Amerika i telefon..:) pomoc :)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Re: Amerika i telefon..:) pomoc :)

Post od kuzobrat »

E ovako, nasao sam na ebuy-u, nekog lika, brdo pozitivnih ocena, oko 6000, lg G2 349,99$=oko 255e, s4 oko 420$, nexus 5 389,99$, e sad.., unlocked su.. Najvise me privlaci g2, ne znam.:)
A sto se laptopova tice, da li ste se sretali sa "manufacturer refabrished" modelima, direktno od Toshibe recimo,i sta mislite o toj kupovini..
hvala unapred

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Koliko bi te cepnuli ovi nasi za carinu kada bi porucio telefon od 250e?
Note IV N9100 dual

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Ne znam, ja sam u americi..ovde porucujem.:)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sto se laptopova tice, jedino sto moze biti pohabano su sarkice od monitora. One imaju svoj neki vec trajanja i kad se previse njaka umeju da zapeku i/ili prosto puknu. Flet kabel nije toliki problem koliko su sarke. To je jetino na sta trebas da obratis paznju.
Manufacturer refabrished znaci da je racunar kupljen i vracen od strane kupca zbog nekog nedostatka/falinke. U fabrici/servisu je pregledan, zamenjeno sta treba da bude i ponovo pusten u prodaju po znatno nizoj ceni. E sad, za mene je sve to macka u dzaku, za nekog drugog nije. Ako bih uzimao polovno onda bih gledao da to bude od nekoga koga znam, da znam da nije sa telefonom/laptopom nivelisao sto ili krevet.

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Da ,da.. To znam. Takodje, isto su tu modeli koji su bili izlozeni u radnjama... Ili, ovde se sve menja, koristis nesto 10dana kazes, ne svidja mi se oni ti daju novo, ili sta zelis, kao sto sam ja pre neki dan vratio masinu za sisanje i uzeo novu.:)
Videcu, sve u svemu, lg me privlaci..:) dacu i dve dnevnice za njega...:) eh Srbijo, dva meseca se mora raditi za taj isti Lg..:/

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da, ali kako da znas da je racunar vracen ispravan i da zaista nije imao nekih problema? To je nemoguce, osim ako nemas nekoga ko ce isproveravati racunar a da je zaposlen u fabrici/servisu.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Pa "refurbished" upravo to znači. Takav uređaj prođe kroz određenu proceduru provere ispravnosti i ide u prodaju ali po nižoj ceni. Donekle, jeste mačka u džaku, ali se prodavci trude da ne narušavaju svoj renome prodajom uređaja "sa greškom".
OEM-ovi to često rade, nekad i za opremu koja je nakon određenog vremena vraćena od strane korisnika, zbog reklamacije, pa zamenjena novom.
Tamo, gde za dve dnevnice možeš da kupiš G2 (gulp!) važe neka pravila i imaš zaštitu kao kupac. ;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Apsolutno, zasticen je kupac maximalno, da ne kazem 100% ali 95%.
Da ne kazem za duplu smenu, jedan radni dan....lg g2...
Ovo sam gledao direktno na toshibinom prifilu na ebay-u.. Ali videcemo...:) ako naleti neki nov... Pravo nov...:)
Do tad ce stici g2, n5,.. Ili,ili..uh..slatke muke su ovo..:)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Po mojim saznanjima (od dobro obavštenih izvora bliskih istrazi koji, iz razumljivih razloga, žele da ostanu anonimni :D) često "natrče" akcije u kojima se "pravo novi" laptopovi prodaju za mnoooooogoooo male pare. 8)
Opušteno, strpljivo, skupljaj te - krvavo zarađene - pare i pecaj :D
Pazi samo kad donosiš ovamo, da ne spališ ispravljače zbog razlike u naponu i frekvenciji. ;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Pa da, znam.. Od 350-400$ ima masa i3,6gb rama, 750-1tb hard.... I sl.. Sto nije puno , ja mislim.:)

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

Drugari...sta mislite o Microsoft surface uredjaju., 64gb. Bundle with black touch coverom, nov, 229dolara..:-)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pro1 ili 2? Iskreno, ako su ti tolike dnevnice kao sto kazes, ja bih ustedeo par dana, uzeo Surface Pro 3, i to Core i7, 8 GB RAM i 512 GB SSD (2000$), ali znas da si uzeo uber makinu, i da ces da budes miran bas bas dugo. E sad, ni Pro 1 nije los, ali imas bolje a jeftinije Win tablete.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

1.. Ma ne, previse mi je to..:) mislim da bi i ovaj sluzio svrsi za 19000dinara... :)
A, svakako i da imam para ne bih toliko dao za nesto ciji maximum necu izvuci...:) dnevnice su privremene... Nikad se ne zna.,a i dosta stvari drugih treba kuputi, videti malo Amerike..:)
Ali, opet, standardan laptop tesko sta menja..:)

Odgovori