Шта му је онда у опису посла? Да лаже купце, како је количина мп сразмерна квалитету фотографије?
Послато са TA-1012
Xperia XZ1 vs Nokia 8 vs HTC U11
Re: Xperia XZ1 vs Nokia 8 vs HTC U11
Ne ocekujem da znaju sve o softveru koji proizvodi google, ja te u samsungu nisam za ok google ni pitao jer to na samsungu ne radi zato sto samsung forsira svog asistenta Bixby, cak su u telefone ugradili i posebno dugme za to. Pitao sam ih za mogucnosti hardvera i softvera koje proizvodi kompanija samsung a ne google, a oni kao prodavci koji rade u samsung prodavnici i nude uredjaje od 1000 evra bi trebalo valjda da znaju sta njihov uredjaj moze i ne moze.Batak napisao:Pa sigurno im nije u opisu posla da tebi izlazu tehnicke stvari. Posebno ovo za "ok Google", to nije osnovna stvar. Nije ni za ocekivati da svako to zna.
Nista bolja nije ni situacija u velikoj Huawei prodavnici gde 10 prodavacica ide u krug i jedino sto znaju o uredjaju koji prodaju je da ima "kameru od cak 40 megapiksela"
Kao sto je velika vecina prodavaca neinformisana, tako je i sa vecinom kupaca, pa koga navuku na laicke budalastine, navuku.
Ttebale bi i te neke tehnicke stvari u vezi operativnih sistema biti u opisu posla, ali jbg, sta da se radi. Bolje onda odgovor potraziti na forumu.
Ttebale bi i te neke tehnicke stvari u vezi operativnih sistema biti u opisu posla, ali jbg, sta da se radi. Bolje onda odgovor potraziti na forumu.
Nije mu sigurno u opisu posla da sve zna o uredjaju bukvalno. Zna da ti kaze osnovne informacije i to je to. Da zna sve zivo ne bi radio na tom mestu.pero0000 napisao:Шта му је онда у опису посла? Да лаже купце, како је количина мп сразмерна квалитету фотографије?
Послато са TA-1012
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pa pazi, ja kad sam radio u Hendiju prva stvar koju su mi rekli je da zaboravim sve tehničke stvari koje znam i da potencijalnim kupcima iznosim samo brojke jer upravo to prodaje uređaje.pero0000 napisao:Шта му је онда у опису посла? Да лаже купце, како је количина мп сразмерна квалитету фотографије?
Послато са TA-1012
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Čudi me da se Hendi nije ugasio i ranije, kad si ti radio tamo.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Hoćeš da kažeš, da se Hendy zatvorio ili da se zatvara?
Послато са SM-A530F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A530F уз помоћ Тапатока
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zatvorio. Imaš po svim novinama.
Elem, to nije ovde tema, pa bih vas zamolio da ne nastavlja tu priču.
Elem, to nije ovde tema, pa bih vas zamolio da ne nastavlja tu priču.
Ako nije kasno za odgovor: na KP-u jer mi se žurilo. Ima na Aliju, dosta jeftinije, ali se čeka isporuka.NoobyNoob napisao: ShaNa, gde si nabavila Spigen futrolu za njega?