n73 vs k800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: pffff, k800 je ubedljivo najbolji! (ovaj ne normalan review, a ne onaj gore sa GSMarene.... ovde crop slike 100% i vidi se lepo ko sta ume). Samo josh da ima neke manualne stvari i bio bi super.

A i btw taj LG sa 5mpix (to je reklama za malu decu koja: "LG je bolji od k800, ima 5mpix ovaj imao samo 3.2mpix ili koliko vec..... tako da.... Isto tako Nokia sa CARL ZEISS-om....)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa da to,e je vidite sad telefon sa 5mpx,svi se pale na ovaj novi,koji samo na slikama onaj n95,n75,koji je sigurno fake,a i da je pravi imace istu kameru kao i ostale nokie.Tako da to sto ima 5mpx nista ne obecava da ce imati bolju kameru,mozete da se uverite u ove slike sa tog LG,koje i nisu nesto,tu je negde sa k750i ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: k750 nije ni blizu tom LG-u!!! Tako da nemoj da pricash gloposti koje nemaju veze sa zivotom....)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jok pa je ti vidis kakve slike pravi taj LG,po meni su odvratne,nemaju nekakav kvalite ali dobro necemo vise offffffffffffff,vracamo se na temu n73vs k800,a LG i ostale marke su samo za korpu,mozda je taj LG i onaj VK popularni negde drugde,u Kini,Japanu a kod nas nisu i nece biti.A i taj LG je sigurno papren,pre bih uzeo neki digitalac od 6mpx koji je dobar i 3telefona,nego njesra.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

milan91,i ja isto tako mislim,kad pricamo o kamerama,Nokia moze samo da se priblizi SonyEricsson-u,al da ga stigne vrlo tesko! :P
I ja sam procitao jos ranije uporedjivanje izmedju ova 4 fona,i naravno ko je pobedio,K800 (Cyber-shot) i to ubedljivo,a ova ranija uporedjivanja od pre mesec dana skoro nista ne znace jer ko zna kakve su software-e koristili (tzv. beta verzije)! :wink:
A evo i na cijoj osnovi je nastao K800:
8) Slika
Mislim da uopste ne treba vise raspravljati o kamerama,Nokia je u tom segmentu dobra,al je SE najbolji! :P 8) :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

sta bi ste rekli za odnos kvaliteta u MP3 reprodukciji izmedju ova dva telefona? koji se izdvaja po ostrini zvuka, kod koga se cistije i glasnije cuje MP3? 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Na N73 se mnooogo jace cuje zvuk na zvucnicima nego na K800 (N73 ih ima dva,jedan na vrhu telefona,a drugi na donjoj strani)! :cry:
Sto se tice glasnoce MP3 sa sluskama tu je ista jacina zvuka (sto je stvarno cudno),a kvalitet po meni je takodje skoro indentican! :wink:

Odgovori