Nokia E7 protiv Samsung Galaxy S II, ili nesta trece

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

lesa0208, Onaj prvi pdf je nesto sto me je zanimalo i moram priznati da odlicno izgleda, nema seckanja, kocenja. Prijatno sam iznenadjen. Mislim da mi je dilema resena. Hvala tebi i svima na pomoci :wink:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pera Detlic, neobjektivan si sto se tice kucanja na ekranu. :uhuh: Naravno da je lakse kucati na vecem ekranu NEBITNO DA LI JE TO SYMBIAN ILI ANDROID jer i jedan i drugi imaju obicna slova a ne ako je android da ti cita misli sta zelis da napises. Meni je licno lakse kucati na N8 poruke nego na Desire HD jednostavno jer sam se navikao i sve je apsolutno stvar navike. Sigurno je samo da ce na vecem ekranu brze se nauciti pisati iako je tu na E7 hardverska tastatura i cak ne tako mali ekran od 4". U svakom slucaju na period od 2 godine je bolja kupovina SGS 2 ako ti naravno nije neophodna hardverska tastatura.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

janka_88, ne znam kako si ti uspeo da se naviknes na tastaturu od N8 ali ja goru tastaturu nisam video od te..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

lesa0208, vjeruj mi da jeste tesko bilo u pocetku ali sad kucam brze na portrait qwerty tastaturi na N8 nego na nekom telefonu sa tipkama, pa cak brze nego i na C3 (jedini koji sam probao jer ga ima moj brat) koji ima hardversku qwerty. :D Jedino sto nikako ne mogu uvjezbati je "slijepo kucanje" ali to je uopste na touch telefonima poprilicno tesko. :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

lesa0208, u pocetku je bila uzasna, ali na anna/belle je odlicna. i ja kucam jako brzo na portrait qwerty
::luv phonez::

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

slavko101 napisao:bachika, Ono po cemu mogu da se uporede, a sto je meni trenutno vazno, je cene tel za odgovarajuce slicne postpaid pakete gde njihova cena varira u par 1000din.
Pa ako postavljaš na poređenje telefone koji se toliko razlikuju u ceni to je znak da ti pare nisu problem... Ako su problem pare onda što si i stavljao na poređenje nešto što je nedostižno :shock:
A to što si probao nokia 5800 je blagi užas za ekrane telefona, jer ona ima rezistivni ekran (koji baš i nije najbolje rešenje). Svi sada noviji telefoni imaju kapacitivne ekrane koji su mnogo više "user friendly" - bukvalno čitaju misli :D :D
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

bachika, Nokia E7 u slobodnoj prodaji (ovlascen provajder, distributer i sta vec) kosta 53000din, Samsung Galaxy S II 65000din, ali zato ako pogledas iste pakete uz koje idu, E7 kosta 30000din, a S II 36000din, tako da razlika od 6000din koja se jos podeli na 12 mesecnih rata je svega 500din a to je vise nego dostizno :lol:
Nokia 5800 nisam probao to mi je trenuti tel, star dve godine i koji me dobro sluzi.
Stavio sam na poredjenje jer mi je to investicija za naredne 2 godine pa ne bih da se zeznem pri izboru, vec mi je bio cilj da prikupim sto vise tudjih iskustava pa da odlucim :D

Odgovori