ova diskusija je kao i sve ostale-u prazno jer ukusi se razlikuju a po mom bi se odlucio za Samsung jer se meni uvek svidjaju vise telefoni sa ostrim ivicama i jasnim crtma nego ovi zaobljeni i deluju mi na neki nacin elegantnije......kapoerist veoma si skroman Ja mu ipak preporucujem da lepo ode u fabriku ciji brend najvise voli(u mom slucaju LG) iskresiras i oni ti naprave custom made mobile phone i nema da brines
Vincent napisao: Teška dvojba (totalno sam u cro-elementu ).
Previse gledas kablovsku.
dimi89 Ni jedna diskusija nije "u prazno",jer samo preko diskusije mozemo sagledati situaciju i predmet diskutovanja iz vise uglova i cuti druga misljenja,a to zna biti jako korisno posebno ako smo u situaciji da treba doneti neku odluku.Naravno opet treba poci od sebe i svojih potreba ali diskusija nikako nije na odmet i ne treba je nikako izbegavati posebno ako se ona vodi jednim civilizovanim jezikom i na visem nivou bez ikakvih tenzija.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
moj glas ide za e71!
metalno kutjishte,pregrsht aplikacija...
a shto se tiche procesora-win aparati uvek imaju jachi procesor jer je ta platforma mnogo zahtevnija!
a shto je loshe,jer jachi procesor znaci i brzhe prazhnjenje baterije!!!
Pa sta? Ako baterija moze da ti izgura jedan dan, to je super... Jer onda znas da mozes da radis sta hoces... Meni na Omniji moze da izgura 2 dana, al ono... Ne diram nista osim poruka i ponekog poziva... a ovako, za dan je svucem na 1/5
I jos jedna prednost WM-a: mozda ima manje programa, al su dosta bolje odradjeni (po mom nekom zapazanju) od symbian programa.
Ova "nestasica" i780 moze bas da mu digne cenu jer je koliko vidim potraznja je veca,vlasnici ovog modela su trenutno u zavidnoj poziciji ako odluca da prodaju svog "ljubimca".
Wicker Man, nagli porast prodaje i780 leži u naglom porastu popularnosti windows-a, barem tako ja mislim. I mislim da će cena osveženog I780 biti u rangu sa E71
tehno maniac, mislim da nagli porast prodaje i780 pre lezi u izrazito povoljnoj prodajnoj ceni,pa kada se ljudi presaberu uvide da i780 pruza mnogo vise od 6500 slide,a u istom cenovnom rangu su...
NemanjA^ napisao:ilkebgd, ima po oglasima 100% ne tražiš dobro
Gde ima brate,daj reci... ovde na mob. svetu nema, bio je samo jedan ali samo za zamenu za e71... u halo i novosti oglasima isto nema ni jedan, preko google-a sam trazio i ne nadjoh... dakle u kojim oglasima ga ti pronalazis?
procitao sam to za balkansku, ja sam zvao jednu radnju u balkanskoj i nisu imali, moracu sutra i druge da zovem...
tehno maniac, Da delimicno si u pravu ali kao sto rece loki13, i jako povoljna cena za jedan WM je ucinila svoje,plus sto je phone sa TS i QWERTY tastaturom.Mnogo primamljivo.
NemanjA^, Ma reci ilkebgd, -u gde si video i780 da se covek toliko ne muci,vidis da mu je stalo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.