joffre, pa zavisi koji je model 4gb ili 8gb,u kakvom je stanju...(ovo je vrlo bitno kod ovog telefona posto ima hard pa ako je ispadao to moze vrlo lose da utice na njegov dalji rad...)
Maximlano da 100e!
Najglasniji muzicki telefon
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
ja mogu da potvrdim dve stvari.. na slusalice ti je iPhone VRH!!!!! nikad u zivotu nisam cuo kvalitetniji i jaci zvuk nego na njemu... naravno ne uz aplove slusalice nego kupis neke malo kvalitetnije ( drug je dao za njegove 100 rubalja valjda, kod koga sam to cuo, sve u svemu oko 1000-1500din otprilike). A ako ti treba sam zvucnik jak ja bi ti mogo reci da 6233 ima prilicno jak zvucnik kao i n73 i w serija sony ericssona...
Cooomi, iz mog najskorijeg iskustva je Apple vrlo tih na slušalicama (PX 200). Mada, kako je raspravljeno u temi o iPhoneu, to je vjerovatno zato što je u pitanju EU model. Ali svakako treba provjeriti prije kupovanja!
loki13, u principu je tačno da ispadanje šteti HDD-u, ali nakon pune 2 godine i solidnog broja ispadanja, direktno na asfalt i na pločice između ostalog, moj N91 radi ko švicarski sat. Ali svakako ne treba kupovati telefon koji je mnogo padao, posebno N91, jer je prethodni vlasnik mogao da ima mnogo manje sreće nego ja po pitanju HDD-a.
Pozdrav!
loki13, u principu je tačno da ispadanje šteti HDD-u, ali nakon pune 2 godine i solidnog broja ispadanja, direktno na asfalt i na pločice između ostalog, moj N91 radi ko švicarski sat. Ali svakako ne treba kupovati telefon koji je mnogo padao, posebno N91, jer je prethodni vlasnik mogao da ima mnogo manje sreće nego ja po pitanju HDD-a.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2