Problem 6630 Vs. N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

ako ti je stalo do slika kupi digitalac,s njim se ne može mjeriti ni jedan mobitel!meni na 6630 kamera ničemu ne služi.
brzina i kompatibilnost aplikacija su vrline.
bolje veći mmc+mp3 nego radio.
kao što je neko naveo razlike u dimenzijama i težini su minimalne.
A 200 EURA JE 200 EURA!!!
200e=nova maska+veliki mmc+puno pive!
:lol:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja licno ne bih dao tolike pare za te prednosti N70, 6630 imam od nove godine i ni ne razmisljam o promeni, nekako mi N serija vise izgleda kao statusni simbol nego kao kvalitet i funkcije za tu cenu. 6630 stvarno mnogo daje za te pare
HOX Titanium gray

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

kada budem menjao 6630 bice to neki telefon sa UIQ i ogromnim ekranom ..... do tada nista :D
.......

pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, :D heh, nemam ja jos "para za to planinarenje" ;) ........ ali, recimo, mnogo mi se svidjaju Qtek-ovi hibridi tipa 9000 i 9100 sa Windows Mobile OS-om ....... PDA + Telefon + QWERTY tastatura i Stylus .. milina! :D ..... ali zato cena... :wacko:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Prodao sam svoj godinu dana star 6630 i dugo razmisljao sta da kupim.Nijedan novi telefon sa svojim funkcijama nije opravdavao razliku u ceni pa sam uz doplatu od 40 eura kupio nov 6630(opet).Premosticu vreme do izlaska naprednijih telefona koji se isplate kupiti.
LG G2 Black,16GB

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

AnGeL oF LoVe, pa nesto ne zvuci kao isplativa investicija :) ....... kada bih prodao 6630 uzeo bih Motorolu mpx220 za probu (ne kazem da je bolji, ali cisto da vidim kakav je WM u praksi)..... svi ostali, kao sto kazes, ne opravdavaju razliku u ceni...
pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

AnGeL oF LoVe, slažem se sa tobom...Mislim da su razlike u funkcijama tako male, a u cenama velike, tako da se sada trenutno ne isplati menjati, bar po mom mišljenju :wink: :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, mada su na testu rekli da je los ekran, dok su za ekran 6630 rekli da je dobar ...... to onda znaci da je ekran na mpx220 ocajan, posto na 6630 nije dobar :lol: :lol: ...... salim se, nisam drzao telefon u rukama pa ne znam... nekako zgodno izgleda imati win na telefonu, ali sa druge strane to i nema mnogo veze sa WinXP-om, osim po nazivu aplikacija i izgledu ikonica...

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ljudi,kao prvo tema je stara preko mesec dana i,ako se ne varam,bas u vreme zadnjeg ibrak-ovog posta je napravio neko s... u jednoj drugoj svojoj temi i od tad ga nema,dal je banovan ili se naljutio pa ne dolazi vise... neznam!A kao drugo,user koji je oziveo temu je pitao nesto drugo na koje mu niko ne daje odgovor!?
Moj odgovor bi bio da su slike bas zbog velicine losije,a to sto su manje znaci da su vise kompresovane sto povlaci gubitak kvaliteta!Da li je to"popravljeno"u novijim verzijama softvera,ne bih znao ali sumnjam da jeste!
Pozdrav 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

B_UDDER,zasto sici sa konja na magarca,samo radi promene.
Vidim da se ovde cesto pominje zelja za kupovinom windows smart telefona Motorola mpx 220.Telefoni sa Windows o.s-om iako nisu rasprostranjeni(zauzimaju samo 6% trzista,simbian 92%)su sve popularniji.Ali ako poredimo ovaj telefon sa nekom Nokijom videcemo da telefoni pod windows o.s-om nisu superiorni.Da bi se podigao o.s mpx220 potrebno mu je 55 sekundi,dok je nikiji 6670,7610 potrebno 36 sekundi.Takodje i na polju multimedije Simbian je u maloj prednosti jer podrzava vise formata.Mpx 220 ima dosta memorije,odlican prijem,jacu bateriju,kvalitetnu izradu i tu je u prednosti u odnosu na vecinu Nokia aparata.Kamera je mnogo losija od Nokijine(1,2 mp vrlo losa od 1,23 na 3230,6630,6680)Takodje rukovanje uredjajem je mnogo bolje na Simbian o.s-u.Kod mpx-a 220 trazi privikavanje,operativni sistem se pokrece preko startnog ekrana tj.tek kada pritisnete start uci cete u meni.Ono sto najvise nervira je to sto iz nekih programa ne mozeta izaci normalno vec pritiskanjem crvene slusalice.Ako ste na nekom mestu gde je prijem izuzetno los kupite mpx 220 u protivnom Nokiju.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

