Nokia Lumia 920 vs Sony Xperia SP

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Re: Nokia Lumia 920 vs Sony Xperia SP

Post od kovach81 »

Lobachewsky,ma koji god od ova dva izaberes neces pogresiti :) Iako je SP pozicionirana kao visa srednja klasa,ona sije S3 po pitanju brzine,pre svega mislim brzinu ucitavanja stranica, igrica i videa.Ekran je HD rezolucije sa 319ppi nasuprot 306ppi kod S3 i gledano direktno uopste ne deluje inferiornije u odnosu na ekran od S3,ako izuzmemo gledanje iskosa gde jasno pokazuje losije uglove vidljivosti, ali i sam si rekao ne igra ti neku ulogu. Evo dokaza i uporednog testa sa S3 kojim ces se uveriti da nisi pogresio sa SP :) Video je odlican jer je sve bitno uporedio!Ako je nekom nexus 4 skup onda je SP prava stvar ako je spreman da se odrekne kamere koja je prilicno losa,ali je sve ostalo za pohvalu i KONACNO neki izdrzljiv SONY po pitanju baterije(2370mAh) koja im je bila rak rana i KONACNO Gorilla Glass2 na Sony-ju.Ja sam na oglasu nasao novu iz Vipa,naravno sim free za samo 200e ali me je neko preduhitrio :) Lumiu 920 nisam spominjao jer je skoro sve receno o njoj,ja je koristim i zaista sam prezadovoljan.Ne treba biti zakleti fan necega i slepo se drzati toga,treba sve probati jer konkretno oba sistema imaju prednosti i mana u odnosu jedan na drugi pa sta ko vise voli :)

http://www.youtube.com/watch?v=N4TYbAFaRqs

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 12:14
:: Telefon

Post od Taca089 »

RandjaPO napisao:Preporucujem 920 a posebno ukoliko se bira izmedju ova dva uredjaja. Imao sam prilike da se poigram sa Sonijem i taj telefon je ostavio jako los utisak. Kamera osredja, izrada nesto bolja od proseka, dizajn je (barem po meni) odlican a kada se dodje do ekrana to je prica za sebe. On cini mi se da ima minimalne uglove gledanja, moze da ima engin koji hoce ali u svakodnevnoj upotrebi je katastrofa. Android radi solidno ali je to daleko od fluidnosti koju ima WP. Znaci sve u svemu glas za 920.
Ekran uopste nije katastrofa niti uglovi gledanja, sigurno ga necu gledati pod uglom od 180 stepeni :D
Ja upravo za ekran imam samo reci hvale jer mi se oci ne umaraju od njega za razliku od samsungovih ekrana, a meni je to jako vazna stvar.
I po danu na suncu, i po noci sasvim zadovoljava potrebe. Ni u jednom trenutku od kad ga koristim nisam se pozalila na ekran, a bila sam ogroman skeptik povodom tog ekrana. Sta vise, bas zbog ekrana sam se premisljala da li da kupim taj telefon :)
E sad mi nije jasna jedna stvar, videla da na xperiji V ekran ima dublju crnu boju, ne znam sto tako nije i na SP. Meni je dobro i ovako, ali ekran kod xperije V je dokaz da moze i bolje, cudno mi je sto nije.

Izdrada telefona je odlicna, a i kamera je ok za moje potrebe. Tetirala sam je danju i nocu.. elem, treba obrisati socivo pre upotrebe :D Meni su u pocetku slike bile lose jer se nisam setila da uradim tu jednostavnu stvar :D Ocekujem da ce se popraviti sledecim apdejtom jer sam ustanovila da moze da da bolje rezultate nego sto sa daje :)

Lumnija ima bolju kameru, ne znam kakva je autonomija baterije, izrada je dobra.. a sta reci o win8.. glupo je uporedjivti ta 2 operativna sistema. Neko voli ovo, neko ono, a i nisu svima potrebe iste.

