Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2
Brate meni je 5,5" sasvim okej, ispod toga ne bih sad išao...Džabe i telefon koji ima 6" ako ima dimenzije kao crep. Treba to da bude kompaktno, da može da strane u džep, u ruku...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Do 300e nema boljeg fableta sa tako velikom dijagonalom od Mate 7. Jeste problem naći ga novog, očuvanog, sa garancijom ali u ovom slučaju vredi čekanja.
Bolja. Osetno bolja. Bez pardona rang sa G3 bar.filip11314 napisao:El Laki, kamera kao kod G2 ili bolja?
karakteriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Apr 2016. 19:12
- :: Huawei Ascend Mate 7
El Laki U svakom slucaju vredi cekanja ... to sto sam ja slab sa strpljenjem to je moja stvar
ako je kamera kao na G3 sto znaci da ne moze biti losa , onda ovaj model nema neku manu veliku a ima dosta odlicnih stvari .. nadam se da ce neki da naleti do 20.maja ..

Poslednja izmena od znemanja u Uto, 12. Apr 2016. 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
[QUOTE=MarcusS;4585366]Kome treba perfektan mate 7, moj je u oglasima
[/QUOTE]
Kontaktiraj ovog člana sa Benchmark.rs foruma, ako ga mozda jos nije prodao
zove se MarcusS
Huawei Mediapad M2 10.1 A01L

Kontaktiraj ovog člana sa Benchmark.rs foruma, ako ga mozda jos nije prodao

Huawei
-
- Neredovni učesnik
kad si ga prodao i jel si imao garanciju neku ?
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 12. Apr 2016. 22:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaras.
Rezlog: Ne citiraj post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaras.
- bata bogdan
- Banned
Ne čitaš, član MarcusS sa foruma Benchmark.rs je prodavao taj mate 7,pogledaj tami na Benchmark.rs temu mate 7 ili lično kontaktiraj na pm člana MarcusS
Huawei
-
- Neredovni učesnik
Citam ja nego sam te pogresno rauzmeo samo .... ja sam tebe razumeo da si mu ti prodao taj M7 pa kazes perfektan i da ga on sad prodaje ... ok
Marcus je u problemu, jer je hteo da skače na Mate8 - da ga uzme u mts-u, ali tamo nestalo, pa mislim da je i on odustao od prodaje Mate7.
Neko pomenu Note 3 N9006 - mozda ti je to i najbolja solucija, veliki Amoled ekran, odlicna kamera i baterija, a ostace ti dosta para. Ukoliko nisi upucen, u pitanju je model sa 16gb interne memorije i 3g - sve ostalo je isto kao na N9005, cak i custom romovi pasu od N9005 (uz pridrzavanje nekih pravila).
A tema, G pro 2 VS Mate 7:
Imao sam oba, i dugo ih koristio. Za moj ukus, G pro 2 je previse plastican. Za ono vreme bio je odlican, mnogo je davao a opet je kostao manje od konkurenta - Note serije. Iskreno, malo je bajat sada, cak ne znam ni gde ces to novo kupiti, jedino ako je nekome ostalo starih zaliha. Savetujem ti da ga iskljucis iz izbora.
Huawei Mate 7 je noviji i mnogo bolji telefon, u svakom pogledu. Jedini telefon koji je uspeo mene manijaka da smiri, i to na 6 meseci. Koristio sam ga na KITKAT-u i bio sam prezadovoljan. Veliki, kvalitetan ekran, odlicna kamera, vrhunska baterija, premium izrada, fingerprint koji radi munjevito, kvalitetan razgovor, itd itd - sve je ovo bar za dve klase iznad G pro2. Imao sam problem dolaskom Lollipopa, sa Viberom, nestajali su mi kontakti, i tu nisam nasao resenje nikada, i dan danas imam problem i sa mate8, i sa p8max itd- lollipop, MM...
Ponavljam, po meni treba da iskljucis G pro2 iz izbora.
Usredsredi se na duel: Huawei Mate 7 VS Samsung Galaxy Note 3 N9006
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Neko pomenu Note 3 N9006 - mozda ti je to i najbolja solucija, veliki Amoled ekran, odlicna kamera i baterija, a ostace ti dosta para. Ukoliko nisi upucen, u pitanju je model sa 16gb interne memorije i 3g - sve ostalo je isto kao na N9005, cak i custom romovi pasu od N9005 (uz pridrzavanje nekih pravila).
A tema, G pro 2 VS Mate 7:
Imao sam oba, i dugo ih koristio. Za moj ukus, G pro 2 je previse plastican. Za ono vreme bio je odlican, mnogo je davao a opet je kostao manje od konkurenta - Note serije. Iskreno, malo je bajat sada, cak ne znam ni gde ces to novo kupiti, jedino ako je nekome ostalo starih zaliha. Savetujem ti da ga iskljucis iz izbora.
Huawei Mate 7 je noviji i mnogo bolji telefon, u svakom pogledu. Jedini telefon koji je uspeo mene manijaka da smiri, i to na 6 meseci. Koristio sam ga na KITKAT-u i bio sam prezadovoljan. Veliki, kvalitetan ekran, odlicna kamera, vrhunska baterija, premium izrada, fingerprint koji radi munjevito, kvalitetan razgovor, itd itd - sve je ovo bar za dve klase iznad G pro2. Imao sam problem dolaskom Lollipopa, sa Viberom, nestajali su mi kontakti, i tu nisam nasao resenje nikada, i dan danas imam problem i sa mate8, i sa p8max itd- lollipop, MM...
Ponavljam, po meni treba da iskljucis G pro2 iz izbora.
Usredsredi se na duel: Huawei Mate 7 VS Samsung Galaxy Note 3 N9006
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Mislim da ti je note 3 vec zastareo i i njega ne treba uzimati u obzir. Note 4 je vec druga prica ali je malo skuplji od mate 7 i g pro 2. Za oko 300e imas i g4 koji je malo manji ali bolji izbor od pomenutih
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
G Pro 2 je oduvek bio bolji od Note 3.
-
- Neredovni učesnik
u svakom slucaju mi je Mate 7 prva opcija a i po svima ostalima koji su komentarisali koliko vidim i po njima M7 , e sad sto se tice ostalog ne znam ni sam imam fore jos mesec dana mozda malo i padnu cene ko zna ... pa budem imao srece da naleti neki ...
- bata bogdan
- Banned
Dobar izbor, i sigurno se nećeš pokajati kad kupis mate 7. Kompletan fon po svemu, kamera, koliko god da kažu da je ispod proseka, i nije bas tako, vidi se po slikama sa Flickr članovi koji su uporedjivali kamere sa nekim drugim telefonima, ovo sve ostalo je vrh
Verujem da ces do 20 maja naći dobar mate 7, sa, o vrebaju na oglasima i moras biti strpljiv
Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Verujem da ces do 20 maja naći dobar mate 7, sa, o vrebaju na oglasima i moras biti strpljiv

