Vulle_NS napisao:Zeleo bi samo da ti kazem da ako kupis 6630 jako ce te brzo iznervirati guma koja se nalazi oko kamere na masci telefona-uzasno se brzo oguli,osteti,itd.
UZASNO NERVIRA!!!!
E da, mom drugu se skroz izlizala od vibracije...Ja sam uzela jednu dobru futrolu, i rešila sam problem
To da, nego imam par bitnih pitanja.
Da li je tacno da ako na primer instaliram na mob oko 20 igrica oko 30 programa...itd. Da li ce onda mobilni da radi sporije ??? Ako da, da li ima neki program koji oslobadja memoriju sa vremena na vreme pa da to radi bolje. Naravno interesuje me da li to mnooogo usporava fon ili je skoro neprimetno.
A pod dva, sta moze da se desi ako pokusam da instaliram neki "corrupted" file ili neki "program sa greskom" da li moze to da mi spuca symbian i ako se to desi onda moze da se vrati ili treba "format" ??? (nikada nisam imao symbian telefon pa ne znam, a nece mi biti veliki problem da to savladam jer imam inace dosta iskustva sa racunarima uglavnom)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dario (asdf), evo odgovora na prvo...Ja imam trenutno 14 programa, i mob mi radi normalno, bez ikakvog usporenja...Nekad imam više, nekad manje...A što se tiče drugog, ja sam instalirala takvih programa koliko hoćeš, i ništa...E sad, može da se desi da se blokira mob, ali nikakvo pucanje...Sve se može srediti...Ma symbian je na isti princip kao i operativni sistem na kompu
Npr ja sada imam 13 programa i 6 igrica i oko 25 ogg pesama i neznam koliko slika uglavnom na kartici imam slobodno oko 1.5 mb i sve radi bez ikakvog kocenja!!!!!
E ovako stoje stvari, razmislio sam ja i dosao do zakljucka da OBAVEZNOkupin 6630, zasto ???
Ako kupim e398 za 155 evra + posta, da racunamo oko 160, posle treba da qpim TF karticu koja kosta 30 evra, to je sve 190 evra. (moram da kupim katricu jer u 64mb ne mogu da stavim skoro nista, a telefon nije symbian i ako nemam veliku katricu da mogu da se zabavljam gledajuci galeriju onda cu da se smorim brzo, zar ne ???)
Znaci e398 me izadje oko 190 evra ako ne i vise, pa mi bolje da dodam josh 40 evra i kupim 6630 jer sada kada budem kupovao telefon necu da ga menjam minimum 1.5 god ili vise. 40 evra, manje vise, jedamput ga kupim i posle ne brinem. E sad 230 evra je 6630 sa 64mb karticom. Ali ne moram odmah da kupim karticu za njega s-obzirom da je symbian telefon pa prvih dva meseca ce mi biti zanimljivo da se igram/isprobavam sve sto imam i da vidim kako sve to funkcionise i kad udjem malo u stos onda mogu da kupim katricu. Ali sa druge strane rs-mmc je jeftinija od TF, mislim da kosta oko 2000 dinara pa nije veliki problem ni odmah da je uzmem.
Itd,itd.... Zvanicno kupujem 6630, samo josh nesto mi treba. Ako mi mozete reci odakle da kupim 6630, mislim koaj je radnja najpouzdaniije, gde su ljubazni, itd... Jer ne zelim da kupim iz neke "leve" prodavnice gde ce da ih boli (da ne kazem sta) ako se meni nesto desi sa telefonom. Makar platio 10evra skuplje al da znam da sam uzeo i prave prodavnice i ako mi se nesto desi sa telefonom da mogu lepo da razgovaram sa njima i da resimo problem. Razumete sta mi treba ??? Ne znam kako da objasnim. Nije mi problem adressa ili slicno, ja sam iz Vrsca al ima neki kombi koji ide VS-BG i odbacite na adressu koju ti hocesh i uzmete kada mu ti kazes (i jeftiniji je nego autobus).....
nbnebojsa, mi smo bagra? Dario (asdf), što se tiče radnje, bilo koja u Bg koja daje godinu dana garancije...A ja ti konkretno preporučujem Telekom + i Infotim
@zoka: nisam mislio o tome koliko mi daje garancije, jer znam da svako mi daje po 1god. Nego prosto hocu da kupim iz neke prodavnice da mogu da im verujem. Ako mi se nesto desi da mogu lepo da popricam sa njima i da resimo problem "ko ljudi", jer cuo sam da ima prodavnica u bg-u gde su jako neljubazni, samo da ti prodaju telefon i onda te otkace i "ko te j***". Nije bash tako ali bukvalno. Ne bih da kupim mob od neke prodavnike koja ima u ponudi 10 telefona i koja moze sutra da zatvori ili slicno.
Mislim da me razumete.
@nbnebojsa: znam da necu da pogresim sto se tice telefona, nego nadam se da necu pogresiti sto se tice dzepa ! (ne znam da li da bacim sada 230 evra ili da sacekam josh, al to cu ja sam sa sobom da razjasnim)
Pozdrav
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dario (asdf), ne daju ti svi godinu dana...Koliko znam, u poslednje vreme velika većina daje 6 meseci...Razumela sam ja tebe, i kažem ti, idi u Infotim, tamo rade mladi ljudi, ok su totalno...
Imao sam prilike da do skoro cujem nokiu 6670 i nije mi se dopalo zato sto je zvook dosta slab
Da li se 6630 cuje isto kao 6670 i 7610 (jer to je isti fon) ili jace ???
Vrlo mi je bitno jer sam jako blizu da kupim mob (mozda ce sutra da mi dodje drug po pare i da mi donese iz BG-a) Brzo......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.