Koji giga mega grand parada telefon?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Koji giga mega grand parada telefon?

Post od Azimuth »

A šta misliš o S4 mini? On se može naći čak i ispod 250€, odličan hardver, podrška...
Mislim, čisto razmisli da li je zaista potreban toliki displej? Da li ga uzimas za muško ili žensko? Da li je veliki displej potreban možda zbog nekih igrica i filmova? Kako bi se koristio telefon tj koje bi mu bile primarne funkcije? Za koji uzrast uzimaš?

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

za musku osobu, 40+, igrice nema veze ali voli filmove, serije, klipove, pa zato hocu neki veci ekran...kamera dovoljno da je pristojna...viber, whatsapp,skype, naravno telefoniranje i poruke, ne bogzna sta vise od toga...muci me samo sto dosta telefona te klase ima nesto malo interne memorije a ne znam koji od njih moze da smesta aplikacije na karticu jer to moze da bude potencijlani problem?

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Licno mislim da od Huawei Mate neces naci nista bolje ,ima 8gb in terne memorije sasvim dovoljno za sta god hoces,slike muziku i dokumenta naravno na memorijsku
2gb rama odlican ekran,prelep izgled i to je to ,koliko vidim ima ga po radnjama za 250 evra,verovatno i malo jeftinije moze da se nadje
Licno bih ga pre uzeo nego Samsung Grand ,jer je bolji od njega u svakom pogledu a skoro isto kostaju
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Da, definitivno Mate. Mada zašto ne neka klasika tipa S3? 220e nov.. Mislim, za 220 od S3 nema bolji (nov) ali ono... Mate je odličan telefon, ali ako želiš i da uštediš dodatno 300e evra..

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Pa ako coveku treba veci ekran ,onda bi najbolja kupovina bila note 2 po meni ,vrhunski phablet koji jede brdo danasnjih modela za dorucak ,ali covek hoce jeftinije da prodje ,tako da mora da napravi neki kompromis
Ja bih licno uzeo ili Samsung Mega I 9200 ili Mate a tu onda ako hoce malkice vise da se otvori moze da nadje neki note 2 nov za 300 evra
Sad iskreno ne znam cenu LG G pro koji je takodje vrhunski phablet i koji bi takodje mogao doci u obzir

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Prvo da se on odluci konkretno za cenu, a polako imamo predstavu kakav telefon traži

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Aj neki redosled da pokusamo da napravimo
1. Huawei Mate
2. Mega 6.3
3. Note 2
4. Lg g pro
Huawei ,za te pare...velicina i kakav je fon...vise.nego odlican....i mislim da bis e svako od nas obradovao takvom poklonu...pravi phablet....:-):-):-):-)
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Žao mi je, ali trenutno bi me obradovao samo M8 B-)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Bogami poklonu se u zube ne gleda :)

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Jos jedan glas za Huawei ascend mate, ili mozda xperia Z ultra, samo ne znam dal moze Z ultra da se nadje za 300e.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

I ja se vec razmisljam u zadnje vreme za neki phablet,da ne otvaram temu bzvz kad moze i ovde....privukao me za sad.najvise htc max....e sad...hocu koliko je moguce da imam kompletan phablet....samsung ,nesto ne volim...ali i on dolazi u obzir...mislim na note 3...ali bih radije uzeo neki drugi....sta mi predlazete,bitno mi je sve ..da sve bude bas bas najbolje...kamera,baterija,zvuk na zvucnicima,izrada,izgled....svaka sitnica....sve to do 450e...ne vise ni cent preko toga....
Huawei

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kakva je baterija na tom Mate-u? Badava veliki displej ako baterija ne može da nu izgura dan.
Ako se Note 2 uklapa u cenu onda bi on bio pun pogodak. Velik displej, baterija ne može da se potroši, proveren telefon... a da mu uzmeš tablet + neki telefon? I tako možeš da se iskombinuješ do nekih 250-300€.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Bandicoot »

bata bogdan, Kao sto sam rekao moj izbor bi bila xperia z ultra.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Sony ,ne dolazi u obzir...jer...kamerom nisam zadovoljan,verujem da kamera na ultra nista puno bolja nije,onda i sam zvuk sigurno nista bolji nije...imam ko sto rekoh xz....ovaj out bi zaobisao sony u sirokom luku....dok ne usavrse kameru prvobitno....ne kazem,sony ima po meni ubedlji najelegantniji izgled...ali...kad su slike,bar na xz....ne valjaju ni za q....c...
Ostaje aj da kazem,dilema....ili htc max ili note 3....mada ,ako ima i boljih predloga...pucajte slobodno:-):-):-)
Huawei

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ovde postoji kvaka da ime telefona ili generalno velicina ne znaci i ista velicina displeja. Primer: galaxy grand 1 telefon veci za po 1cm u svimm dim od sgs4, a iste velicine ekrana od 5'. Znaci, cist marketing. Huawei ne znam kakav je. Note 2 bi bila dobra opcija 5,6' ako oces i ekran i hardver.

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Post od georg »

Pazi, realno taj Mega 6.3 nije uopste los telefon. Ima dosta dobar displej (na gsmareni se navodi kao SC-LCD), dual core krait, 1.5 gb rama, 8/16 gb interne, a nekome je i bitna baterija (3200mAh) koja se vadi, i naravno slot za sd. Ja bih licno u ovoj dilemi isao na njega, a i interface mi nekako bolje lezi nego onaj kineski huawei.
Azimuth, Mate ima bateriju od 4050 mAh, ima cak opciju punjenja baterije drugih uredjaja kad se prikace na njega.. :D E sad, pitanje je kad ce se pojaviti kod nas Mate 2, on ima qualcomm-ov chipset i dosta je ozbiljniji od prethodnika.
bata bogdan, Note 3, bez razmisljanja

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa brate, 6.3 inca displej..gde je 6.3 tu je i 7 inca. Onda bolje neki tablet sa GSM opcijom nego ovako. Ja bih pre na to pucao ako covek insistira na filmovima i serijama.
Iskreno, Note 3 je neki maksimum dimanzija za nosenje u dzepu. Za sve preko toga zaista treba torbica.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

ima i asus padfone od 7" koji je tablet+telefon sad samo da diskretno saznam jel to preveliko :oops:

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

iskopah na kraju ascend mate...valjda ce biti ok, vec sam ga predao...

nego, sad sam se ja nalozio na neki telefon od 6", pa ajd da nastavimo...ali za mene nešto bolje :oops:

note 3 mi se ne sviđa, ni kako radi ni dizajn...razmišljam se između lg g pro 2 ili g flex ( sviđa mi se dizajn, ali malo mi je 720p ekran za te pare bezveze, možda i grešim)...nešto van toga a da je 6", šta još ima u ponudi? kakvi su sony modeli tih veličina ekrana?

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Bandicoot »

Imas od sony-a sony Z ultra, ekran mu je 6,4 inca, odlican hardver, ali ima malo losiju kameru.

Odgovori