Pa onda ili Touch Pro ili Xperiu ako hoces da menjas tuto kompleto ili E71 ako ces delimicnu promenu.

Ako je vec tako onda bih birao izmedju Omnie, Touch Pro ili TyTN II i nista vise ne bih ni gledao. A posto mi je TyTN II nekako najbolja varajanta jer prvo je malo robusniji od ostala dva, ima qwerty kao i Pro ali ima i klasicne tastere za razliku od Pro i Omnie koji imaju senzore. Ostatak sve svodi na isto, tako da bi moj izbor bio TyTN II. E da, jos jedan plus je slajd tj to sto moze da se iskosi sam ekran pa je zgodno i za gledanje filmova i za kuckanje kad ga stavis na astal
  Ako je vec tako onda bih birao izmedju Omnie, Touch Pro ili TyTN II i nista vise ne bih ni gledao. A posto mi je TyTN II nekako najbolja varajanta jer prvo je malo robusniji od ostala dva, ima qwerty kao i Pro ali ima i klasicne tastere za razliku od Pro i Omnie koji imaju senzore. Ostatak sve svodi na isto, tako da bi moj izbor bio TyTN II. E da, jos jedan plus je slajd tj to sto moze da se iskosi sam ekran pa je zgodno i za gledanje filmova i za kuckanje kad ga stavis na astal 

Hvala svima na predlozima
 Hvala svima na predlozima 
 (ovo zadnje pitam samo zbog jedne velike prilike, inace nista
 (ovo zadnje pitam samo zbog jedne velike prilike, inace nista  )
 )

Moj se srpada, ali bukvano, vise ninasta ne lici, moram masku da mu mijenjam, poceo je sa "Insert SIM" pa restarti, cuda...
 Moj se srpada, ali bukvano, vise ninasta ne lici, moram masku da mu mijenjam, poceo je sa "Insert SIM" pa restarti, cuda...   Enivej, moj plan je bio da cekam N97, ali to je vec jun dok se pojavi pod pristojnom cijenom, a sad da mi dodje je abnormalna cijena + cekanje 2 nedelje
 Enivej, moj plan je bio da cekam N97, ali to je vec jun dok se pojavi pod pristojnom cijenom, a sad da mi dodje je abnormalna cijena + cekanje 2 nedelje   
  E, sada, dal cu moci da izdrzim bez operativnog sistema, ne znam
  E, sada, dal cu moci da izdrzim bez operativnog sistema, ne znam