Evo da se ukljucim u diskusiju:
novak u odnosu na ove telefone koje si pobrojao gore (C6, X6, E75, E72) Iphone 4 je zver nad zverovima, tako da nemoj ni da se usudis da razmisljas sta ces da kupis, veruj mi na rec!
Ja imam HD2, brat mi ima Iphone 4 i vrsili smo razne testove (znate ono kao cija je masina bolja

)...Iphone 4 surfuje brze od HD2, tj brze otvara stranice po netu, ne mnogo 0.5-1sec brze...isto vazi i za youtube...ima ekran sa mnogo zivljim bojama...otvara brze slike (mislim na folder sa jedno 2-3 giga slika)....e sad tu i tamo zna da mu zabode akscelerometar...igrice su u fulu za iphone, sad ne znam koliko ti to znaci...naravno sa iphone-om idu i retardaticije tipa itunes, bluetooth-a, jail break-a, itd...ja sam licno mogao da uzmem isto iphone 4 ali sam etuzijasta i volim da imam vise prostora za modifikacije telefona i cvrsto verujem da cu ga jednog dana pobediti u vecini stvari (mog brata i iphone), samo dok podesim (rucno) sve parametre za optimalan rad!

E sad poredio sam ti Iphone sa HD2 koji je mnooogoooo bolji od gore navedenih telefona, pa ti odluci sam sta ces da kupis! U ostalom ako ti se ne bude svideo iPhone, ti i polovnog starog mesec dana mozes da prodas za jedno 500-600 eura(naravno samo pacenicima u Srbiji ), pa posle biraj sta ti je volja! Pozz