Npr, ja ne podnosim Windows :D Ni android nije zlato, ali cu uvek radje odabrati dobar android uredjaj koji lepo radi nego win8 uredjaj. Iskreno, cekam da se pojavi Ubuntu za telefone, mislim da ce on biti mnogo bolji po pitanju stabilnosti i prilagodjavanja korisniku :)

Korisnici koji koriste par aplikacija, navigaciju, poruke i pozive ce Lumniom biti presrecni jer se lepo ponasa i ima ono sto im treba. Meni bi ta Lumnia usla u obzir kao drugi telefon, nikako kao prvi jer bi me smorila :)

Za SP mogu da kazem da se odlicno ponasa, brz je, stabilan u radu, ne baguje.
Na dosta testova ljudi vise preporucuju njega nego Samsing S3 ili S4 mini.
Ja sam kao veliki ljubitelj Nokie na kraju odustala od iste.. jos uvek koristim e72 kao rezervni i to je poslednji dobar telefon od Nokie prema mom ukusu :) Ovo novo sto izlazi od sa win8 ni ne razmatram. Previse zatvoren sistem da bi me usrecio, no tnx :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Taca089, nije LumNia nego Lumia (bez N) :D :wink:
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E da, upravo sam skinuo i Tapatalk za Lumiu, radi fantasticno i dz je trenutno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Taca089, I dalje tvrdim da je ekran ubedljivo najslabija tacka ove XperiJe a ostalo, kao sto sam i rekao, je sasvim ok.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

RandjaPO, možeš ti da tvrdiš koliko hoćeš, ti taj telefon ne koristiš tako da nemaš pravo glasa :D
Ja sam koristila Samsung telefone i tablete, LG, Xperia starije modele i SP sada tako da mogu reći da mi je ovaj XPERIA ekran najprijatini za oči. Većina korisnika da uzme i koristi ovaj telefon, biće zadovoljan ekranom.
Apsolutno mu ekran nije mana, jedini nedostatak na ovom telefonu (za sad) je kamera, bilo bi lepo da je kao na V ili T modelu :D Svakako očekujem da će se poboljšati.
loki13, bravo, eto koliko me interesuju novi Nokia modeli :D Bilo da je Lumia ili Lumina, opet je win8 sranje koje ne uzimam u razmatranje za glavni telefon :D Symbian je bio mama, kad se setim n70 pa n82.. eh :)
I on je znao da bude spor i da zeza ali su svi bili srećni sa njim kad se pojavio ;)
Opet ponavljam, android na SP meni do sad nije zabagovao.
Poslednja izmena od Taca089 u Uto, 03. Sep 2013. 18:04, izmenjeno 1 put ukupno.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Taca089 napisao:[…]opet je win8 sranje[…]
OUCH! :lol:

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

psyhound, pa stvarno :) E i tada kada sam ja oduševljeno koristila n70 pa n82, bilo je onih koji su jurili isključivo telefone s fabričkim OS jer oni "ne baguju, nisu spori, jednostavniji su za korišćenje" i td.. pri tom je meni n82 radio savršeno :) Eto, sto ljudi sto ćudi :wink:
Neka hvala, iOS i Win8 me previše ograničavaju, a ja takva ograničenja ne volim :D
Lobachewsky, najbolje je da i jedan i drugi telefon detaljno pregledaš pa da vidiš sam šta bi radje žrtvovao..

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

RandjaPO napisao:Taca089, I dalje tvrdim da je ekran ubedljivo najslabija tacka ove XperiJe
Ukusi su razliciti, meni je recimo jako prijatan, boje su prijatne, mogao bih u njega da gledam ceo dan. Uzivancija.
Dok recimo kod najskupljih Galaxy telefoana mi smeta bas taj Super AMOLED ekran gde su mi boje nekako neprirodne, vristuce i, bre, mnogo ekran vuce na plavu. Napreze oci. <--- naravno, ovo je samo moje misljenje, tj. moj ukus.