AnGeL oF LoVe, samo sam znatizeljan ..... ne mislim da je WM bolji od Symbiana :D

blade_bre, nemoj se nervirati ;)

e, da...... Linux nije bolji od Windowsa :lol: :lol:

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Meni je promakla polovna motorola Mpx220 sa karticom 512Mb za vrlo vrlo pristojnu cenu (120E), u odlicnom stanju bez punjaca, zakasnio sam jedan dan i u pocetku nisam mogao da prezalim ali sada mi nije krivo. Kao prvo kada se uzme u ruku odmah se oseti vrlo kvalitetna izrada, nisam mnogo telefon cackao ali meni se nekako vise svidja Win okruzenje od Symbiana ali sam se mnogo razocarao kamerom, mada to nije presudno. Cini mi se da je WM dosta obimniji i sa vise opcija u startu od symbiana

http://www.gsmarena.com/review.php3?idR ... 6&idPage=7

Kog interesuje neka pogleda. Ja sam ipak na kraju uzeo 6630 :)
HOX Titanium gray

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

BLADE_BRE,Bre,kontrolisi se malo,nemoj bez rezloga da se nerviras i ruzno se izrazavas.Nije kulturno ljudima koji su testirali toliko telefona koliko ti u zivotu neces ni videti govoriti posle svake recenice-"gluposti".Da napomenem da je prethodni tekst sa uporednog testa windows protiv simbiana (telefoni sa testa su motorola mpx220 protiv nokie 3230).Nije mi jasno zasto pominjes Cecu i ko ti je rekao da je ona shit(ruzno od tebe).Zatim je vrlo cudno da tako mali broj korisnika ima za (po tebi)superiorni windows.To znaci da si ti pametniji od celog sveta(vec vidjeno).Takodje i brzina podizanja sistema nesto znaci a ne samo prilikom restartovanja,vec i ulazenja i o ostale programe.E,sad ako tebi ne znaci fotoaparat nista,ja volim da je sto bolji jer kad kupujem telefon zelim da koristim i tu funkciju jer je bolje 1,3 mp stalno uz mene nego 5 mp u fioci(jedino ako ti vise volis da nosis i digitalac i mp3 i telefon stalno sa sobom)Na testu je napisano da ce se svaki pocetnik koji nije imao smart telefon mnogo lakse snaci sa simbian telefonom.Ne razumem koji su tvoji razlozi za onakvo pisanje,a ja sam jos neke prednosti simbiana izbacio iz teksta smatrajuci da nisu toliko vazne pa je slika u korist simbiana jos bolja.Ako si znao prednosti windowsa trebao si napisati a ne ponavljati kao papagaj-"gluposti
LG G2 Black,16GB

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

"kontrolisi se malo,nemoj bez rezloga da se nerviras i ruzno se izrazavas" - nisam se nigde ruzno izrazio. Sada cu.

"Da napomenem da je prethodni tekst sa uporednog testa windows protiv simbiana" - ostavi link,pa da svi vidimo.

"Nije mi jasno zasto pominjes Cecu i ko ti je rekao da je ona shit(ruzno od tebe)"- ako je istina ruzna,to nije moj problem. I Cecu sam uzeo kao simbol. Mogu navesti x drugih stvari. Ako cemo tehniku,znam gomilu ljudi koji kupuju LG uredjaje,a oni su shit! Skoro svi koriste windows,a vecina strucnjaka tvrdi da je Linux neuporedivo bolji. Tako da je poredjenje ne mestu! A ovo je povezano sa "Zatim je vrlo cudno da tako mali broj korisnika ima za (po tebi)superiorni windows"-MARKETING !! Jesi cuo za to??

