1. kako si pametan

2. sve bolje od boljeg
3. ovaj komentar je vrhunac svega.
6. WOW. to moze svaki kada znas da koristis.

INPRESIONIRAN? VIEV? LAITEST?
Molim moderatore da ne brisu,jer ovo nije svadje vec samo konstatovanje cinjenica.

1.Da, samo sto su nabudzili na hero-a sense ui. Lepshi interfejs, slichan kao na htc-ovim windows telefonima.mile500 napisao:
1.Da li Samsung i7500,HTC hero i HTC magic jer svi ti telefoni rade na 1.5 android verziji?
2. i da li ako se pojavi nov softver recimo na primer 2.0 da li ce moci da se preko neta instalira na fon?
Jel ovo provereno? Ja nisam primetio razliku. Ono sto sam drzao u ruci u vipovom shopu ima isti UI kao i Galaxy?cebzab napisao: 1.Da, samo sto su nabudzili na hero-a sense ui. Lepshi interfejs, slichan kao na htc-ovim windows telefonima.
A kao nemas free aplikacije za iphone?Mogu da ti kazem da sam samo na jednom mestu nasao oko 5000 aplikacija koje su free.mile500 napisao:cezbab:
e sada zasto to pominjem jer bas tu je android pojeo za dorucak iphone SVE APLIKACIJE SU FREE koliko sam ja video a proso sam par hiljada ima sve sto iphone i vise.....
Moze i tako, ali sam mislio na broj.dimi89 napisao:"ne moze ni jedan smart phone da prismrdi iphone-u sto se aplikacija tiche" LOL nemojte to da pricate cuce neko pa ce da se smeje uostalom sta se tu gleda ? kako su graficki odradjenje ili sta ?.
A sto se tice onog " iPhone je kralj surfa..." ni to necu da komentarisem.Jeste jedan od najboljih ali kralj ....