Mogao je Xperia SP da ima bolje uglove vidljivosti, tu jeste napravljen kompromis, ali veruj mi, kad sam ja presao preko toga, a ekran mi je jedna od ubedljivo najvaznijih stavki kod kupovine novog telefona, onda definitivno ekran nije najslabija tacka Xperije kako ti kazes. Siroki uglovi vidljivosti na telefonu su po meni precenjeni, kao i rezolucija gustine preko 350 ppi.
E sada, opet zavisi kome sta znaci najbolji ekran - neko recimo voli izrazeno zasicene boje, neko voli ugao vidljivosti od 190 stepeni, ja jednostavno volim da je ekran ostar i prijatan za gledanje i tu ne pravim kompromis.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Taca089, a kako si ti onda pozvana da komentarises ekrane kad LumNiu (kako ti kazes) nisi nikad koristila? A verujem da je nikad nisi ni videla. Znaci covek nije pozvan da komentarise, jer nije koristio Xperiu, a ti koja nisi videla u zivotu Lumiu mozes nesto da pricas.
A tvrdjenja o N82 i sl. su ti tek ono... u najmanju ruku kontradiktorna. Kazes ne volis ogranicenost WP i iOS-a (ok postujem), a usput u prethodnoj recenici kazes N82 i N70 da su ti savrseno odgovarali (Symbian je jos ograniceniji sistem od ova dva za tebe ogranicena). Znaci ili lupetas za medalju, ili ne znas sta pricas, pa pises tek da bi nesto napisala. NA francuskom se to kaze lar pur lar, mi smo to zargonski preveli kao LAPRDANJE!
Ja cu odgovorno da tvrdim da je najslabija tacka te Xperia, kao i svih drugih Xperia, OS. I ne postoji sila na ovome svetu koja moze da me ubedi u suprotno!
[quote=Taca089]Opet ponavljam, android na SP meni do sad nije zabagovao.[/quote] - nije kad ga koristis za 2, mozda 3 osnovne funkcije.
Lobachewsky, i ova tema kao i sve slicne njoj se pretvorila opet u otvoreno prepucavanje i lobiranje ka svom stadu. Znam sta te privlaci kod WP8, sv eje novo, a deluje sjajno, i radi sjajno, Android vec koristis i nemas osecaj novoga, ja kazem uzmi L920, ali preko oglasa, budi strpljiv, uletece neki za male pare, uzmes, i vidis, ako ti ne odgovara, prodaces, i neces imati veliki gubitak.

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Taca089, ne koristim ali sam imao prilike da se poigram sa njim.
Lobachewsky, nema ekran lose boje ali moras malo da se potrudis i promrdas telefon levo-desno da bi uhvatio pravi ugao i da bi mogao videti tacne boje, e pa upravo to me nervira. I mene ubijaju boje kod Samsunga koje su previse napucane mada znam dosta ljudi kojima takve boje prijaju, znaci itekako se razlikuju ukusi. Ja pod dobrim ekranom smatram ekran koji iz svakog ugla reprodukuje iste boje, mozda mi zato toliko i smeta ovaj, i ekran koji ostaje citljiv i po jakom suncu. Za gustinu piksela se slazem jer ja prvi koristim telefon sa 184 ppi.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

miodrage, kao prvo ja tebe nisam vređala i vrlo je ružno da mi se tako obraćaš. To je tvoje kućno vaspitanje.
Kao drugo, od silne ljubavi prema svom telefonu nisi uspeo da lepo pročitaš moje jasne rečenice.
Ni u jednom trenutku nisam spominjala ekran tvog modela telefona već pričam isključivo o ekranu mog modela telefona kao njegov korisnik i vlasnik.
Dakle, ja se telefonom nisam samo "pogirala" već ga intenzivno koristim. Za vrlo kratko vreme može da se vidi kakav je to uređaj, koliko je fluidan, koliko OS na njemu dobro radi. Osim ovog što ja pričam postoje razni testovi na youtube-u, dakle molim lepo.
Ja tvoju LumNiu nisam komenarisala preterano osim što sam rekla da ima dobru kameru i dalje su se nizali kometari na račun operativnog sistema koji je glup.
Da, operativni sistem je takav da od kad ga je Nokia uvela ja više ne znam ni nazive modela, jednostavno me ne interesuju.

