Konacna odluka: Innov8 vs N85

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Vas predlog...

Innov8
31
72%
N85
12
28%

Ukupno glasova: 43

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

INNOV8 sam imao prilike malo da koristim i moram priznati da me je potpuno fascinirao kao nijedan Samsung do sad... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Evo sad sam gledao uporedo N85 i innov8... Samsung odnosi pobedu... u svakom pogledu... fascinantan je... I izgleda daleko mocnije od N85 koji izgleda ko sapunce porde njega...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Jel si se odluchio na kraju? :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Gledam i ja da uzmem innov8, ali sacekacu Novu godinu pa da vidim kakva ce situacija tada biti sa cenama...
Hvala svima na predlozima..
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

marellyboy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 00:01

Post od marellyboy »

Definitivno innov8,uzeo ga pre 10-ak dana,prezadovoljan..konacno pravi samsung sa symb,jedino je problem naci odgovarajucu torbicu/tashnicu za nj.....pozz! ;)

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Za one koje zanima kako Innov8 radi, prosao sam danas pored dve radnje, jedna u Balkanskoj - Roaming, jedna u Nusicevoj - Intercom (admin neka izbrise imena radnji ako je problem) gde imaju izlozene neke demo ekrane sa telefonima od kojih je jedan i Innov8. Mozes da ih "dzaras" do mile volje, i mogu da kazem da telefon radi fantasticno. Nazalost za Nokiu nema diranja, ali barem mozemo da se izivimo na Samsungu (ima i Omnia i onaj novi muzicki - ukupno 5 modela)

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

Post od horkolerbus »

definitivno innov8 ,kupio sam bio nokiu n96 znaci haos telefon,doslo mi je da placem,izvadio sam ponovo iz fioke 6300 i smirio se ,telefon je uzas zivi u odnosu na samsung,sve te reklame i sve te pohvale totalno menjaju sliku mobilnog telefona i najvise me iznerviralo kod nokie sto imam osecaj kao da guram pentium 2 na 400mhz da se smoris,dok innov8 kao da ga je vojska pravila nema da stucne

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od LesaZMN »

Svaka cast Nokiji. Jest jos uvek broj 1 u svetu i zaista ima dobre proizvode, pogotovo E serija. tu su jos bez premca. Ono sto me nervira, je gomila ljudi koja zbog natpisa Nokia na telefonu i dalje forsiraju cak i ocigledan promasaj kao sto je N96 i ne zele ni da cuju za druge proizvodjace. Mozda je Samsung pre i pravio "zenske" telefone i fokusirao se vise na dizajn nego na funkcionalnost, ali, ruku na srce, poceli su da uce na svojim greskama i Innov8 je proizvod koji bi i Noka volela da ima. Zamislite Innov8 i da na njemu umesto Samsung pise Nokia :ohmy: Sta bi onda ove neverne tome govorile o njemu ?? I kontra primer - N96 a na njemu pise Samsung? Pa opljuvali bi male zute za sve pare u stilu...promasaj godine itd...

marellyboy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 00:01

Post od marellyboy »

LesaZMN,e vala svaka ti je zlatna..mudro zborish.. :lol: :lol: :lol: 8) !castKoristim innov8 evo vec 20-ak dana,od osecaja u rukama(odlicna zavrshna obrada) do funkcionalnosti koja je trenutno bez premca!Svakako,ocekuje se odgovor Nokie...al ruku na srce,meni nikada nije bilo jasno shta finci rade kada je zavrshna obrada u pitanju(pogotovu kod jaccih modela,cast izuzecima,tipa n91)....anyway,tradicija je tu da se rushi :wink: ...pa tako ni Nokia nije vishe neprikosnovena! pozz!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moze ko sta hoce da kaze,ali nokia je uvek bez premca i prave zdrave konkurencije kada je kvalitet u piatanju tako da samsung bez obzira sto ima symbian moze samo da ga gleda iz prikrajka
Note IV N9100 dual

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

toda81, fanatizam u obozavanju brenda nije zdrav nacin razmisljanja. Nokia zaista pravi kvalitetne modele ali ponekad i totalne promasaje. Nikada ne treba porediti brendove vec uvek konkretne modele. U ovom slucaju Innov8 je bolji model. I ti bi to zakljucio kada bi analizirao bez predrasuda.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Sub, 13. Dec 2008. 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od LesaZMN »

toda81 pa izvoli i dalje uzimaj Nokiu bez obzira kakvo djubre izbaci. Tomas je 100% u pravu. Telefon je telefon i kao takav ga treba gledati. Proizvodjac je sekundaran. Sto se tice kvaliteta, zasto Nokia koja pravi "savrsene i najkvalitetnije" telefone, daje 1 godinu garancije a Samsung 2 :| Koliko je Nokia sigurna u kvalitet svojih proizvoda sa ovakvom garancijom. Sto se mene tice, 2 godine je period u kojem cu sigurno da promenim telefon pa mi 2 godine garancije daju sigurnost za razliku od 1 godine.