"Takodje i brzina podizanja sistema nesto znaci a ne samo prilikom restartovanja,vec i ulazenja i o ostale programe" - GLUPOST! Brzina podizanja sistema nema mnogo veze sa ulazenjem u programe!!! Jedino ako ti je bas spor procesor,a nemas startup aplikacije,pa je sporo,e onda je sve sporo. Ali ako imas milion startup aplikacija (a koliko znam win ih ima,prvi je active desk) onda je logicno da se sporo dize sistem!!

"E,sad ako tebi ne znaci fotoaparat nista,ja volim da je sto bolji jer kad kupujem telefon zelim da koristim i tu funkciju jer je bolje 1,3 mp stalno uz mene nego 5 mp u fioc"- zasto onda imas 6630?? To smatras dobrom kamerom?? Bolja je od moto,ali ima mnogo boljih na trzistu. Pricas jedno,a radis drugo.
"Na testu je napisano da ce se svaki pocetnik koji nije imao smart telefon mnogo lakse snaci sa simbian telefonom"-ti drzis taj test na zidu odstampan??? Covece sve je to relativno. Mozda meni bas vise lezi win od symbiana!! Ko zna... Ako naucis,nije nista tesko. PONAVLJAM-svaki novi OS je tezak za koriscenje u pocetku...
"Ako si znao prednosti windowsa trebao si napisati a ne ponavljati kao papagaj-"gluposti" - - - viewtopic.php?t=4584 ako ne zanimaju mogucnosti win os-a pogledaj ovamo. Ako i dalje teras svoju pricu,naci cu ti jos!!
...shit happens... keep d smile!

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

Pomenuti tekst nije sa linka vec iz casopisa MOBI broj 6.Uzmi i procitaj naslov Windows protiv simbiana-Kome cete se prikloniti.Sto se tice Cece ne znam koja je to istina(izgleda samo tvoja).Takodje mi nije jasno koja to gomila ljudi kupuje LG i zasto su oni shit.Necu da ti dokazujem ko je ko u mobilnoj telefoniji i koliko ko zauzima trzista.Takodje, nije mi ni stalo da se prepucavam sa bilo kim o tome koji je o.s. bolji jer me to ne zanima.Napisao sam ono sto su strucnjaci napisali na testu i ja im verujem a ti ne moras.Ja imam svoje misljenje i prethodni tekst sam napisao za buduce kupce da mogu lakse da se odluce a ne (kao drugi)da se pravim pametan(veci katolici od pape).Brzina podizanja sistema moze(i ne mora) da pokaze i koliko je sposoban-brz procesor.Nisam hvalio kameru na 6630 vec sam prepisao komentar sa testa da je na motoroli neuporedivo slabija kamera nego na 3230.Kada kupujem telefon gledam sve parametre i odnos cena kvalitet i ne obazirem se na bilo cije komentare.Nije mi jasno zbog cega si toliko pogodjen komentarima iz casopisa.Nije vazno ako ti mislis drugacije,to je tvoje pravo,ali je ruzno da omalovazavas njihov test i govoris da su gluposti.Ako procitas test bice ti mnogo jasnije i mozda promenis misljenje.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

"It's nice to be important,but it's more important to be nice!"
drzacu se ovog.
Necu dalje.
Ne povlacim ni rec onoga sto sam rekao,a mogli bi ovako u nedogled.

poz
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, AnGeL oF LoVe, ako nastavite mogli biste biti banovani, a to bi bilo bezveze.... 8)

pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Opet neka svadja ? :D Opushteno momci,nemojte da se nervirate.. 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od AnGeL oF LoVe »

Otvorio si mnogo pitanja(da ne kazem zapetljao si se).Voleo bih jos mnoge stvari da te pitam ali da to nebi shvatili kao prepirku odustajem.Ja verujem u sve sto radim a to bi i tebi preporucio.Zasto uciti i studirati ako ne verujes u skolu i strucnost.Stojim iza svakog slova koje sam napisao i mogu sve to da i dokazem ali kako ti kazes moglo bi tako u nedogled.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

Odgovori