Ne znam koliko pratis cene ali nexus i one s imaju skoro istu cenu kao taj LG na oglasima a po meni su svakako bolji izbor zbog dosta duze podrske(tu mislim i na zajednicu).
Veruj mi,jako puno sam telefona promenio,koristim android od verzije 1.5 i do sada nisam koristio kompletniji telefon od galaxy nexusa.
Android telefon od 250-300 evra.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Android telefon od 250-300 evra.
Chobby88, pomesasmo sada babe i zabe ahaha
ja pricam o LG Optimus 4X HD P880 o LG nexus 4 o S3, Nexus I9250 nije u rangu ovoga LG -a ima losiji hardver a on je dosta jeftiniji od HTC oneS+,od S3 ili LG Nexus 4
ja pricam o LG Optimus 4X HD P880 o LG nexus 4 o S3, Nexus I9250 nije u rangu ovoga LG -a ima losiji hardver a on je dosta jeftiniji od HTC oneS+,od S3 ili LG Nexus 4
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
U pravu si,nisam skontao da mislis na nexus4:-)
Da li biste meni preporucili neki telefon do 250 eura? Gledao sam LG Optimus L9, Xperiu P. Nisam zeleo da otvaram novu temu, jer mislim da nema potrebe.
Hvala unapred.
Hvala unapred.
- kvaka33
- Expert
Acazl,
reci nam druze ,nov telefon,polovan telefon,sta ti je bitno kod telefona
reci nam druze ,nov telefon,polovan telefon,sta ti je bitno kod telefona
Nov telefon. Pa nije da imam neke posebne zahteve. Koristio bih ga za Web. Ne verujem da bih igrao neke zahtevne igrice. Mozda bi mi bilo bitno da ima malo veci ekran. Zbog toga sam se razmisljao za LG optimus L9, ali sam cuo da je osetljiv, tako da mi se cini da i nije neka dobra solucija. Xperia P je bila takodje jedna od solucija. Dual core procesor, 1Gb RAM.
- kvaka33
- Expert
aha ,pa pazi ovako ,odmah da znas da niti jedan od gore dva pomenuta telefona nema GG ili ti staklo koje se ne grebe,sony ima neku njihovu foliju koja ne znam zasta im sluzi a L9 ni to ,znaci odlicni telefoni ali ces morati malo da pazis na ekran,znaci futrola i zastitna folija pod obavezno
Preko oglasa mozes kupiti nov LG9 za oko 200 eura uz malo cenkanja ,Sony je malo skuplji,licno pre bih uzeo LG9 ,zbog veceg ekrana ,ostalo manje vise im je veoma slicno
za te pare mozes pogledati i neke telefone stare par meseci sa garancijom od operatera recimo Samsung S2 po meni trenutno best buy i to mesto ce dugo drzati
Neki drugi model za 250 eura ,hm ne bih znao da ti preporucim a da je nov ,mislim i da ga nema,mozda mozes pogledati Huawei modele ili Alcatel neki mozda cak i ZTE ali ja ih licno ne volim sto ne znaci da su losi ali necu nista ni reci o njima
Preko oglasa mozes kupiti nov LG9 za oko 200 eura uz malo cenkanja ,Sony je malo skuplji,licno pre bih uzeo LG9 ,zbog veceg ekrana ,ostalo manje vise im je veoma slicno
za te pare mozes pogledati i neke telefone stare par meseci sa garancijom od operatera recimo Samsung S2 po meni trenutno best buy i to mesto ce dugo drzati
Neki drugi model za 250 eura ,hm ne bih znao da ti preporucim a da je nov ,mislim i da ga nema,mozda mozes pogledati Huawei modele ili Alcatel neki mozda cak i ZTE ali ja ih licno ne volim sto ne znaci da su losi ali necu nista ni reci o njima
Da, definitivno bih uzeo i futrolu zajedno sa telefonom. U sustini su po konfiguraciji slicni(Xperia P i LG L9). Jedino sto je LG sa plasticnim kucistem a Sony sa aluminijumskim. Ali bih definitivno neki nov telefon, ne bih rizikovao sa polovnim.
Hvala ti.
Hvala ti.
- kvaka33
- Expert
nema na cemu druze
u sustini sa ovoliko modela sve ovo postaje vise stvar ukusa i love
lg9 ce ti svakako zavrsiti isto sto i neki telefon od 500evra
plasticno kuciste nije nikakav problem ima ih brdo telefona i nista im ne fali
generalno sve telefone sa tac skrin ekranima moras paziti
u sustini sa ovoliko modela sve ovo postaje vise stvar ukusa i love
lg9 ce ti svakako zavrsiti isto sto i neki telefon od 500evra
plasticno kuciste nije nikakav problem ima ih brdo telefona i nista im ne fali
generalno sve telefone sa tac skrin ekranima moras paziti
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja bih zaobisao Xperiju P zbog ocajne baterije...1305mAh! Wtf?!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Ни ја не препоручујем Иксперију П, батерија је очајна! Заобиђи.