Osim toga, prema tebi, 75% ljudi (toliko tvrdi da je Innov8 bolji) su u zabludi i nemaju pojma o cemu govore? Ili su mozda ukljucili i neke druge centre u mozgu osim zone za fanatizam prema Nokiji??

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovo je isto kao i prepiranje izmedju AMD-a i Intela, Canon i Nikona... ali svi modeli, bez obzira iz koje su kuce izasli, obavljaju svoje zadatke za koje su namenjeni sa vise ili manje uspeha.
Od velike vaznosti je to, da se ne treba vezivati za marku nego realno sagledati mogucnosti jednog i drugog telefona i na osnovu njihovih mogucnosti izabrati onaj koji je bolji!

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

ma da bre... slazem se da je nokia BILA lider, al tako je i SE imao najbolju kameru i muzicki telefon, i motorola je nekad bila vrh... Nokia je i dalje dobra, al sad imaju vise promasaja nego pogodaka.
I innov8 ladnjaka odnosi pobedu. Sta to npr N96 ima sto innov8 nema? Tv se ne racuna, jer on i onako ne radi kod nas...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

LesaZMN,Nokia u Evropi tacnije u Italiji daje garanciju na svoje modele na 2 godine.To sto nasi 'dileri' daju garanciju na godinu je njihov izbor,posto ocigledno nisu u obavezi da daju gar. od 24 mes. A i ta garancija na Samsung tel je prilicno diskutabilna jer ako ti crkne na pr. flat posle 18mes,pitanje je da li ce ti prihvatiti popravku bez naknade odnosno kao popravku u gar. roku... Ne kazem da nije bitna duzina garancije(cak sta vise),ali je mnogo bitnije da ti ta garancija ima PRAVU VREDNOST,a ne da bude pecat na papiru koji ti sluzi samo da bi neko(kupac) imao miran san...
Sorry za off...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

toda81 napisao:Moze ko sta hoce da kaze,ali nokia je uvek bez premca i prave zdrave konkurencije kada je kvalitet u piatanju...
Hehe e ova ti je care za vicoteku...
Uzmi procitaj post korisnika IDzO par redova nize od ovog bisera,covak je sve rekao u dve recenice.
Ovako se mozemo prepirati do Djurdjeva dana,koji je bolji.
Nikada mi nece biti jasno to vezivanje za bilo koju marku,brend,kako hocete ako niste promoter iste pa morate da je hvalite jer radite za tu marku. :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

pa dobro, E serija trenutno jeste bez premca, to stvarno stoji... al kad se poredi innov8 i neki tel iz N serije... ma daj, smesno je reci da nokia vredi ista pored njega...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

E serija jeste bez premca ali sa E63 su ipak malo poceli da piskaju po njoj. :) Jeste da je to oguljena verzija E71 ali barem su mogli nesto da promene kod nje!

Inovo je u velikoj prednosti u odnosu na ove Nokiine nove slajd N modele (rekoh slajd jer su iste gradje, a nije nuzno da samo njih suje nego i ove monoblok ;) )!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Odavno Samsung nije napravio tako dobar telefon! Ovom modelu tesko da moze da se suprotstavi bilo koj nova Nokia, jer je trenutno - najbolji na trzistu.
Ima smesnih ogranicenja, recimo po pitanju Galerije i jos nekih, ali je daleko bolji izbor od N85 i slicnih. Ono sto Nokiji daje prednost je bolja podrska dodatnih aplikacija poput Mapa, N Gagea, Muzicke prodavnice, bolje integracije internet i mobilnih resenja i slicno. Ali hardverski i po pitanju kvaliteta Samsung INNOV8 je daleko ispred N85.
Stop the madness!

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

gledaj, gps je gps, garmin cu ubaciti, pa ce biti koliko toliko slicno. Ngage nisam upalio jednom od kad imam N82, a muzicka prodavnica kod nas i ne radi... TAko da je SVE na strani innov8 :D

Odgovori