nokia 3650 vs 6111
layne_staley da sam ja na tvom mestu uzeo bi 6111 i prodao ga zajedno sa 3650 i za te pre kupio neki loodilo fon naravno opet neku nokiu sa symbianom jer po mom misljenju svako ko je jednom imao symbian svaki drugi obican fon ce mu biti dosadan pogotovu ako si se zajebavao sa instalacijama i pravio fon kakav tebi odgovara! Zato ti je moj svet prodaj oba i kupi neku masinu ludilo! pozzz!!! 

.::HTC Desire Z::.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
DEL BOY s40 se punoooo razlikuje od s60 i nema etiketu smartphona uopste....znaci obican fontel moze se reci 6111 je po meni pravi zenski fon i kada bih ga dobio na poklon bez uvrede od koga ga dobio sigurno bih ga prodao tj. menjao za nesto bolje
ali definitivno je bolji od 3650 o tome nema rasprave
DEL BOY jesi li pratio seriju MUCKE redovno? vrh serija nema sta

DEL BOY jesi li pratio seriju MUCKE redovno? vrh serija nema sta

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
fain2daniel, ok , tebi je totalno zhenski, a meni i nije toliko
... meni se svidja, a Dexter, u pravu si, to sam i ja rekao, necju ga prodavati... mada telefon je super... bre... samo mu fali josh mem kartica (tj slot za nju
) 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
ja nisam ni rekao da su series 40s i series 60 slichni , pogledaj malo bolje , rekao sam da su slichni series 40 i series 40s , i da je jedina razlika u velichini displeja , znam da se mnogo razlikuju , posjedujem i s40 i s60 telefon , i normlno da je mnooogo bolji s60 , a razlog je u tome shto svi s60 telefoni imaju moj dragi symbian (smartphonovi)fain2daniel napisao:DEL BOY s40 se punoooo razlikuje od s60 i nema etiketu smartphona uopste....znaci obican fontel moze se reci 6111 je po meni pravi zenski fon i kada bih ga dobio na poklon bez uvrede od koga ga dobio sigurno bih ga prodao tj. menjao za nesto boljeali definitivno je bolji od 3650 o tome nema rasprave
![]()
DEL BOY jesi li pratio seriju MUCKE redovno? vrh serija nema sta![]()

A shto se tiche serije muchke , naravno da sam je pratio , najbolja serija ikada napravljena , a i najsmeshnija

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
e ljudi, ja sad "kao" formatiram bateriju, ali ona mi traje bash malo, 1 dan, ali dodushe ja ga chachkam, ali ne verujem da traje 1 dan... jel to mozhda necje biti tako?? jel trebam da je formiram?
e da i josh 1 stvar : jel zna neko kako da namestim da , kada sam negde ushao u neki meni i kada zatvorim telefon, da mi automatski izadje?? please help i za predhodno pitanje
e da i josh 1 stvar : jel zna neko kako da namestim da , kada sam negde ushao u neki meni i kada zatvorim telefon, da mi automatski izadje?? please help i za predhodno pitanje
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
chovjeche milion puta se govorilo o tom formiranju baterije , i recheno je da se baterije vishe ne formiraju , ima opshirna tema o formiranju baterija , pa ako te ne mrzi pogledaj
viewtopic.php?t=1595
a shto se tiche se tiche tvog drugog pitanja , nebih znao da ti dam odgovor , ali zar ti je teshko samo da pritishnesh crvenu tipku i da zatvorish telefon.evo ukoliko zelish da pogledash kompletan review tvog telefona
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6111-en.shtml

viewtopic.php?t=1595
a shto se tiche se tiche tvog drugog pitanja , nebih znao da ti dam odgovor , ali zar ti je teshko samo da pritishnesh crvenu tipku i da zatvorish telefon.evo ukoliko zelish da pogledash kompletan review tvog telefona
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6111-en.shtml