Huawei
-
- Neredovni učesnik
Upravo tako ... sto se tice kamere ako je bar blizu kao na G3 meni bolja nije potrebna , nisam profesionalni fotograf tako da ono , koliko gura sot na M7 ... neki prosek ? 

- bata bogdan
- Banned
SOT, pa koliko su vlasnici ovde postavljali ss, negde je prosek valjda 6h, 7h i to uz bas urnisanje telefona, pregledaj temu ili će se već ovde javiti kvaka33 vlasnik od mate 7, dobijes info iz prve ruke

Huawei
-
- Neredovni učesnik
ako je tako onda je baterija strasna .... ako je sot sa urnisanjem 7 sati ... kad pogledas danasnje telefone koji izlaze mnogo skuplje od ovog ... oni tog sota videti nece tacnije jako tesko
... ako gresim neka me neko demantuje i ispravi

- bata bogdan
- Banned
Dostigao je taj SOT sad samsung s7 edge, ma za bateriju se ne brini na Mate 7,to je kao akumulator da imas, opusti se... Niko od vlasnika mate 7 se nije požalio na bateriju

Huawei
-
- Neredovni učesnik
lep telefon ... bar meni nisam izraziti ljubitelj ni samsunga , ni LG , ni Iphone niti bilo cega drugog da se razumemo , al ako je nesto lepo ,, lepo je .. jos eto kazes ima odlicnu bateriju , a i sve ostalo pretpostavljam
al lepo i kosta 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Sot je izmedju 6h i 8h sa osvetljenjem oko 60 do70%,volim kada je malo jace ekran osvetljen
Bez gasenja pola telefona kao kod sasmunga,spustanja osvetljenja na 30% itd
Ako ne igras igrice kao ja,ne drzis ekran na 60-70% racunaj oko 7-8h pa i vise ,jos moj je dual sim pa generalno vuce koji postotak vise bateriju
Da ne zaboravim,takodje dosta zavisi i od kvaliteta samoga signala,ja generalno sa time nemam neki problem sto dosta pomaze drzanju baterije
U svakom slucaju imas ss od mog telefona na temi trajanja baterije pa baci pogled
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... start=2480
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Bez gasenja pola telefona kao kod sasmunga,spustanja osvetljenja na 30% itd
Ako ne igras igrice kao ja,ne drzis ekran na 60-70% racunaj oko 7-8h pa i vise ,jos moj je dual sim pa generalno vuce koji postotak vise bateriju
Da ne zaboravim,takodje dosta zavisi i od kvaliteta samoga signala,ja generalno sa time nemam neki problem sto dosta pomaze drzanju baterije
U svakom slucaju imas ss od mog telefona na temi trajanja baterije pa baci pogled
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... start=2480
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Neredovni učesnik
odlican ... pa ono nista previse igrice , nekad da mi prodje vreme al to jednom u 7 do 10 dana
al ovo ostalo standard sve koristim , a volim i baciti oko na You T .... tako da ono dosta koristim telefon moglo bi se reci vise od prosecnog korisnika to sigurno ... al nekad volim i da ga bas opteretim i isprzim , kad imam vremena kad je neki gadan dan odvalim uz sve ono i par filmova tad
kao i mi svi 

- bata bogdan
- Banned
Kad se zarazis sa Huawei, gotov si

Huawei