Mobilni do 130,140 e,sto da ne,samo koji?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Radisa Rasa, mislim da je cena telefona kada se dodje licno u radnju manja nego kada zoves telefonom. E sad, koliko je to, ne bih znao da ti kazem posto nisam iz Beograda. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Ok...za sada daklem imamo nekoliko favorita:
1.SE K800i(modovanje ce neko od vas da mi objasni,ako ga uzmem ja sam radio fleshovanje v3 ako je to to)
2.Samsung Sgh d880 duos(valjda se nesto tako zove)
3.Nokia E70(kakav lud telefon
Ipak mi za sad,nekako najvise bode oci ovaj samsung jbg i dve kart.ali kazu slab flat.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Radisa Rasa, u SE podforumu imas detaljno uputstvo kako flashovati/patchovati/modovati SE K800i. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Radisa Rasa, moj ortak je imao problema sa tim Duos Samsunzima :D Tj imao je nekih problema sa karticom... Ja ti preporučujem K800 a modovanje kao što reče kolega Nikola031 imaš u Sony Ericsson podforumu
Nokia 5800XM

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

ok znaci kazete mi da se odlcuim za SE k800i koji nov kosta 140 e?Pa ako je tako zna se sta se uzima :)

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

E ova tema je interesantna, hoces da se smekerises u drustvu sa mobilnim xexe :D Brate,ako si smeker, smeker si bez obzira na fon :) ne znam, al to mozda pali jedino kod nekih nezrelih klinkica :)

Moje misljenje je da je najbolje da uzmes ponovo neku kopiju iphone-a, jer takav tel ce ubedljivo najvise da privlaci paznju kao sto si i sam mogao da se uveris...

a tu kopiju carbon arte batali, jer bezveze izgleda, cigletina je i nemaju ljudi pojma da je carbon arte neki lux i ultra skup tel...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

ilkebgd, pretpostavljam da je dečko već odavno odlučio šta da uradi povodom kupovine telefona, s obzirom na to da je prošlo skoro mesec dana od njegovog poslednjeg posta! :roll: :wink:

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

E pa nije napisao nista definitivno, da je kupio neki telefon... nego je samo najavljivao, da ce kupiti ovaj, pa onaj itd... bio je neodlucan :)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

ilkebgd, brate... Ako vidiš da neko 'oće da kupi mob, a prođe nekih mesec dana od zadnjeg odgovora, ne moraš da odgovaraš
Nokia 5800XM

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

sutra lik dodje i kaze e uzeo sam anycool :P :lol: :lol: :lol:

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

I brate sta si uradio, jel si kupio nesto ili ne? :roll: Ako nisi mozda bi mogao da razmislis i o polovnom Lg Ks20, ako je nov oko 200, pretpostavljam da moze da se nadje polovan za 140... :)

Tel bas izgleda fancy shmancy, touchscreen je, ima win mobile, 400 mhz procesor, wifi... mnogo jaci tel cak i od pravog iphona 2g a pogotovo od kopija... osim po velicini ekrana...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ilkebgd, Ti definitvno odlucio da saznas sta je decko kupio?Samo mislim da ce ti mozda taj posao biti uzaludan jer postavljanjem ovde stalno pitanja i ozivljavanjem starije teme tesko da ces da ga prizoves,osim mozda kakvog moda koji je eto bas ustao na levu nogu i prvo sto je ugledao jeste da si opet ozivio stariju temu.Sta mislis sta ce da uradi? :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

Ja ne znam cemu tolika drama, tema je interesantna, a uopste nije toliko stara, od. 22.3. do 15.4. istina nije bilo odgovora (kad sam ja odgovorio), ej bre to su samo 3 nedelje, znaci manje od mesec dana... Osim toga covek nije rekao nista definitivno da je kupio neki telefon i otkud znas da nece vise da se pojavi? a i moze da se desi da neko kasnije bude imao slicnu dilemu i sta onda jel isto ne bi smeo da odgovori nego treba uvek otvarati novu temu? a i tema nije zakljucana...

Ti isti modovi koje pominjes ako na neku temu ne sme ili ne treba da se odgovara onda bi je valjda zakljucali... a ne da je drze otkljucanu kao navlakusu da neko odgovori, pa kad odgovori onda drvlje i kamenje po njemu, mislim stvarno koja bi to bila fora... :roll:

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ljudi sve je u full-u,nisam uplacivao net pa zato nisam odgovarao :oops: Nisam kupio jos nijedan,ali zato ima i dobrih vesti skupio neke kinte,i sad imam 170 celih evra....tek sad nastaje problem.Bio po prodavnicama gledao raspitivao se i dosao sam do zakljucka a taj je:Samsung k800,ima extra dizajn i to je bitno...ali ljudi sto ima los ekran... :( definitivno otpada(nema cak ni 16 mil)a ima 18 k,i nije smart,(sto mi je najvaznije).Pa sam se onda odlucio za nokiu 6124,koji ima extra ekran,symbian,ma full skroz al je ruzan ko....Dakle nadam se da nisam smorio,i eto sad prosirujemo kriterijum na 170 evra(plafon),a tel.mora da ima na prvom mestu:extra ekran,da je smart,i da je modernog,lepog brate izgleda.Any Idea?O kopijama ne da razgovaram imao sam ih vec 3 znam sta su im mane,a sta vrline... :)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Sad sto je tebi lepo nekom ne tako da...
Prepruka ide za sledece modele:
Samsung i780 (mislim da se moze naci za taj novac,nadam se...)
Nokia E61
Samsung i550
Odluka je na tebi,koji god uzmes neces pogresiti,a imas teme o sva tri modela na forumu pa malo prelistaj.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ok,hvala puno...Ne kazem ja da je on los ali smoricu se brzo sa njime,a to mi najmanje treba.Sad cu da pregledam malo,nego sad procitah u mojoj temi,da mi je neko reko mozda i ti da se odlucim da li symbamn,ili windows,ipak mi treba fon za multimediju...

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

Eto vidite da sam ipak ja bio u pravu, da covek jos nista nije kupio, nego se jos uvek razmislja sta da uzme... 8) 8)

E pa ako je tako, po tim novim kriterijumima mozda bi bilo dobro da uzmes Lg ks 20 ili Samsung i550, i780 tesko moze da se nadje...

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Samsung i550... jok... nikakko.Nit mi se svidja na izgled,nit ima dobar ekran...ajde ljudi mora da ima neki,zvao par prodavnica samsung i 780-150,ali tesko da ce da se nadje...mnogo tesko,kazu da ga niko nema bar u ove 3 prodavnice koje sam zvao.Steta :wacko:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Radisa Rasa napisao:samsung i 780-150
Cek,sta si hteo da kazes!?
Ne znam sta fali samsungu i550.Najbolji mob za 160evra.Ekran mu je odlican!Jesi li uopste video taj telefon uzivo?
Слобода или смрт

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

Stvarno ne znam sta fali tom ekranu od i550... :unsure: :roll: mislim jeste da ga nisam nesto dugo drzao u rukama, ali ekran mi se ucinio sasvim dobar... 8)

iskreno receno druze, sada mislim da je za tebe pravi telefon Lg Ks 20 :D ocigledno hoces nesto upecatljivo, neobicno itd :)

Odgovori