Koji polovan telefon?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije bas tako janka_88, ima modela koji mogu da izdrze 2 dana sa jakim korisecnjem.Ja nekad mom n79 dusu vadim,a on uvek bar 2 dana izdrzi,mada dosta puta i 3 dana.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako se dvoumis izmedju n82 i n79 ja bih ti preporucio ovaj drugi.Prednosti,ftp.2 stedljiviji softver,mogucnost ubacivanja novog softvera preko wifi-ja,po mom ukusu lepsi sa boljom tastaturom, jedina prednost n82 je blic a najveca prednost kod svakog sybiana su ti more app i mogucnost da se lako dodje do njih. 

hmm...razmislicu jos
imam vremena na trosenje...
e sad....uzela bih i jedan telefon koji MORA da ima stereo zvucnike i slusalice.i Da ima mem.karticu...i kamera da bude u okviru 5Mpx...razmisljala sam o nekim modelima SE W-serije...npr w995? Preporucite modele koji imaju vec gore navedeno:Stereo zvucnike i sluske,mem.karticu i kameru od oko 5mpX...hvala unapred

e sad....uzela bih i jedan telefon koji MORA da ima stereo zvucnike i slusalice.i Da ima mem.karticu...i kamera da bude u okviru 5Mpx...razmisljala sam o nekim modelima SE W-serije...npr w995? Preporucite modele koji imaju vec gore navedeno:Stereo zvucnike i sluske,mem.karticu i kameru od oko 5mpX...hvala unapred

Samsung i900 Omnia
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Majchek majchek takvih modela kod s.e. nema mnogo sa stereo zvucnicima,opet ti je n-serija ostala da odaberes ali ako nezelis da koristis smart mogucnosti onda si i uzmi taj koji si navela i uzivaj.A posto vremena imas puno sedni ispred komp.i sama biraj i odluci.Ja sam u zadnje 5 god.kupovao 3 modela i proveo sam sate i sate i tek onda odabrao i uvek sam uspeo da kupim ono sto sam zeleo.pozz...

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 16. Apr 2010. 00:18
nemanja198 menjam misljenje,naravno jer zelim da izaberem telefon koji cu moci da koristim duze vreme,a ne 6 meseci pa da 'rikne' ...
I da... SE w995 mi je pristpacniji od N82...
Deksi,hvala na svemu
. Samo da te pitam,ako znas, da li ovaj model (w995) ima 100% stereo zvucnike? Cujem od mnogih da ima,dok u specifikacijama na mobilni svet-sajtu pise da nisu...

I da... SE w995 mi je pristpacniji od N82...
Deksi,hvala na svemu

Samsung i900 Omnia
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Evo ti ovde slike http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... s-2682.php i na njima se nevidi zvucika koliko ima.U specifikaciji pise da je stereo ali to se odnosi na slusalice.
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Majchek, ima stereo zvucnike a evo i slike:
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... na_021.jpg
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... na_023.jpg
Inace moj glas ide za SE W995.
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... na_021.jpg
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... na_023.jpg
Inace moj glas ide za SE W995.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- kapoerista90
- Expert
Tako je. Licno moj telefon uz normalno koriscenje izdrzi do 4 dana bez gasenja nocu, ali da napomenem da sam morao da menjam firmwire, ubacim JbakTask i malo ga prestelujem. Samo treba malo vise da se googla i provali sta sve treba da mu se odradi. A ovde na forumu ga svi pljuju a koliko vidim nemaju poima o tom telefonu (videli su ga negde u prodavnicu). A fon je tata za ostale u klasi na svakom polju. Ja sam ga uzeo u telenoru pre godinu dana i posle ovolikog koriscenja bi ga svakom preporucio.
Samo da napomenem da u toku meseca napravim po 10h razgovora.
Samo da napomenem da u toku meseca napravim po 10h razgovora.
Dali je iko od vas imao ovaj mob ?
Obicno svi pricate nesto sto ste "culi", rekla-kazala. Ja ovaj mob jos uvek koristim (ali ne koj dugo) i zbog toga ovo i pisem. A ne kao ja sam cuo od druga a on od nekog tamo treceg, pa je na kraju ispalo cetvrto-gluvi telefoni. Posteno i ja sam bio skeptican kad je trebalo da ga uzmem jer sam citao postafe, kao i kompletni test. I na karaju se ispostavilo da tu nigde veze nema. Da se iz testa dosta stvari pokazalo sasvim suprotno. Jer jedno je kad koristis mob na nedelju dana testa radi a drugo ke stalno koriscenje. A ovde su uglavnom komentari onih koji su citali test ili ga probali u prodavnici na 15min. Prosto mi je smesno kad procitam neku glupost u komentarima, iz toga jasno vidim i ne verujem u iste. Verujem samo onima koji koriste odredjeni model pa pisu svoje utiske o njemu.
Telep u tekstu gore jasno pise OD 4 DANA
Obicno svi pricate nesto sto ste "culi", rekla-kazala. Ja ovaj mob jos uvek koristim (ali ne koj dugo) i zbog toga ovo i pisem. A ne kao ja sam cuo od druga a on od nekog tamo treceg, pa je na kraju ispalo cetvrto-gluvi telefoni. Posteno i ja sam bio skeptican kad je trebalo da ga uzmem jer sam citao postafe, kao i kompletni test. I na karaju se ispostavilo da tu nigde veze nema. Da se iz testa dosta stvari pokazalo sasvim suprotno. Jer jedno je kad koristis mob na nedelju dana testa radi a drugo ke stalno koriscenje. A ovde su uglavnom komentari onih koji su citali test ili ga probali u prodavnici na 15min. Prosto mi je smesno kad procitam neku glupost u komentarima, iz toga jasno vidim i ne verujem u iste. Verujem samo onima koji koriste odredjeni model pa pisu svoje utiske o njemu.
Telep u tekstu gore jasno pise OD 4 DANA
- kapoerista90
- Expert
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Mr.Q, Pa sta sad?Je li treba da izmislimo nekoga ovde na forumu ko ima Vivaz pa da bi ti bio zadovoljan i tvoje zelje uslisene za informacijama.Hvala Bogu internet je ogroman i ako ti je bas stalo do informacija imas mnogo iskustava po drugim stranim forumima,ako znas jezik.
I pazi malo sa olakim karakteristisanjem clanova i njihovih izjava,generalizacija ni u cemu nije dobra.
I pazi malo sa olakim karakteristisanjem clanova i njihovih izjava,generalizacija ni u cemu nije dobra.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Mr.Q, trajanje baterije je relativna stvar - ti kazes pricas mesecno 10h. Sa moje tacke gledista to je jako malo price i meni bi tvoj mob izdrzao max 2 dana. Meni N82 nekada izdrzi dan, nekad dva, zato sto pricam dnevno 2 sata(min)+ugl 30 min muzike+15-ak, 20 min igrica+ponekad wifi. Ako si citao neke review-ove, uglavnom kada se gleda trajanje baterije nekog modela, gleda se 20-30 min price dnevno+sat, dva mp3 + malo surfa preko wireless. Ako ti samo pricas 20 min dnevno normalno je da ce ti baterija nenormalno dugo trajati.
Sto se tice komentara u vezi Vivaza, ja iskreno nisam video neko konkretno pljuvanje, vec sam video komentare tipa - ne svidja mi se dizajn(sa slika) i steta sto nije Symbian^3.
Sto se tice komentara u vezi Vivaza, ja iskreno nisam video neko konkretno pljuvanje, vec sam video komentare tipa - ne svidja mi se dizajn(sa slika) i steta sto nije Symbian^3.