Tako da, ipak je dobro što se tako nešto predlaže, treba ljudi da znaju.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Ja gledam samo te cene kad se porede cene modela. Šupice i KP muljatore ne računam.znemanja napisao:Samo ne znam ko bi platio te cene, ne znam koliko tačno se kreće cena Lumia 550 na kupujem prodajem, ali mislim da je ispod 100€. P9 lite može nov da se nađe od 190€.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Kinkel je u Windows 10 Mobile univerzalne aplikacije temi napisao jedno rešenje koje deluje obećavajuće. Videću posle s nekim kome to ne radi da li mu Kinkelovo rešenje pomaže.sugarcoated_ass napisao: Je l' proradila pločica za kalendar?![]()
Sve je bilo ok dok nisu pustili apdejt za kalendar i od tada ih je bilo tri (ili više?) komada i pločica i dalje ne radi. Pustiš ispravku za nešto u pozadini i zezneš jednu od bitnijih stvari koje nisi u stanju da popraviš kroz narednih par apdejtova. O čemu onda da pričamo dalje?
Kao prvo nisam ti ovaj, a kao drugo zaista ne znam šta administracija radi i dokle će da toleriše vaš bezobrazluk i gluposti koje pišete po forumu. Koliko tema do sada je zaključano zbog vas? Na koliko tema ljudima dajete savete koje veze nemaju sa realnošću? Upravo vi pišete neproverene informacije i lupetate. Jeste, lupetate, a dokazano je u par navrata i da lažete. Eto kad se vama toleriše bezobrazluk, valjda će i meni. Administraciji izgleda odgovara da se stari članovi razilaze zbog šačice novopridošlih napaljenih fanatika.Enemoon napisao:O kojoj plocici kalendara ovaj pise?Kome to ne radi i sta ne radi?Meni je plocica kalendara uvek radila normalno a nisam ni od poznanika koji koriste winp cuo nista slicno.Ne zbunjujte ljude jos vise tim neproverenim informacijama.