Druga stvar, pošto vidim da si bukvalista, nacrtaću ti.
Kada sam spomenula legendarni n70, pa kasnije n82, napravila sam paralelu sa današnjim telefonima i ovom diskusijom.
U to vreme, oni su bili jako popularni i Symbian je bio revolucija :) Imali smo korisnike koji su obožavali svoje Symbian telefone i mogućnosti koje im je taj OS pružao, i sa druge strane one koji su kupovali s40 dumb telefone jer su im "jednostavniji, brži i pouzdaniji", ali malo stura :)
miodrage napisao: Ja cu odgovorno da tvrdim da je najslabija tacka te Xperia, kao i svih drugih Xperia, OS. I ne postoji sila na ovome svetu koja moze da me ubedi u suprotno!
Ti možeš da tvrdiš i da je belo zapravo crno, al to je tvoj lični problem. Ja bih pre rekla da ti nisi koristio ni jedan normalan Android telefon i da iz samo tebi znanog razloga imas averziju prema tom OS.

N920 bi bio dobar da radi sa nekim dugim OS, windows me jednostavno odbija.

U ovoj temi sam itekako pozvana da komentarišem jer mogu da kažem prednosti i mane svog modela za koji je Lobachewsky zainteresovan. I on sam daje prednost Androidu u odnosu na Windows.
Toliko.

Lobachewsky, reci lepo da te kod Xperie najvše muči kamera.. to je jedini minus koji mu i ja dajem..
Sad moraš videti da li ćeš se moći uklopiti sa Windowsom i da li je to jedino što ti je prepreka na drugoj strani.
Ako nemaš poznanike koji imaju te modele, uvek možeš da verbaš polovan u oglasima po povoljnoj ceni.. Kupiš tako da možeš i da prodaš ako ti se ne svidja, a da ne izgubiš mnogo.
Ništa ne vredi dok ne isprobaš sam.
U tom cenovnom rangu, od Androida teško da ćeš dobiti bolje, za win već ne znam šta da ti kažem.
Telefon koji bi zadovoljio sve tvoje potrebe je ja mislim Htc One, ali on je duplo skuplji, ne može i jare i pare..
Evo ja čekam da izadje Xperia Honami i da joj padne cena :P do tad ću da se stisnem :lol:

PS sad vidim da n920 košta oko 300e, najjeftinije što sam našla je 269e za telefon bez grancije..
SP imaš za 200 i malo više da nadješ, s tim što takodje vidim da n920 i SP nisu iste klase telefona.
Na YT postoje neka poredjenja SP i n820, nadji, možda pomogne.
http://www.youtube.com/watch?v=kWf2NgIxiMc

n920 vs Xperia T kamera test (rezultat T ima bolju kameru) možda ti upadne u izbor
http://www.youtube.com/watch?v=0cc9EdyoaBk
Poslednja izmena od Taca089 u Sre, 04. Sep 2013. 03:26, izmenjeno 1 put ukupno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Taca089, znaci kad nesto ovde nazovemo pravim imenom to je vredjanje... hmmm, poazabavicu se i time. Ostajem pri svemu sto sam napisao: ti si RandjaPO prozvala za pisanje o ekranu, iako nikad u zivotu nisi prisla Lumiji na manje od 20 metara. Analogno tome, i ja imam prava da kazem da ne znas sta pises.
Nadalje, neverovatno je kako u razlicitim WP vs Android vs iOS temama uvek razlicit nick kao branilac Androida, i uvek naleti na mene. TO znaci da imamo jednu osobu ovde pod vise razlicitih pseudonima, s obzirom da je i stil pisanja vrlo slican.

