Mozes i da poslusas psyhound, To je takodje dobar nacin da se odlucis
LG Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
-
Komsija Gerasim
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Re: Pomoc! Lg Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
pelleruma, je u potpunosti u pravu. Za 1000 dinara vise mesecno, ne dobija se sustinski nista bolje, iako je SGS2 kao uredjaj kvalitetniji.
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 01. Sep 2012. 21:50
- :: Samsung champ
Hvala Vam puno na odgovorima! mt:s je u pitanju, a planiram neki paket od 1000din... Pa gledam sta je najbolje uzeti. U ovom slucaju ipak mislim da je za mene vise LG. Ok, S2 je bolji, ali ipak mi znaci i dodatnih 1000din mesecno. A cula sam da vise nema veze koji je operater u pitanju, moze se broj zadrzati i 064 (iako uzmem npr. telenor ili vip). Znate li nesto vise o tome? Jer ako je tako, mozda ima boljih ponuda telefona u tom rangu. Nisam gledala za ostale...
Hvala unapred!
Hvala unapred!
Moze da se zadrzi broj,uz promenu pozivnog.Predaje se zahtev i za 2-3 dana to bude reseno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Kakva promena pozivnog??? Nista se ne menja, zadrzavas svoj broj.
Pogledaj Alcatel 995 ...za razliku u mesecnom racunu obradujes se ponekom krpicom.
Pogledaj Alcatel 995 ...za razliku u mesecnom racunu obradujes se ponekom krpicom.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
sunshine_Dijana, ako nisi pod ugovornom obavezom u mts-u, trenutno imas bolji izbor telefona u vip-u za pretplatu koja se vrti oko 1000 dinara. Daju i jos neke pogodnosti pa sve moze da te izadje i jeftinije. Pogledaj kod njih na sajtu sta nude
Jedino sto nisam siguran da li se prilikom prebacaja telefon moze uzeti i u nekoj od partnerskih radnji, to treba proveriti, pa onda imas mnogo veci izbor.
Sto se samog prebacaja tice, trenutno sam i sam u toj fazi, za koji dan bezim iz mts-a bas u vip. Nista se ne menja, ni prefiks tj pozivni niti bilo sta. Imas i temu o tome...
viewtopic.php?f=19&t=18725
Sto se samog prebacaja tice, trenutno sam i sam u toj fazi, za koji dan bezim iz mts-a bas u vip. Nista se ne menja, ni prefiks tj pozivni niti bilo sta. Imas i temu o tome...
viewtopic.php?f=19&t=18725
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: LG Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
sunshine_Dijana, posto mt:s vec par dana nema S2 na stanju,a ne znaju kada ce ih dobijati, resenje ove dileme se samo namece.....

D500&E71
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
loki13, imaju. Bio sam danas u prolazu pa sam pitao. Pretpostavljam da ih i dalje salju od poslovnice do poslovnice, po potrebi.
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 01. Sep 2012. 21:50
- :: Samsung champ
Da, ja tek treba da se prebacim na postpaid. Ali nesto nisam videla u vip-u bolje, ili ja ne znam
- kvaka33
- Expert

- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Hajde ,pa javi kada obavis kupovinu probas,da cujemo prve utiske
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba