SE K750 ili Samsung D600

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

caletov ortak ima d600 i dosta sam ga cackao,uporedjivao sam istu mp3 pesmu na k750 i d600,k750 ga je dovalio,i ako d600 ima te "stereo zvucnike" koji se skoro nevide koliko su mali....

fora je u tome sto k750 mozes da podesavas i equalizeru,npr stavis Normal i podesavas stavis sve na maximum i k750 odvali d600 kad oces :wink: :wink:
Kod d600 u eqalizeru mozes da menjas samo imena ne mozes da podesavas :uhuh: :uhuh:

btw d600 ladno ne moze da pravi nove foldere u file manageru :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od sasa-SE u Sre, 08. Feb 2006. 16:04, izmenjeno 1 put ukupno.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Mozete vi da hvalite i d600 i k750i.Jedno je jasno na svim forumima u svetu oni koji kupuju samsungove telefone hvale d600 oni koji kupuju i vole SE hvale k750i.Inace k750i dobio je ocenu "world best phone" tako nesto u konkurenciji ne symbian telefona.Kamera je najbolja,bolja od nokije i samsunga.E!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

..........i jos nesto gledao sam snimak sa samsungovog phona (E720) na kompu,koji snima u istoj rezoluciji video kao i d600,mogu samo da kazem da ce proci jos dugo vremena kada ce video snimak snimljen telefonom moci sa uzivanjem da se gleda na kompu.Zato i postoje dv kamere...... :P
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

moje mishljenje:

samsung telefoni = fensi izgled, shminka, ali funkicje = 0!!!!!!
SE= malo nekada zakazhe u izgledu, ali su funkcije straaaava! iako nema symbian , i dalje vazhe za telefone sa najboljim f-jama... :D
tako da cju ovog puta glasati za SE k750i ... ali shta vredi kad se covek cecj odluchio... :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

izvinjavam se posto obnavljam staru temu ali danas sam imao priliku da se igram sa D600...uporedjivao sam moj K750i i ovaj samsung i mogu vam reci da sam veoma srecan sto imam SE...jedostavno-poslao sam sliku slikanu mojom kamerom na D600 da uporedim kako se ista slika vidi na oba telefona i samsung jednostavno nije mogao da je otvori!!! :ohmy: samo je izbacio NON SUPPORTED CONTENT...ortak je hteo da se obesi sa onim kablom za povezivanje sa TV-om...pozz 8)

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Slika
Slika

Telefoni u istoj klasi,ali bi prednost dao K750i
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1090
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

d600 igracka jer tako i izgleda i ponasa se a k750 ozbiljna kamera kao i vrlo korektne linije dizajna 8) tako da... izbor je na kupcu....pubertet ili punoletnost :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja sam za K750, ali mi je zao sto nema podrsku za office a D600 ima, a ta funkcija je bas mocna, i po meni to je jedina prednost koju ima D600.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

fain2daniel, donekle si u pravu... :wink:
Lobachewsky, jeste, ali sve zavisi ko koliko koristi office :wink: :roll:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@lobachewsky: i video :roll: . Kao sto rece zoka, zavisi ko i koliko koristi office (naravno, od viska ne boli glava) ali display kod k750 je jako mali tako da taj office ne bi imao nikakvu funkciju (cak i na 6630 koji ima dosta veliki display, office nije bio bash od velike koristi).
Ja office ne smatram kao nikakvu prednost d600. Jedina prednost = video zapis, ostali poeni idu ka k750i.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori