Ako neces da uzimas preko operatera, onda mozes da sacekas da se pojavi kod nas lumia 730. U Hrvatskoj se pojavila i cena je 265€. Mislim da je bolja od 920 koja je dve godine stara, sto znaci da ce imati podrsku samo jos godinu dana, dok ces sa 730 imati 3godine. Jos ako volis selfije i video pozive, prava stvar za tebe.
P.s. Ne moras mnogo da brines zbog male memorije kod 925. Sve slike i klipove prebacis na onedrive. Danas smo dobili jos 15gb besplatnog prostora, tako da sada imamo 30gb. Sasvim dovoljno.
Ne brine me memorija kod 925, 8gb na huawie g700 mi je sasvim dovoljno bilo za ova 3-4 meseca koliko ga koristim. Znaci najbolja opcija bi mi bila da pazarim 925 ?
Ekran je odličan,visdljivost na direktnom suncu najbolja od svih aparata koje sam imao do sad, senzor sa automatsku osvetljenost odlično radi posao, možeš da podesiš posebno kontrast za slova, imaš podešavanje topline boje prikaza....
Na poleđini ima dve male izbočine tako da aparat ne dodiruje površinu leđima već se oslanja na te tačkice i kameru (sočivo je malo uvučeno) tako da nema ni grebanja.
Pa aluminijum po obodu, ozbiljna je to sprava.
Zaobiđi L920. Odličan talefon kad je ispravan, ali mnogo rizičan. Čak i kad imaš garanciju ne isplati se to maltretiranje. L925 najbolji izbor među nabrojanim kandidatima.
Svako ima drugacije prioritete i potrebe. L920je odlican uredjaj i ima svojih prednosti i mana. L925 je super tel ali je ogranicen sa samo 16gb memorije. Ako ti camera nije presudna ja bi iso na l1320 zbog monstruozne baterije i fenomenalnog velikog ekrana i prosirive memorije.
925 istina može biti posmatran kao ograničen zbog memorije, ali pitanje je i kome su kakve potrebe. Ja na oba svoja imam dosta slobodne memorije. Ali ok, ne držim mnogo muzike, ništa od video klipova, igrice nešto sitno. Fotografije brišem kad ih prebacim na komp ili tablet. Meni je kvalitet izrade i fluidnost u radu prioritet. S druge strane, da sada kupujem, uzeo bih takođe 1520. Ako ne njega, onda ipak 925 pre bilo kog navedenog.
Evo i ja kao vlasnik l920 da napisem nesto, po meni licno l920 je bolja opcija od L925 ,zbog ekrana kao sto kaze miodrage, bolje mi lezi ips, imao sam dosta prilike da koristim l925 jer sam licno nagovorio najbolju drugaricu da ga uzme,onda kao prednosti bi naveo memoriju i bezicno punjenje sto u zadnje vreme koristim(maska za l925 sa podrskom za bezicno punjenje kosta 4000) ,kamera je ista, ja nisam primetio nikakvu razliku. E sada telefon jeste estetski lepsi ali i to ima svoje mane jer je aluminijum prilicno mekan i bukvalno sa 20cm tel je pao na parket i ulubile su mu se ivice. E sada mojanpreporuka bi bila da sacekas l730 ili l830 koju ja licno cekam ,samo zato sto su ovi telefoni vec stariji...al ako opet msm da je l1320 najbolja kupovina zbog nekih mogucnosti koje ce doci sa wp9 za koje je potrebna veca dijagonala ekrana..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.