I ja sam se dvoumio izmedju ta dva telefona ali ipak je presudilo to sto k750i ima mnogo bolju kameru,i mislim da se nisam pokajao,ali nekad mi dodje da sad prodam ovaj k750i i uzmem 6630,jer nisam nikad imao symbian i hteo bih da osetim tu moc tih programa,kojih ima na milione,ali verujem da je to cisto gubljenje vremena,ali onda se setim ako uzmem 6630,nemam dobru kameru.Ali sam se mnogo iznenadio sa mp3 plejerom na k750i,ko nije cuo neka nista ne prica,ja uzmem svoj discmen philips,sa philips slusalicama,i stavim moju omiljenu pesmu od 50cent-a Just a lil bit,i ukljucim na svom discmenu bass boost(koji daje dosta jake bass-eve),koji daju tako dobar osecaj.I stavio sam tu pesmu kad sam uzeo fon,stavio slusalice i stavio equalizer na normal,gde se basevi osecaju ali nisu nesto jaki,pa sam onda stavio na Bass,e tu ja vidim da imam isti zvuk i na discmenu i na telefonu,cak i bolji na telefonu,a tek kada sam stavio Mega Bass,to je odkidalo,ali sam ostao na varijanti samo Bass,i mislim da se k750i moze meriti sa mojim discmenom nije taj discmen sa pijace za 1000din(platio sam ga 11000)cak k750i je bolji od tog discmena.Tako da sam mnogo zadovoljan i sa mp3 plejerom,i sa slusalicama,i telefonom,kamerom,samo imam primedbu na plastiku,ima na dva mesta gde nije dobro legla plastika,i na jednom mestu gde kvrcka kad stisnem telefon,ali dobro.Tako da ti preporucujem da uzmes k750i,i ja sam hteo 6630,privlacio me veliki ekran,i symbian,ali sad kad imam k750i,uopste me ne privlaci 6630,cak i ovi sto pricaju da je ekran na k750i mali,ne bih se slozio,ekran je taman,nije ni veliki ni mali.E da plus dobijes i radio+RDS,koji 6630 nema,mislim da je to velika prednost,jer kad te smore sve pesme,ma koliko da ih imas,ukljucis radio,i slusas sta ima na programu.I mislim da kad krenem na more,da cu se odreci discmena,i svih cd-ova koje nosim sa sobom,kupicu jednu karticu od 1gb-2gb,za k750i nabudzim ga muzikom,i na konju sam,ne vucem cd-ove,ne vucem veliki discmen.Eto ja sam rekao ono sto sam imao,a ti vidi,ako volis symbian,uzmi 6630,koji ima jako lep oblik,meni se mnogo svidja,a ako ti treba kamera i dobar mp3 plejer,malog oblika,sa radiom uzmi k750i.
Dopuna:evo sad sam video sta je dario napisao,zaboravio sam da spomenem blic,koji je toliko jak da cak mrklu prostoriju pretvori u svetlu,jos ukljucis nocni mod,i na konju si,a jos kad bih kupio dodatni blic za k750i,jujuju bruka.