n73 ili k800i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

lepo bojno polje... sad samo da odgovorim na ovo zadnje, ali stvarno n73 ima nekako neopisivo pipavo kuciste...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

radi ko munja za symbian telefona ali daleko je od k800 sto se tice brzine,akki kako izgleda video u fullscreenu na n73?
nokia c7

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

ljudi dvoumio sam se izmedju nokie n93 i n73 kao i se k800i i sve vise mi se svidja nokia n73 jel je odlicna
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Iskreno govoreci,ja bih pre uzeo K800 nego N73,verovatno zato sto SE uzimam godinama a Symbian ni ne koristim!
Sto se tice kucista,ti je definitivno K800 u prednosti,ispadao mi je dosta puta i jedino sto ima je poneka ogrebotinica,s druge strane ortaku je ispadao njegov (N73) isto par puta i dugme za pojacavanje/stisavanje zvuka mu se potpuno pokvarilo (ne radi na gore :o )!
Sto se tice kamere,tu su dosta slicni,kad uporedis slike na display-u gotovo su identicne,al kad ih uporedis na kompu vide se razlike.Na oko su slike od N73 lepse,to je zato sto kad slikas,boje ti izgledaju mnogo zivlje i lepse nego sto je u stvarnosti,dok su kod K800 slike i boje dosta realnije i vernije prikazane,al ne izgledaju tako lepo kao kod N73,to je vec stvar ukusa,meni licno slike lepse izgledaju na K800!
I na kraju sto se tice interface-a tu su po meni oba zakazala,kod K800 mi se cesto desava da dok pregledam slike preko celog display-a (Landscape) telefon jednostavno "zabode" i onda moram da cekam 10-tek sekundi dok se ne odbaguje,jako iritirajuce,moguce je da mi se to desava jer nisam jos uzeo M2,a memorija na fonu mi je pri kraju,ili je jednostavno bug u software-u,inace pored toga fon stvarno brzo radi.E sad kod N73 interface je takodje u pocetku bio dosta brz za Symbian fon,al od kad je ortak uzeo memorijsku od 512Mb,telefon stvarno mnooogo zabada,kad hoces da udjes u meni treba da cekas oko 3-4 sekunde i tako za svaku funkciju,ne znam zasto mu se to desava jer nije napunio memorijsku ni do pola,stvarno ne znam u cemu je problem,ili je do software-a ili do memorijske (manje verovatno) ili zbog neceg treceg! :unsure:
Zvuk na zvucnicima se neuporedivo jace cuje na N73 al kad se pojaca do Max. kvalitet zvuka opada (logicno),kod K800 zvuk na zvucnicima se dosta slabo cuje i isto kad se pojaca do kraja,pocinje da krci odnosno javlja se distorzija,dok se zvuk na sluskama i kod jednog i kod drugog otpilike isto cuje i po kvalitetu i po jacini!
Iskreno,video ne moze da se poredi,N73 je tu dosta bolji.
AleksandarNS,nadam se da sam ti barem malo pomogao u odabiru,inace ovo sam pisao iz sopstvenog iskustva sa K800 koji imam skoro 3 meseca i ortakovog iskustva sa N73 koji ga ima oko 2 meseca! :wink:

Odgovori