuji spadaju u treću kategoriju. Nisam ništa zaboravio, sve sam napisao, a to važi i za automobile, skije, bordove, stanove... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Najtuznije mi je kad vidim klince (klinke) u sitnim godinama kako se foliraju sa mobovima... tuga...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

Symbiani su u pravilu veliki, dosta ljudi hoće extra malen telefon, i to im je bitno, najčešće žene.

Neki kupuju telefone radnicima, kod moje stare u firmi svi vozači imaju 5100 koji im je kupljen,

Nekome naprosto ne treba takav telefon, većinja ljudi zaboravlja da je telefon spravica koju treba prilagoditi potrebama.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Stanislave... ko ne zna sta mu telefon moze ne treba ni da ga koristi.. theme koje postoje za symbian telefone su:
1. Izuzetno lepe
2. 100% free
3. Ima ih 2000+
4. Imas mogucnost sam da napravis sta zelis

Ako neko ne ume da koristi nesto, to je njegov problem.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa sad Srbine to je subjektivno da li su lepe! Slazem se da je to njihov problem ako ne znaju ali ima mnogo ljudi kojima se ne svidjaju jer nisu animirane! :wink:

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

I meni to dosta ljudi kaže, kao i ono što će ti cigla....

Realno, nemaju pojma većina koristi samsung e 800, ali poštujem, ljudima se ne sviđa i to je to, ko kad ja kažem da mi je 6600 ljepši od 7610, većini ljudi nije, ali ja imam i jedan i drugi i meni jest, to je to :D

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Lepe su jer ih ima dovoljno za svaciji ukus
A to sto nisu animirane se isto tako moze resiti, postoje dodaci za animated gifove na desktopu i sl :)

marinkobg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Jan 2005. 02:14

Post od marinkobg »

SE je u poslednje vreme nenormalno podigao nivo kvaliteta izrade i samog dizajna telefona... kod nokie mi se ne svidja to sto ima gomila modela koji su preterano sareni, nekako neozibljni...ali u ovom slucaju 6630 je kvalitetniji fon...3g ready je...symbian...bukvalno su iz totalno 2 razlicite price

moj glas za 6630, iako sam fan SE :D

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Dobro je da je neko konacno objektivan i realan, mada smo vec pricali o tome. Sto se tema tice, cuo sam (nije potvrdjeno) da ce za Symbian OS 8.0 (koji koristi nok 6630) uskoro poceti da prave animirane teme, negde sam procitao, ali ne znam tacno gde

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Da li ce biti animirane ne zna se, ali ce svakako biti daleko detaljnije uradjene nego one na 7.0s symbian telefonima.

Odgovori