d750i vs nokia 6230i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ledeni: sada ti imas 6230i pa ga dalje preporucujesh. K750 ima bolju kameru, bolji mp3, bolji zvucnik, bolji display, (dizajn je "case sensitive"), bolji video, radio sa rds-om (to nije toliko bitno ali tu je), blic (koji moze da posluzi kao lampica i EXTRA JE KORISTAN !!!).... itd..... Jedina ali JEDINA prednost 6230i je sto ima EDGE i..... i.... i.... :? :? i nista vishe :lol: .

Pusti ti to sto tebi "PERFEKTNO RADI" sto se tebi jako svidja, k750 je bar tri klase iznad 6230i. Inace tvoja "nokia" ima jako "dobar" display jer je velika rezolucija a jako mali display pa ima mnogo "pixels/inch" i to jako lepo izgleda. Kada bi npr. nokia n90 sa rezoluciom 352x416 imala tako mali display to bi se jako lepo videlo i svi bi ostali > :o (ovako) kada bi to videli.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Ne spadam u grupu judi koja hvali nesto samo zato sto to nesto poseduje..... Ako nisi primetio prilicno sam popljuvao 6680 koju sam imao pre 6230i........ nego da se vratim na temu. Ja sam rekao da ja, znaci licno ja, ne bi menjao nokiu za d750. Vecina vas je rekla suprotno i ja to postujem. Ako se ne varam ovde ljudi treba da daju svoje misljenje, a ne obavezno da dele tudje. D750 ima drugar sa faxa i svaki dan ga malo "cackam" i nije nista posebno.... cak i on nije narocito zadovoljan, jednostavno vecina je izjavila dobar je fon, ali je nekako smor... to i on misli. Sto se kamere tice ona jeste odlicna i tu nema sta, ali opet mene tako zabo... uvo za kameru, za sve ostalo se ne slazem sa tobom, pogotvo za displey i video, dok si i za mp3 opet ti u pravu...

Ja svima toplo preporucujem nokiu i to je sve. Nemam nista protiv recimo k750 ili d750
jer to sigurno nisu losi telefoni, samo ih ja nikada nebi kupio.
Pozdrav

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nokia 6230i ima bolju rezoluciju ekrana (tj. oštrinu) ali SE ima veći. A i sve ostalo je definitivno na strani SE-a. Čemu patnja, čemu bol, pa naravno, uzmi D750i. A i ja sam mislio da je razlika između K i D samo u softverskim dodacima za određenog operatera.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ponavljam: " "nokia" ima jako "dobar" display jer je velika rezolucija a jako mali display pa ima mnogo "pixels/inch" i to jako lepo izgleda.

@ledeni: po cemu je d750 smor a 6230i nije ? :lol: :lol: :lol: Sve sto ima 6230i ima i d750 (plus sto ima te video,picture i sound DJ). To sto je on mozda imao karticu od 64mb i nije imao nista na njoj pa nisi imao sta da "cackash" a na 6230i imas najverovatnije vecu karticu sa raznoraznim stvarima pa je zanimljivije cackati galeriju to nije nikakav razlog da kazesh d750. Izvini, ali stvarno ne razumem kako si dosao do tog zakljucka :unsure: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori