Samsung S7 vs LG V20
Re: Samsung S7 vs LG V20
znemanja, to sa punomocjem mi se cini komplikovano. Videcu jos narednih nekoliko dana sta cu i od koga kupiti... 

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Probaj da nadjes nekoga ko ima radnju, a prodaje na KP. Zato sto sam video da ima njih koji daju garanciju i to pisanu.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To sa punomoćjem je vrlo jednostavno, samo zvuči komplikovano kad se napiše. Nikakva mala radnja ne može da ti pruži servis kao što to može ovlašćeni. Ali tvoje pare i tvoj izbor...
ja sam pocetkom godine tel uzeo u VIP-u i prodao ga drugaru, imao je nekih problema sa ekranom i samo je racun, garanciju, poslao zajedno sa tel u Samsungov servis bez ikakvog cimanja mene
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kvaka ima V20, nahvalio je dosta zvuk i sam telefon. Deluje mi da će se zadržati na njemu, obzirom da je imao S7E... mora da je odličan V20. Ne znam kakav je displej, ako je kao na G5 onda jbg.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ja se uvek iznenadim iako je 21 vek,koliko ljudi nisu prilagodljivi a ni spremni za promene,narocito na ovim nasim prostorima,zato i ne pisem vise ,ne vidim poentu price ,samsung ili iphone ,iphone ili samsung i prica se vrti li vrti
Apsolutno nista nije bitno,eto ja ne znam sta bih v20 nasao kao neku veliku manu a malih ima kao i svaki telefon
Ali sam zato procitao i odgledao masu klipova ,foruma,blogova jer na zalost nisam imao nikoga ko ima v20 a da mogu da ga pogledam uzivo i definitivno se svi slazu,najpotcenjeniji telefon koji je apsolutno rame uz rame sa modelima samsung s7,iphone 7,mate 9 itd da ne nabrajam ,zna se koji su
Kada sam video promenljivu bateriju i da nema onog usranog stakla koje je kao decija guza osetljiv ,nigde kraja sreci
Konacno telefon sa verovatno najboljim zvukom trenutno,dok ne izadje Htc 11 pretpostavljam
Eto to je to ,ne bih da kazem vise apsolutno nista u korist v20,ja cu uzivati u njemu jedan duzi period i zao mi je samo sto ne poslusah drugara koji mi je odavno rekao da ga uzmem i da je to jedan fantastican telefon totalno drugaciji od drugih
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Apsolutno nista nije bitno,eto ja ne znam sta bih v20 nasao kao neku veliku manu a malih ima kao i svaki telefon
Ali sam zato procitao i odgledao masu klipova ,foruma,blogova jer na zalost nisam imao nikoga ko ima v20 a da mogu da ga pogledam uzivo i definitivno se svi slazu,najpotcenjeniji telefon koji je apsolutno rame uz rame sa modelima samsung s7,iphone 7,mate 9 itd da ne nabrajam ,zna se koji su
Kada sam video promenljivu bateriju i da nema onog usranog stakla koje je kao decija guza osetljiv ,nigde kraja sreci
Konacno telefon sa verovatno najboljim zvukom trenutno,dok ne izadje Htc 11 pretpostavljam
Eto to je to ,ne bih da kazem vise apsolutno nista u korist v20,ja cu uzivati u njemu jedan duzi period i zao mi je samo sto ne poslusah drugara koji mi je odavno rekao da ga uzmem i da je to jedan fantastican telefon totalno drugaciji od drugih
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
^ To je to. I V10 je bio podcenjen. LG jedini koji se upusta u inovacije i time rizikuje masu negativnih komentara, jer ne prati hipsterske Samsung i Apple trendove.
Daleko od toga da Samsung i Apple prave lose telefone, nije u tome fora.

