Šta posle iPhone 6?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: LG G4

Post od Joxy »

G4 ima double tap ali S6 ima senzor otiska psta za koji mogu da se usudim da kažem da je najbolji na tržištu, na 5.1.1 još bolji. ;)
Jedno je sigurno, koji god odabereš nećeš pogrešiti, sve te nove greneracije (S6, G4, M9...) su približno jednake sa cenom, G4 na oglasima možda nešto jeftiniji.

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

E narode idem sad u Delta siti ili u usce da cackam G4 i S6,pa cu taman dobro da razmislim dok ne prodam iphone6,a ako neko hoce samnom neka mi se javi.. [emoji38]

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Joca-Samsung napisao:Da manuelni mod je odličan ali najveći broj korisnika ga neće koristiti, pretpostavljam, tako da je automatika za većinu bitnija. Manuelni mod je samo za tebe profi fotografa. ;)
Hvala za kompliment :)
Nisam bas siguran da je S6 nesto narocito u trenucima slabije osvetljenosti,i to pri automatici. Baci neku sliku uvece,slikaj neki park,nesto,da vidimo jel ima zrnca,bibera,maka na slikama? :D G4 je tu bolji. Preko dana su egal.
Sergius,to je tacno,Samsung ce duze drzati cenu. G4 brzo pada cena,to je za mene +,za lepe parice moze da se uzme ;)

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Onda malo da sacekamo pad cene G4? Ali dok pada G4 padaju cene i ostalim telefonima doduse manje ali opet...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Ja cu sacekati da dodje na 380-400e. Moja slobodna procena,cca za mesec dana :wink:
Padaju cene i ostalim modelima,ali koliko sam video,najbrze pada cena bas G seriji :wink:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Da si sada u Samsung taboru na osnovu svih onih slika ne bi bilo pitanje da li bi dobio besplatno S6. [emoji14]
Biće ovih dana fotki nadam se. :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Slazem se,ne bi morao jos da im pisem mail,sami bi se setili :) Ali,realnost je nekada i bolna :lol:
Vazi,okaci koju fotku da vidimo :wink: Bar sada ima sta da se uslika,nije duboka zima :wink:
Edit: Sto mi jedan drugar sa drugog foruma rekao. Ajde sto im pravim reklamu za slike,nego sto i developerima sa xda pravim novac (fix kamere) :lol: :lol:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Da ti mene lepo naučiš da baratam sa tim manuelnim modom pa sledece godine negde kad se pojavi S7 da vidiš kako Samsungovci dele telefone među sobom. :D [emoji14]

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Moze,kod mene je tarifa gajba piva :-D
Tada ce sigurno i da padne novi mod slikanja (dual view photo shoot) :-D

Ovako nesto :-)

Slika
Poslednja izmena od kutijagreha u Ned, 05. Jul 2015. 12:05, izmenjeno 2 puta ukupno.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Hmmm, mora nesto i da se nabode na cackalicu, ne ide toliko pivo na prazan stomak. [emoji38]

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pre par dana sam njakao g4, i mogu reci da mi se jako svideo izgled i dizajn a takodje i jako lepo sve radi i UI mi se takodje svideo.
Huawei

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Ja sam ga sad opet cackao i njega i S6 i ne znam sta da mislim...sve u svemu oba su dobra!!!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Šta posle iPhone 6?

Post od znemanja »

sergius, kao korisnik iP6 plus, koji takođe namerava, možda na jesen da pređe na s6 edge ili s6 edge plus (u zavisnosti od toga šta taj model hardverski donese) mogu da ti kažem da posle kvaliteta izrade koju poseduje iP, g4 će ti delovati loše, plastika posle metala, jednostavno ne ide. Sa stanovišta kvaliteta izrede, G4 nema šta da traži pored s6/s6 edge.
Što se tiče kamere, imaš na netu milion primera fotografija slikanih i sa jednim i sa drugim modelom, pa sam proceni šta tebi više odgovara, nema potrebe da ti to neko drugi kaže, sam vidi šta tebi izgleda lepše. Lično sam gledao neke slike, malo upoređivao, negde s6 pravi bolje, negde g4, s' obzirom da sam tip point and ahot, manuelni mod me ne zanima, po meni s6 prvi bolje fotke i ja sam, sa moje tačke gledišta, rešio dilemu, kamera na s6 je za mene bolja.
Uskoro izlazi 5.1.1 koji će rešiti neke softverske bubice koje ima s6, a s' obzirom na činjenicu da je cena s6 poprlično spala, ne vidim bolji model da zameniš iP ako želiš Android.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

6s, jedini realan odgovor :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Pitanje koje se tu postavlja. Da li preci sa metala na plastiku i kozu,ili gledati i drzati opet 'isti' uredjaj u ruci. S6 po pitanju izgleda je vec 'vidjeno' kod njega ;-)
Inace,i meni je S6 mnogo lepsi. Tu nema govora. Ali koliki ce woow efekat stvoriti onima koji prelaze sa Ip6,to vec nisam siguran

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Evo jednog teksta koji ce vam mozda pomoci oko odluke :)

http://lumiaconversations.microsoft.com ... -to-lumia/
Festina lente.

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Apolo imao sam Lumiu 930 i to bas pre iPhone6! Tako da da ja taj tekst bolje da ne citam! Po meni je mnogo bolja opcija Lumia 830 ako vec neko za apple zeli da predje na Nokia/microsoft uredjaj... Kazem to kao neko ko je koristio lumiu 930,a sada moja devojka ima 830 i mogu vam reci da je telefon mnogo dobar za te pare po meni cak mozda i bolji od 930(osim kamere),ali sve je vise stvar ukusa i sta kome treba... Gledao sam danas ponovo i S6 i G4 i taman mislim gotovo je izabrao sam kad ono opet se pokolebam! Da imam love kupio bih oba! [emoji28]

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Samo da se javim da sam juce prodao iphone 6 za 500eur i za iste pare juce uzmem S6 covek ga juce uzeo u vip-u neotpakovan crni u ful pakovanju sa svim garancijama i fiskalnim racunom moram da naglasim da sam dobio i dodatnu garanciju vipa na prvu godinu u slucaju loma ekrana. :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kakvo razočarenje za LG klan, samsung likuje :D

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba napisao:Kakvo razočarenje za LG klan,....
Zašto kažeš klan, a misliš na kutiju... :lol:
...jedino je on na ovoj temi utrošio 15 postova za ubeđivanje i propagandu.

Odgovori