P20 ili iphone 8 Honor 10 samsung s9 iphone 7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Re: P20 ili iphone 8 Honor 10 samsung s9 iphone 7

Post od djole1989 »

Uzmi ip8 i uzivaj, ako ti dosadi uvek mozes da ga zamenis za bilo koji drugi od navedenih...a uopste nije velika razlika u kameri izmedju ip8 i s9, i baterija je duplo bolja na ip od samsunga...s9 ne moze 3 sata sot-a da sastavi.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

E to za bateriju da je duplo bolja da nema iPhone 8 devojka pa i da ti poverujem. Prekini da veličaš Apple u nebesa, smore dosadni. iPhone 8 je odličan uređaj, ima odličan ekran (kome odgovara veličina još bolje), odlične zvučnike, kamere (prednja pogotovo, zadnjoj fali portret i noću je ispod proseka), o brzini neću da trošim reči. Problem je cena i donekle dizajn koji je prastar. Ali što se tiče poređenja S9 i iPhone 8, Samsung je pobednik i nema potrebe tu trošiti reči.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

djole1989 napisao:Uzmi ip8 i uzivaj, ako ti dosadi uvek mozes da ga zamenis za bilo koji drugi od navedenih...a uopste nije velika razlika u kameri izmedju ip8 i s9, i baterija je duplo bolja na ip od samsunga...s9 ne moze 3 sata sot-a da sastavi.

iPhone kamera je dobra samo ako će je neko koristiti po danu (ali tu i kineski telefoni odlično odrađuju posao). U low light uslovima i po mraku S9 je 3 koplja ispred jer nijedan iPhone u takvim uslovima ne može parirati Samsungu. Za bateriju preuveličavas, a nisi pomenuo da se isti gasi na niskim temperaturama i da mu tad hladnoća odjednom pojede 30-40% baterije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

To sto se tice baterije je samo kod onih kod kojih je baterija vec izakana, a on kupuje nov tel....

iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

svd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2016. 18:14
:: sony z1

Post od svd »

Au,kod IP8 mi se bukvalno sve svidja,od velicine do brzine,ali zar je moguce da je tolika razlika u kameri u low light? Msm znam da poredjenje nije na mestu,da je IP8 u rangu S8,ali da je bas tolika razlika, to mi je neverovatno. Jel moze neko da okaci ovde link gde se uporedjuju slike sa S9,moze i S8 i IP8,a da nije klip sa YT,jer meni tamo bukvalno isto deluju slike (mozda sam lose klipove gledao) pa da malo uporedim?

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

djole1989 napisao:To sto se tice baterije je samo kod onih kod kojih je baterija vec izakana, a on kupuje nov tel....

I na mom S7 je baterija stara 2 godine pa se ne dešava da mi iscuri toliko procenata zbog hladnoće ili bug-a u sistemu.

@svd, iPhone 8 je u zaostatku sa samim kvalitetom kamere, optikom i cime već po tom pitanju, a pritom imaš samo auto mod tako to ti je što ti je. Da ne bi čekao da ti neko okači slike, nadji neki YT i stavi na veću rezoluciju, ali i na YT se vidi razlika u low light uslovima, obrati samo malo pažnju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

svd
Novajlija
Novajlija

Post od svd »

jesam tako gledao, i vidim razliku,doduse u low light slikama,ali bez blica,sa blicom je to bas mala i neprimetna razlika. jel gresim ili mi nesto ocigledno promice? Dal sacekati ovaj novi S10e da se pojavi,uklapa mi se u budzet,a ne znam dal he on bas okrnjena verzija S10 ili je i to prava stvar? Velicina mi na njemu odgovara,pa bi mozda isao na razmatranje :)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ako ti odgovara cena čekaj, S10e je skroz korektan telefon, čak se meni više sviđa od S10 (+) jer ima ravan ekran.
Zakinuli su ga samo za in display fingerprint (meni kul stvar, ali kontam da mnogima neće smetati što je sa strane) i telephoto kameru, ali koliko sam skontao ima sve kul opcije i glavni senzor je isti tako da je to okej

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

svd
Novajlija
Novajlija

Post od svd »

pala je odluka,porucen je IP8. zanima me koja je najbolja zastita za njega,raazmisljao sam da ga oblozim skroz staklom,video sam da ima to na uscu,i da ga stavim u orig ihone case, dal je to ok? i jos me zanima da li moze da se iskljuci '"vibriranje ili povratni impuls"ne umem da se izrazim za home dugmeta kad ga pritisnem,jer osecam ga kad priisnem,a ne bih da , i pritom probao sam u meniju da namestam home button,i i dalje je vibriralo

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Stavi staklo na ekran i uzmi taj original case i to ce biti sasvim dovoljno. Bice odlicno zasticen, bez brige.
A sto se tice home dugmeta mislim da se vibracija ne moze iskljuciti jer nije u pitanju klasican home button vec se TID nalazi u okviru samog stakla koje reaguje samo na dodir i onda uz pomoc te vibracije ti dobijas povratnu informaciju da je radnja izvrsena. Ne znam da li kapiras sta hocu da kazem, ne znam kako drugacije da ti objasnim, ovako mi deluje najprostije. [emoji23]
Ugasi mob i onda probaj da pritiskas home dugme i vidi da li se nesto desava. Tako ces najlakse shvatiti o cemu pricam. Nema obicnog klika kao kod starijih modela. [emoji4]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nemoj staklo na poleđinu telefona, stavi staklo na ekran i kupi original iPhone case, jako su dobri, skupi, ali kvalitetni.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Nemoj samo njihove kozne caseove kupovati [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Onaj original silicone case je prava stvar. Ima ga i u vise boja a odlican je osecaj u ruci, nema klizanja... [emoji4]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Imao sam kožni case i silikonski. Kožni je više premium, ali se više kliza. E sada za kožni kažu da se pohaba posle nekog vremena. Koristio sam isti nekih 4 meseca i nisam primetio bilo kakve degradacije na case-u. Silikonski je provereno dobra opcija.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

Ja sam kupio kozni case crveni. Nakon 2-3 mjeseca je toliko prljavstine pokupio. Problema sa habanjem nije bilo, al boja... crna i smedja vjerovatno vizuelnu imaju manje problema.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Koristio sam onu bež boju, sand stone boja, ona je bila najpribližnija zlatnoj boji i nisam imao nikakav problem sa prljanjem ili sl. Jedina zamerak mi je bila što je klizaviji u odnosu na silikonski case.

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Silikonski case u ruci lezi odlicno. Pravo je uzivanje koristiti ga, nema klizanja uopste.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

znemanja napisao:Koristio sam onu bež boju, sand stone boja, ona je bila najpribližnija zlatnoj boji i nisam imao nikakav problem sa prljanjem ili sl. Jedina zamerak mi je bila što je klizaviji u odnosu na silikonski case.

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Ma ja. Boja je sama od sebe malo tamnija pa se i ne primijeti. Kod mene je bio product red, jarko crveni. Na kraju je postao bordo[emoji4]
Da ne idemo dalje u off
Ja sada koristim cini mi se Spigen silikonski, providan, ojacan i izdignutn na rubovima. Top je za zastitu, nije kliza, malo je nabudjen jedino

Odgovori