"kontrolisi se malo,nemoj bez rezloga da se nerviras i ruzno se izrazavas" - nisam se nigde ruzno izrazio. Sada cu.
"Da napomenem da je prethodni tekst sa uporednog testa windows protiv simbiana" - ostavi link,pa da svi vidimo.
"Nije mi jasno zasto pominjes Cecu i ko ti je rekao da je ona shit(ruzno od tebe)"- ako je istina ruzna,to nije moj problem. I Cecu sam uzeo kao simbol. Mogu navesti x drugih stvari. Ako cemo tehniku,znam gomilu ljudi koji kupuju LG uredjaje,a oni su shit! Skoro svi koriste windows,a vecina strucnjaka tvrdi da je Linux neuporedivo bolji. Tako da je poredjenje ne mestu! A ovo je povezano sa "Zatim je vrlo cudno da tako mali broj korisnika ima za (po tebi)superiorni windows"-MARKETING !! Jesi cuo za to??
"Takodje i brzina podizanja sistema nesto znaci a ne samo prilikom restartovanja,vec i ulazenja i o ostale programe" - GLUPOST! Brzina podizanja sistema nema mnogo veze sa ulazenjem u programe!!! Jedino ako ti je bas spor procesor,a nemas startup aplikacije,pa je sporo,e onda je sve sporo. Ali ako imas milion startup aplikacija (a koliko znam win ih ima,prvi je active desk) onda je logicno da se sporo dize sistem!!
"E,sad ako tebi ne znaci fotoaparat nista,ja volim da je sto bolji jer kad kupujem telefon zelim da koristim i tu funkciju jer je bolje 1,3 mp stalno uz mene nego 5 mp u fioc"- zasto onda imas 6630?? To smatras dobrom kamerom?? Bolja je od moto,ali ima mnogo boljih na trzistu. Pricas jedno,a radis drugo.
"Na testu je napisano da ce se svaki pocetnik koji nije imao smart telefon mnogo lakse snaci sa simbian telefonom"-ti drzis taj test na zidu odstampan??? Covece sve je to relativno. Mozda meni bas vise lezi win od symbiana!! Ko zna... Ako naucis,nije nista tesko. PONAVLJAM-svaki novi OS je tezak za koriscenje u pocetku...
"Ako si znao prednosti windowsa trebao si napisati a ne ponavljati kao papagaj-"gluposti" - - -
viewtopic.php?t=4584 ako ne zanimaju mogucnosti win os-a pogledaj ovamo. Ako i dalje teras svoju pricu,naci cu ti jos!!
...shit happens... keep d smile!