Coni napisao:Jeste 4s bombonica ali je pregažen softverski, a i malecni ekran... Poslušaj ljude [emoji4]
Podrška? 4s je iz 2011god, ima update još uvek, vozi 8.1.3. Koji android iz 2011 god. dobio v5? Ne sećam se wp modela iz 2011. god.
Mlad je i zelen još wp, ima on još da stažira
Baraba, čovek objasnio...
iPhone 4s ne može biti softverski pregažen dokle god bude dobijao apdejtove. Četvorka je bez podrške dok je 4s još prati aktuelne apdejtove...
znemanja, možeš li da snimiš klip gde tebi 4s radi očajno? Mogu da ti odgovorim svojim klipom kako radi 4s iOS8, posle mog podešavanja.
Ovde 630 nema šta da traži pored 4s. Ljudi, displej, izrada, kamera, zvuk, sistem... sve je bolje na iphone. Dosta bolje. 4s je model iz više klase, 630 nije ni blizu. Jedino 630 ima veći displej, ali vidno lošiji.
Moj stav, ako ne mogu da nađem odlično odčuvan 4s, ili neki zamenski koji je nov, ne bih kupovao telefon star 3-4 godine. Ja ne mogu da prežalim što sam prodao moj 4s, promenio sam 3 komada, takav kvalitetan mališa se teško nalazi. Sjajna je to mašina, ali amortizacija je amortizacija. Ako mora da bude apple, gledao bih 5c, sjajna mašina, odlična izrada, imaš da naletiš na nove ili malo stare sa mreže (bitno ti je da radi na vojoj mreži).
stefowar napisao:Dali da uzmem onda nokiu lumiu 630 samo 100 eura nova ja msm da je za te pare extra al neznam kako ce vuci windows 10 i neke igrice sa 512 mb rama
Ako već daješ 100€ za uređaj bez blica u 2015oj godini, zar nije bolje da kupiš Lumiu 535 za 17000 dinara sa 2 godine garancije?
Ima giga rama + blic, teraće 10ku sigurno bolje nego 630.
Još ako ubodeš seriju bez problema sa tačskrinom pesma .
Baraba napisao:
Podrška? 4s je iz 2011god, ima update još uvek, vozi 8.1.3. Koji android iz 2011 god. dobio v5? Ne sećam se wp modela iz 2011. god.
Mlad je i zelen još wp, ima on još da stažira
Nisam znao da dobro radi sa tim poslednjim, nisam pratio...
To samo kod znemanja, ne radi. Ne možeš očekivati da radi kao 6, za 4s je odlično, 8-ca se tek pegla, 8.1.3 je popravila neke stvari ispod haube. Stavi taj 4s pored S5, garantujem da brže pokreće viber. Apple veoma brzo pegla, očekujem da se 8.2 fokusira na druge stvari, tipa zdravlje ili apple sat.
miodrage napisao:110-120€ je 535, kakvih crnih 17000???
Daj link gde ima za te pare, bez cenkanja i šema i šemica i Smiljane švercerke.
I drugo, to je razlika 10-15€, a dobija garanciju od 2 godine i kupuje u radnji kao čovek,
ne preko raznih švercera i mađara, mislim da 10e ne treba da pravi problem,
jer je hteo da kupi iPhone koji košta mnogo više od toga.
Nisam rekao da iOS 8 na 4s ne radi vec ne radi tako dobro kao iOS 7, ima laga, sporije otvara app i zna poprilicno cesto da secka u FB app. No, 4s je mator i pored redovnih update-a prevazidjen model. Neka novija Lumia je svakako bolje resenje.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 15. Feb 2015. 15:32, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.