Nokia E7 protiv Samsung Galaxy S II, ili nesta trece
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pera Detlic, neobjektivan si sto se tice kucanja na ekranu.
Naravno da je lakse kucati na vecem ekranu NEBITNO DA LI JE TO SYMBIAN ILI ANDROID jer i jedan i drugi imaju obicna slova a ne ako je android da ti cita misli sta zelis da napises. Meni je licno lakse kucati na N8 poruke nego na Desire HD jednostavno jer sam se navikao i sve je apsolutno stvar navike. Sigurno je samo da ce na vecem ekranu brze se nauciti pisati iako je tu na E7 hardverska tastatura i cak ne tako mali ekran od 4". U svakom slucaju na period od 2 godine je bolja kupovina SGS 2 ako ti naravno nije neophodna hardverska tastatura.

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
lesa0208, vjeruj mi da jeste tesko bilo u pocetku ali sad kucam brze na portrait qwerty tastaturi na N8 nego na nekom telefonu sa tipkama, pa cak brze nego i na C3 (jedini koji sam probao jer ga ima moj brat) koji ima hardversku qwerty.
Jedino sto nikako ne mogu uvjezbati je "slijepo kucanje" ali to je uopste na touch telefonima poprilicno tesko. 

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Pa ako postavljaš na poređenje telefone koji se toliko razlikuju u ceni to je znak da ti pare nisu problem... Ako su problem pare onda što si i stavljao na poređenje nešto što je nedostižnoslavko101 napisao:bachika, Ono po cemu mogu da se uporede, a sto je meni trenutno vazno, je cene tel za odgovarajuce slicne postpaid pakete gde njihova cena varira u par 1000din.

A to što si probao nokia 5800 je blagi užas za ekrane telefona, jer ona ima rezistivni ekran (koji baš i nije najbolje rešenje). Svi sada noviji telefoni imaju kapacitivne ekrane koji su mnogo više "user friendly" - bukvalno čitaju misli

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
bachika, Nokia E7 u slobodnoj prodaji (ovlascen provajder, distributer i sta vec) kosta 53000din, Samsung Galaxy S II 65000din, ali zato ako pogledas iste pakete uz koje idu, E7 kosta 30000din, a S II 36000din, tako da razlika od 6000din koja se jos podeli na 12 mesecnih rata je svega 500din a to je vise nego dostizno
Nokia 5800 nisam probao to mi je trenuti tel, star dve godine i koji me dobro sluzi.
Stavio sam na poredjenje jer mi je to investicija za naredne 2 godine pa ne bih da se zeznem pri izboru, vec mi je bio cilj da prikupim sto vise tudjih iskustava pa da odlucim

Nokia 5800 nisam probao to mi je trenuti tel, star dve godine i koji me dobro sluzi.
Stavio sam na poredjenje jer mi je to investicija za naredne 2 godine pa ne bih da se zeznem pri izboru, vec mi je bio cilj da prikupim sto vise tudjih iskustava pa da odlucim