Inace, posto si ti ovde tek par dana, a ja sam ovde jedan od starosedelaca, da te obavestim da sam i ja imao Symbian, i to Nokiu E61, za koji i dan danas tvrdim da je jedan od najboljih telefona koji je Nokia ikada izbacila ako ne i bas najbolji, dalje, tvrdim da je E71 poslednje dobro sto je Nokia izbacila od Symbian uredjaja, a da im je sve drugo nazalost propalo, jer nisu uvideli kretanja trzista.
Moram da priznam da nikad nisam koristio Android telefone, niti cu. Ono sto sam MORAO da se susretnem sa njima mi je sasvim dovoljno. Konkretno, kum ima Galaxy S2, on ga je upeglao tako da telefon radi skoro pa savrseno, ali ja zivce za tako nesto nemam. Meni treba pouzdana stvar odmah iz kutije. Ovako nesto sam video samo na koleginom RAZR MAXX, jer to radi pa razbija. Skoro pa u rangu iPhona ili Lumije. Sto se mene tice, i ovo priznanje je ogromno.
Tebe odbija WP, mene odbija Android. Vise puta sam napisao tokom proteklih godina, da cu cak i mozda preci na Android, kad iskustvo rada sa njim bude kao iOS ili WP. Posto ce to zahtevati da se sistem pise prema hardveru, a ne da se sklepa nesto, pa radi kako radi, dotle sam miran.
Jednostavno, ne moze isti softver da radi isto na razlicitom hardveru. Ne moze komp od 300€ i 1300€ da rade isto na WP7, ili da teraju CRysis 2 na ultra high. E isto tako ne moze Gs4, ili neki ubogi drugi uredjaj iz mora istih od 60-70€ da rade isto. To je glavni nedostatak Androida, i dok se to ne promeni nema teoretske sanse da priznam da to radi, jer ne radi.
Samo softver i hardver koji su sastavljani i pisani jedno za drugo mogu da rade savrseno. To je iOS i to je WP.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ja mislim Miodrage da i ti preterujes ,nisi ti mnogo bolji od nje vec si samo bolje upakovan
Ti takodje svasta pises o androidu za koga i sam kazes da ga nisi posedovao!
Ja licno nemam nista protiv W telefona nisam ih posedovao pa ne mogu ni mnogo da komentarisem o njima (sto i ne radim)za razliku od tebe koji o androidu iako ga nisi imao (posedovao)ocigledno znas sve
Kad nekoga kritikujes seti se prvo sta sve ti pises!
Svaki sistem ima svoje prednosti i mane na krajnjim kupcima je da izaberu sta im se vise dopada
Da android ne valja kao sto ti kazes verovatno ga ne bi koristilo skoro polovina sveta za razliku od W telefona koji imaju mizerni procenat
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Ne treba ovde da se prepiremo vec da pomognemo coveku,ali uvek ovako ispadne.hehe.Lobacevski, jasno je i da Miodrag i Taca ne zele da te navedu na los izbor vec svako od njih argumentuje ono sto smatra da je bolje i gde sebe pronalazi a na tebi je da odlucis da li bi ti vise zalegao SP ili Lumia 920 na osnovu svega recenog :)
Poslednja izmena od kovach81 u Sre, 04. Sep 2013. 11:16, izmenjeno 1 put ukupno.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

