http://www.youtube.com/watch?v=N4TYbAFaRqs
Ekran uopste nije katastrofa niti uglovi gledanja, sigurno ga necu gledati pod uglom od 180 stepeniRandjaPO napisao:Preporucujem 920 a posebno ukoliko se bira izmedju ova dva uredjaja. Imao sam prilike da se poigram sa Sonijem i taj telefon je ostavio jako los utisak. Kamera osredja, izrada nesto bolja od proseka, dizajn je (barem po meni) odlican a kada se dodje do ekrana to je prica za sebe. On cini mi se da ima minimalne uglove gledanja, moze da ima engin koji hoce ali u svakodnevnoj upotrebi je katastrofa. Android radi solidno ali je to daleko od fluidnosti koju ima WP. Znaci sve u svemu glas za 920.
OUCH!Taca089 napisao:[…]opet je win8 sranje[…]
Ukusi su razliciti, meni je recimo jako prijatan, boje su prijatne, mogao bih u njega da gledam ceo dan. Uzivancija.RandjaPO napisao:Taca089, I dalje tvrdim da je ekran ubedljivo najslabija tacka ove XperiJe
Ti možeš da tvrdiš i da je belo zapravo crno, al to je tvoj lični problem. Ja bih pre rekla da ti nisi koristio ni jedan normalan Android telefon i da iz samo tebi znanog razloga imas averziju prema tom OS.miodrage napisao: Ja cu odgovorno da tvrdim da je najslabija tacka te Xperia, kao i svih drugih Xperia, OS. I ne postoji sila na ovome svetu koja moze da me ubedi u suprotno!
Nemaš ti nikakva prava jer ne znaš šta pričaš. Vrlo si drzak i na sva usta poljuješ Android koji pri tom nisi nikad ni koristio. To sve govori isljučivo o tebi.miodrage napisao:Taca089, znaci kad nesto ovde nazovemo pravim imenom to je vredjanje... hmmm, poazabavicu se i time. Ostajem pri svemu sto sam napisao: ti si RandjaPO prozvala za pisanje o ekranu, iako nikad u zivotu nisi prisla Lumiji na manje od 20 metara. Analogno tome, i ja imam prava da kazem da ne znas sta pises.
Nadalje, neverovatno je kako u razlicitim WP vs Android vs iOS temama uvek razlicit nick kao branilac Androida, i uvek naleti na mene. TO znaci da imamo jednu osobu ovde pod vise razlicitih pseudonima, s obzirom da je i stil pisanja vrlo slican.