G4 ima double tap ali S6 ima senzor otiska psta za koji mogu da se usudim da kažem da je najbolji na tržištu, na 5.1.1 još bolji.
Jedno je sigurno, koji god odabereš nećeš pogrešiti, sve te nove greneracije (S6, G4, M9...) su približno jednake sa cenom, G4 na oglasima možda nešto jeftiniji.
E narode idem sad u Delta siti ili u usce da cackam G4 i S6,pa cu taman dobro da razmislim dok ne prodam iphone6,a ako neko hoce samnom neka mi se javi.. [emoji38]
Joca-Samsung napisao:Da manuelni mod je odličan ali najveći broj korisnika ga neće koristiti, pretpostavljam, tako da je automatika za većinu bitnija. Manuelni mod je samo za tebe profi fotografa.
Hvala za kompliment
Nisam bas siguran da je S6 nesto narocito u trenucima slabije osvetljenosti,i to pri automatici. Baci neku sliku uvece,slikaj neki park,nesto,da vidimo jel ima zrnca,bibera,maka na slikama? G4 je tu bolji. Preko dana su egal.
Sergius,to je tacno,Samsung ce duze drzati cenu. G4 brzo pada cena,to je za mene +,za lepe parice moze da se uzme
^ Ja cu sacekati da dodje na 380-400e. Moja slobodna procena,cca za mesec dana
Padaju cene i ostalim modelima,ali koliko sam video,najbrze pada cena bas G seriji
Slazem se,ne bi morao jos da im pisem mail,sami bi se setili Ali,realnost je nekada i bolna
Vazi,okaci koju fotku da vidimo Bar sada ima sta da se uslika,nije duboka zima
Edit: Sto mi jedan drugar sa drugog foruma rekao. Ajde sto im pravim reklamu za slike,nego sto i developerima sa xda pravim novac (fix kamere)
Da ti mene lepo naučiš da baratam sa tim manuelnim modom pa sledece godine negde kad se pojavi S7 da vidiš kako Samsungovci dele telefone među sobom. [emoji14]
sergius, kao korisnik iP6 plus, koji takođe namerava, možda na jesen da pređe na s6 edge ili s6 edge plus (u zavisnosti od toga šta taj model hardverski donese) mogu da ti kažem da posle kvaliteta izrade koju poseduje iP, g4 će ti delovati loše, plastika posle metala, jednostavno ne ide. Sa stanovišta kvaliteta izrede, G4 nema šta da traži pored s6/s6 edge.
Što se tiče kamere, imaš na netu milion primera fotografija slikanih i sa jednim i sa drugim modelom, pa sam proceni šta tebi više odgovara, nema potrebe da ti to neko drugi kaže, sam vidi šta tebi izgleda lepše. Lično sam gledao neke slike, malo upoređivao, negde s6 pravi bolje, negde g4, s' obzirom da sam tip point and ahot, manuelni mod me ne zanima, po meni s6 prvi bolje fotke i ja sam, sa moje tačke gledišta, rešio dilemu, kamera na s6 je za mene bolja.
Uskoro izlazi 5.1.1 koji će rešiti neke softverske bubice koje ima s6, a s' obzirom na činjenicu da je cena s6 poprlično spala, ne vidim bolji model da zameniš iP ako želiš Android.
Pitanje koje se tu postavlja. Da li preci sa metala na plastiku i kozu,ili gledati i drzati opet 'isti' uredjaj u ruci. S6 po pitanju izgleda je vec 'vidjeno' kod njega
Inace,i meni je S6 mnogo lepsi. Tu nema govora. Ali koliki ce woow efekat stvoriti onima koji prelaze sa Ip6,to vec nisam siguran
Apolo imao sam Lumiu 930 i to bas pre iPhone6! Tako da da ja taj tekst bolje da ne citam! Po meni je mnogo bolja opcija Lumia 830 ako vec neko za apple zeli da predje na Nokia/microsoft uredjaj... Kazem to kao neko ko je koristio lumiu 930,a sada moja devojka ima 830 i mogu vam reci da je telefon mnogo dobar za te pare po meni cak mozda i bolji od 930(osim kamere),ali sve je vise stvar ukusa i sta kome treba... Gledao sam danas ponovo i S6 i G4 i taman mislim gotovo je izabrao sam kad ono opet se pokolebam! Da imam love kupio bih oba! [emoji28]
Samo da se javim da sam juce prodao iphone 6 za 500eur i za iste pare juce uzmem S6 covek ga juce uzeo u vip-u neotpakovan crni u ful pakovanju sa svim garancijama i fiskalnim racunom moram da naglasim da sam dobio i dodatnu garanciju vipa na prvu godinu u slucaju loma ekrana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.