miodrage napisao:Taca089, znaci kad nesto ovde nazovemo pravim imenom to je vredjanje... hmmm, poazabavicu se i time. Ostajem pri svemu sto sam napisao: ti si RandjaPO prozvala za pisanje o ekranu, iako nikad u zivotu nisi prisla Lumiji na manje od 20 metara. Analogno tome, i ja imam prava da kazem da ne znas sta pises.
Nadalje, neverovatno je kako u razlicitim WP vs Android vs iOS temama uvek razlicit nick kao branilac Androida, i uvek naleti na mene. TO znaci da imamo jednu osobu ovde pod vise razlicitih pseudonima, s obzirom da je i stil pisanja vrlo slican.
Nemaš ti nikakva prava jer ne znaš šta pričaš. Vrlo si drzak i na sva usta poljuješ Android koji pri tom nisi nikad ni koristio. To sve govori isljučivo o tebi.
Jasno sam napisala, i opet ponavljam: o telefonu Lumia 920 sam rekla samo da ima dobru kameru jer toliko znam, svi dalji komentari su bili upućni na račun operativnog sistema. Da li moram crtam ili ponovim još 999999 puta?
Naravno da ću da reagujem kada neko ko ne koristi telefon, već se njime samo poigrao priča o tom telefonu nešto što nije istina. Ekranu zaista ništa ne fali, sad ako neko voli drečave boje i ako će svoj telefon da gleda sa strane, OK , al to je više stvar ukusa.

Koristila sam Win8 par dana (bilo više nego dovoljno), a ranije verzije duže. Bili su mi prolazni telefoni, jednostavno me taj OS ne privlači.
Može on stabilno da radi, al šta vredi kad je zatvoren i ne svidja mi se koncept nikako.
Sam telefon mi je simpatičan, kamera mi se svidja (mada eto testa gde kaže da je Xperia T ima bolju kameru).. da je otvoreniji OS sa više aplikacija koje se pojavljuju bar u pola brzo kao na Androidu, da home screen ne mora isključivo onako da izgleda.. i još mnogo "šta bi bilo kad bi bilo" ja bih ga prva koristila.

Na ovom forumu sam od Januara 2006te godine, ovo mi je novi nick, tako da ponovo ne znaš šta pričaš.

kovach81, naravno da ne želim da ga navedem na loš izbor. Pitao me je on i privatnom porukom da mu kažem više o Xperiji SP. Telefon nije savršen, mana mu je kamera, nema mnogo glasan spikerfon, ostalo je ok. Teško da može bolje za taj novac. Po kameri od njega je bolja xperia T ili V (ali je V manja), zatim Samsung s2+ , ali samo po kameri.
Tu u cenovnom rangu je i LG HD x4 ali mislim a njemu kamera nije bolja nego da su tu negde, tako da je SP bolja kupovina. Sasvim sam objektivna, ne mislim da je moj telefon najbolji na svetu.
Poslednja izmena od Taca089 u Sre, 04. Sep 2013. 11:28, izmenjeno 3 puta ukupno.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

miodrage, sad vidis kako je nama sa tobom. :lol:
Mislim da imam novog idola na forumu! :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

+1

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Taca089, ja sam i preporucio SP kao najbolji izbor medju android telefonima u tom nekom cenovnom rangu do 250e i cak napisao i postavio snimak sa youtube gde se jasno vidi da SP itekako parira S3,a cak i brze otvara igrice,stranice na netu itd...Naveo sam prednosti jos u vidu gorilla glass2 sto cini mi se prvi put srecemo kod Sony-ja i jaku bateriju.Sa Xperia T ili V bi svakako dobio bolju kameru ali i znatno krace trajanje baterije plus imam utisak da SP radi brze i fluidnije.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Taca089 »

Tako je, na T i V modelima je jedino kamera bolja. Kod SP je kamera žrtvovana, i dalje ne razumem taj potez Sonija. Nadam se da će to ispraviti, sigurna sam da ova kamera može da da bolje rezultate nego sada.

Lobachewsky , a da sačekaš da se pojavi kod nas Htc One mini i da postane pristupačan, pa da njega uzmeš? :D
On ima dobre zvučnike i valjda bolju kameru nego SP :) Problem je što je i dosta skuplji sada.
http://www.youtube.com/watch?v=cdH7-xnQRX4

Odgovori