Tel sa wifi nista preskupo

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
obren08
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 03:25

Post od obren08 »

onda cu da stisnem m... i uzmem win za promenu, ali citao sam neka poredjenja po netu i pise da bas to nema sto sam pitao.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Definitivno su daleko vece mogucnosti WM-a od Symbiana u tom segmentu. Pa vidi, WM ti nije nista drugo nego Windows u malom, znaci sve sto radis i nacin na koji radis na kompu tako je i na telefonu, nema nekih bitnih razlika ( mislim na PC i telefon ). A to sto sam ti rekao da pogledas, mislio sam na sam interfejs, postoje razlike i u samom pregledu menija, rasporedu itd. Po meni je daleko bolje to odradjeno u WM varijant nego na Symb. Pogledaj, ne kosta te nista...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja sam gledao taj hp514, jer me po nekim stvarima dosta podsjecao na mpx200, i mogu da kazem da je solidan fon, ali bih mu kao osnovnu manu naveo upravo taj ekran, koji nije nizasta osim za osnovni surf,a drugo, taj windows 6ica na 200mhz procesoru je bas malo, a o efektima procitaj malo na it svet.
Pogledao sam dosta klipova, ok kojih su dosta njih pristrasni, a i takvi pokazuju manu u smislu trzanja pri reprodukciji videa, dok neki standardan surf radi normalno, ali nista spektakularno.
Isto tako sam probao i tu e51, i mogu da kazem da je klip na youtube otvorio ladno, ali opet taj ekran.

Na drugoj strani ti je ta e51, koja je sve ali i nista, telefon je totalno kompletiran ali sa polovicnim performansama, ali sa prednostima u odnosu na hp514 i po kolicini rama i brzini procesora.

Uglavnom i ja imam slicnu dilemu, na mom w950 fali samo wifi, a sad je pitanje izbora koncepcije za koji cu da se opredjelim, jer imam laptop, i trenutno sam na putu, tako da mi dobro dodje, a isto tako shvatam ,da za neku administraciju svega sto mi se nakupi u svaka 3 dana, nikakav telefon ne moze da mi odradi posao, tako da sad vazem koliko para da dam za tu stavku wifi.

Moja preporuka ti je e51 ili kao sto miodrage rece hp614, ako nadjes povoljno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Odgovori