Mislim da gubis vrijeme trazeci takav uredjaj. Industrija mobitela je u potpunosti na touchscreenu. Kupi fino neki midranger i uzivaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Telefoni sa tastaturom
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Telefoni sa tastaturom
Nije BB prestao da se pravi, već je prestao da izbacuje modele sa BB OS-om. Imaš Blekberi Priv koji je na Androidu i ima hardversku tastaturu. A uskoro bi trebalo da stigne još jedan takav njihov, nazvali su ga "KEYone". Ako ti treba moderan OS, u modelu sa tastaturom, osim ta dva nećeš imati neki drugi izbor.Astrea napisao: ... a BB ne bih jer je prestao da se pravi.
Poslednja izmena od Evindzer u Pon, 20. Mar 2017. 17:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Evindzer napisao:Nije BB prestao da se pravi, već je prestao da izbacuje modele sa BB OS-om. Imaš Blekberi Priv koji je na Androidu i ima hardversku tastaturu. A uskoro bi trebalo da stigne još jedan takav njihov, nazvali su ga "KEYone". Akobti treba moderan OS, u modelu sa tastaturom, osim ta dva nećeš imati neki drugi izbor.
Nema drugog izbora kod nas. Na nekim tržištima su takvi sa tastaturom ipak popularniji. Nešto mi se čini da onaj Samsung gore nije jedini Samsung telefon sa fizičkom tastaturom, nego da ih ima više za kinesko tržište.novak napisao:Mislim da gubis vrijeme trazeci takav uredjaj. Industrija mobitela je u potpunosti na touchscreenu. Kupi fino neki midranger i uzivaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali jeste, za nas ovde nema druge nego da se pomirimo s tim da nema više dobrih telefona sa tastaturom sem tih Blackberryja čija cena se ne sviđa mnogima.
Kod nas je tako - ili smart bez fizičke tastature, ili telefon za babe i dede. A čak i babe i dede prelaze na te telefone.

Kontam da je stvar u tome što je već više puta otvarana ta diskusija, neke sam i ja inicirao, i pretpostavljam da smo do sad s time i boga oca smorili.Astrea napisao:Očekivao sam još mišljenja ... Izgleda da je sve prešlo na ekrane osetljive na dodir ...

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Imao sam ga ja. Ovaj sa slike uz moj pseudonim.
Mnogo se sporije kuca, ali se i mnogo ređe greši u kucanju.

Mnogo se sporije kuca, ali se i mnogo ređe greši u kucanju.
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Qwerty je daleeeeko precizniji, nema slučajnih pritisaka i što je najbitnije nikada vam se ne smanjuje povrsina ekrana zbog tastature, nema stalnog otvaranja i zatvaranja tastature... Davno ispričana priča, nisam tražio, da li postoji tema tipa "touchscreen official hate thread"? 

lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa