Koji tablet kupiti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Koji tablet kupiti?

Post od acamatic »

Auu pa za ove pare stvarno ne znam sta ces bolje,a i konfiguracija mu je sasvim ok..
Moracu ja ovo da pogledam malo ;)
Edit: e da u kojim prodavnicama ovo ima,u vecim ili samo u "Univerexport-u",posto sam video i u "Idea-i" isto stojala ta reklama..

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

acamatic meni promoterke (ali nisu zgodne) nudile u Idei 8)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

cvoruga, "Od biraca,nema.. 8) "
Tako da moracu pridvece da odem do "Idea" da pogledam malo bolje taj tablet.. ;)
A evo ga to je ovaj tablet KLIK

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

acamatic, meni kad rekoše cenu nisam ni stao da pogledam, malo je to para da bi valjalo.
Javi utiske.

A za prvi deo posta 8)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Cackao sam ga.Rezistivni ekran...Prilicno je to sporo,ali koliko para...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Koliko je ovo dobro :

Slika

The ASUS Transformer Book Trio is a three-in-one mobile device, which dual-boots Windows 8 and Android and aims to give you a netbook, a tablet and a Windows 8 desktop PC in one device.

The Transformer Book Trio sports an 11.6-inch detachable display and the PC Station dock has an Intel Core i7 processor, keyboard and a 750 GB hard drive. The tablet display can be detached and the main part can be hooked to an external display to use as a desktop PC.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Koliko je dobro,toliko je i skupo sigurno..
iKe, koliko para kosta ovo cudoviste..
:D

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ne znam danas je predstavljeno. Ali ima dva procesora, dva OS-a i reklamira se kao tri-u-jedan uređaj. I deo sa ekranom i tastatura mogu da rade posebno. Bruka!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Acer je predstavio svoj novi W8 tablet, W3, 8", za ispod $400. Videcemo hoce li da se primi medju narodom ili ne.
Ovo od Asusa mi se svidja osim Androida.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koliko je realno da tablet zameni GPS? :) Jel istina da win8 tableti ne podrzavaju win8 aplikacije s PC-a?

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

fannY, sto se tice prvog pitanja mogu da ti kazem da sam vidjao ljude da stavljaju tablet kao navigaciju ali onaj manj od 7" jer bi sigurno 10tka pokrila veci deo soferke,ali sto da ne ako imas i 10tku da stavis kao navigaciju..
A sto se tice win8 to stvarno ne znam..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

fannY, postoje 2 vrste WIN8 tableta - Windows8 (podrzavaju full Windows okruzenje i samim tim sve aplikacije, obicno u sebi imaju Atom ili i seriju procesora; i drugo su Win RT tableti sa ARM procesorima, koji ne podrzavaju full win8 okruzenje.
Razlika je u ceni drasticna, tako recimo Surface RT 32 GB kosta 400€, dok Surface Pro (full win8) kosta 879, odnosno 979€ u zavisnosti da li je 64 ili 128 GB varijanta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

fannY, pa gde da ga staviš?
Ako ga metneš na šoferku što kaže acamatic zaklanjaće ti deo vidnog polja, zar nije poenta da slušaš šta ti govori?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

cvoruga, acamatic, nisam razmisljao,mislio sam da kad vec dajem pare da dam vise ,pa da imam i tablet. :) Vidjao sam po taksijima tablete.

miodrage, nisam ovo znao,hvala na obavestenju.Razlika je bas ocigledna.To je vec puno para.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Vidim da pisete o Nexus 7, ja gledam mami za rodjendan da uzmem, cena je ogranicavajuc faktor, dala bih 20.000-25.000, vise ne mogu da odvojim.

Nasla sam na tehnomaniji dva modela Nexus7, ne vidim neke razlike u njima, tacnije zanima me ovaj NEXUS 7 16GB 1B012A ? U tehnomaniji daju garanciju godinu dana, sto je meni malo, da je barem 2 godine, delovalo bi mi obecavajuce i kvalitetno. :)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

joa_d, pa pazi ovako,razlika moze da bude u velicini memorije 8/16/32 GB i samim tim cena moze dosta da varira od toga,i plus sto imas nexus 7 sa mogucnost sim kartice,i bez, i naravno da to isto diktira cenu modela..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

samo da razjasnimo - postoji verzija sa 3G i bez 3G, tj. samo wi fi... ALI - iako ta verzija ima 3G ona nema mogucnost pozivanja, slanja sms-ova itd... znaci, internet, internet i samo internet... :)

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Ovaj model nema 3g, sto mi i nije bitno, dok ima wifi. Nego, od tih 16mb, koliko ce ustvari biti slobodno? Kontam da nekih 4-5gb manje...? I kako idu na njemu aplikacije tipa Skype, neki programi za obradu slika i to, od igrica Subway Surfers, Rail Rush? Ne bih htela da joj kupim tablet losiji od telefona sto ima :lol:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

joa_d,radice ti sve te aplikacije i igre,ali ti je moj savet da sacekas novi model Asus pada,u pitanju je model Memo Pad HD 7,em sto ce cenom biti pristupacniji,em je u pitanju odlican uredjaj za taj novac ~ 18.000 dinara model sa 16GB.I ima ga i u zanimljivim bojama za vas - zensku populaciju. 8)
Prvi kontingent se vec nalazi na carini,ocekuje se u prodaji u narednih 10 - 15 dana.
Slika
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Hm... Zanimljivo izgleda, hvala na informaciji, sacekacu da se pojavi, imam vremena do 17. mada je mama navikla da poklon svake godine kasni 8)

Odgovori