Sta mi je ciniti za 300 evra posle HD2?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Sta si uzeo na kraju ako nije tajna? :) Mislim da je Iphone 4 dobar telefon.Ja inace imam skoro 4 meseca S2 a mozda bi ga prodao,ne znam,pa se javi u pp ako te zanima :D
Ja da mogu menjao bih S2 za Iphone 4S :(

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Re: sta mi je ciniti?

Post od NijeZauzetoIme »

da ozivim staru temu, nazalost zbog finansijske situacije nisam uspeo da nabavim nista, a sada imam nokiu 6103 :D

elem, nesto sam se zajunio da bi mi bilo izvodljivo, da preko telenora na moj prenesi i surfuj 500 (oko 1000 din mesecno) uzmem huavei ascend p1... super mi deluje, na 6 rata po 6 hiljada, kontam da bi mi bilo izvodljivo... e sad, da li mi je to dobra odluka? uzeo bih takav telefon, ili neki u rangu, na rate najbolje, preko operatera, jer nemam da pljunem veci kes odjednom. koja opcija operater/model bi bila najbolja?

Mozda Galaxy s2, mozda nokia n9, mozda motorola razr preko vipa, ili nesto mozda preko mts-a u tom rangu... vidim da ima raznoraznih popusta svuda, al sam se pogubio ovih dana gledajuci.. i paket / operatera bih promenio, al da ostanem u tih ~ 1000 mesecno... Pomozite :)
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

milsim da je kod VIP-a najbolje uzimati ako imas mogucnost...
imas uz paket smart 550 (1000din mesecno) kod VIP-a i HTC One V i Xperia U... ako si nov korisnik, imas i ogucnost da koristis njihovu promociju u kojoj doneses bio koji stari telefon, ne mora ni da radi ni da ima punjac niti opremu, i donijas 5000din popusta na taj parat koji odaberes...

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NijeZauzetoIme »

pomogao si mi, stvarno je telenor preskup... sa tim stari telefon popustom, huawei ce me izaci 20 hiljada, sto je brutalno! hvala ti!

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NijeZauzetoIme »

uzeo huawei p1 preko vipa, utisci u prvih sat vremena vrhunski! :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nema na cemu... skoro sam uzeo telefon sestri, Xperia U me je kostao 2500 uz moj paket 1100 i neki stari pokvareni simens, ionako bih produzio paket... :wink:

Odgovori