Nokia 7600 ili SE k500i..? Sta mislite...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm....pa ne lezi u ruci mozda,zavisi kako kome...I k700 nema mmc kartice.. :wink:

A svakako je bolji nego k500.... 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Moja greska onda, izvinjavam se.. Neznam uopste odakle mi to da podrzava mmc.. :) -prvi put da dajem tako netacnu informaciju.. :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ljudi,mozda je istina da je 7600 ergonomski promasaj,ali kao i kod svakog telefona sa neobicnim dizajnom,kad se jednom naviknete,zaboravite na to kako se koristi obican fon!slazem se da nokia nije neki extra proizvodjac(iako imam nokiu) ali mora se priznati da je veliki plus nokie bas to sto je izvikana te je stoga svuda moguce naci servis,opremu i jos stosta za njihove telefone.ako je coveku potrebno da telefon bude extreman i da se ljudi okrecu za njim na ulici kad god izvadi fon iz dzepa,onda je 7600 odlicno resenje!sad,sto se tice price o samsungu,slazem se da su dizajnerski najaci fonovi i jedino im zameram lose trajanje baterije,sto je izgleda boljka svih samsung fonova,barem ovde u Izraelu!sto se mene licno tice,cim samsung napravi solidan multimedia telefon,odmah bacam svoju nokiu!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

7600 je ok telefoncic, sa podrskom za 3g, dobra kamera, mogucnost snimanja video klipova... samo sto nema mp3 ali zato ima radio i malo nezgodniju tastaturu
ipak bih se opredelio za 7600

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

I ja bih se opredelila za 7600, ipak je po meni bolji, posebno zbog kamere....Na tastaturu ces navici vremenom... :unsure:
Ali 6630 je zakon :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

7600 IMA mp3 Mirko... :roll: Ali nije nesto koristan jer ima malo memorije za njega. :) K500 ima bolje snimanje video klipova od 7600 kad ih vec pomenu, to tvrdim. Odusevio sam se video klipovima sa K500... Na tastaturu ces se navici kao sto kaze Zoka... :wink:
3G fon ti ne treba nista kod nas bez ako mob uzimas da ga koristis par godina... :D

Odgovori