Daleko od toga da Samsung i Apple prave lose telefone, nije u tome fora.
Tačno, ali se Lg malo obrukao sa hardverskim problemima na par svojih modela...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Nije se obrukao, vec ljudi koriste masu stvari kao sto su igrice od kojih se telefon greje. Tacno je da se i na drugima greje, ali lg izgleda nije pravio telefone da imaju neki vid zastite, nego pljesti dok se ne odlemi cip sa donje strane...
Ja od igrica imam samo sah. Isto tako uticu punjaci koji greju telefon pogotovu ako ga punis i cackas za to vreme.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Opet lupetaš kao Maksim po diviziji. Kako to misliš da kupiš flagship i ne smeš da npr igraš igricu ili moraš odmah da kupiš drugi punjač jer će sa fabričkim da nešto krene po zlu?
Isto i sa displejom, bolje da ga držim ugašenim nego da ga upalim jer će biti problema. Prosto su imali par generacija telefona sa problematičnim hardverom i to je to. Na G2 si morao da zalepiš telefon za obraz da bi mogao poziv da obaviš, u suprotnom nećeš čuti sagovornika. Na G3 lajsna i jako taman displej, na G4 ploča, na G5 ekran i taj deo gde se guraju baterija i dodaci što ne leži kako treba nego zeva. Previše ti druže braniš svoju investiciju i sebi pravdaš neke stvari. Razumeo bih i tvoje komentare u slučaju da si zaposlen u LG-u, ali kako to nije slučaj onda...
Suština je da treba biti objektivan, staviti se u poziciju onog ko je u dilemi i iz njegovog/njenog ugla sagledati stvari. Samo tako ćemo svi zajedno pomoći onome ko je u nedoumici, sve drugo je mlaćenje prazne slame.
Isto i sa displejom, bolje da ga držim ugašenim nego da ga upalim jer će biti problema. Prosto su imali par generacija telefona sa problematičnim hardverom i to je to. Na G2 si morao da zalepiš telefon za obraz da bi mogao poziv da obaviš, u suprotnom nećeš čuti sagovornika. Na G3 lajsna i jako taman displej, na G4 ploča, na G5 ekran i taj deo gde se guraju baterija i dodaci što ne leži kako treba nego zeva. Previše ti druže braniš svoju investiciju i sebi pravdaš neke stvari. Razumeo bih i tvoje komentare u slučaju da si zaposlen u LG-u, ali kako to nije slučaj onda...
Suština je da treba biti objektivan, staviti se u poziciju onog ko je u dilemi i iz njegovog/njenog ugla sagledati stvari. Samo tako ćemo svi zajedno pomoći onome ko je u nedoumici, sve drugo je mlaćenje prazne slame.
U tom slučaju, na kutiji telefona treba da napišu da se na telefonu od igrica može igrati samo šahIvan Cirkovic napisao:Nije se obrukao, vec ljudi koriste masu stvari kao sto su igrice od kojih se telefon greje. Tacno je da se i na drugima greje, ali lg izgleda nije pravio telefone da imaju neki vid zastite, nego pljesti dok se ne odlemi cip sa donje strane...Ja od igrica imam samo sah. Isto tako uticu punjaci koji greju telefon pogotovu ako ga punis i cackas za to vreme.

Individualna pojava, nije karakteristika svakog pojedinačnog modela. Ni svaki Note 7 nije bio zapaljive prirode.nesta napisao:Tačno, ali se Lg malo obrukao sa hardverskim problemima na par svojih modela...
No, što se bruke tiče, tu je Apple numero uno. Već 3 i po godine svojim vernim ovcama nudi jedan te isti dizajn. Ali, uspavani svet na to ne gleda tako, nažalost.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
@Azimuth ovo što si naveo na klimanje nije istina. Meni telefon posle dva meseca korišćenja nema nikakva klimanja i luft, već je sve kao od prvog dana. Bateriju nisam ni jednom vadio, a nisam ni imao potrebe. Imam gumenu masku koja je u vidu fotrolice na preklapanje radi zaštite ekrana. Ja sam ljubitelj modularnih telefona i nadam se da će ih u budućnosti biti sve više, jer ako nešto ne volim, to je da ne mogu sam da zamenim bateriju... Sve ovo što si naveo za prethodne modele je tačno, ali ne možemo na osnovu ljudi koji su imali problema da kažemo da su podbacili. Svaka marka danas ima problem, samo je pitanje da li dovoljno ljudi poseduje taj telefon kod nas kako bi bili merodavni da napišu problem koji imaju... U tome je caka.