Koji tablet kupiti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Re: Koji tablet kupiti?

Post od slavisaj »

Ne znam sta da kazem, malo je mator taj tablet, po kojoj ceni si ga nasao? Ja kad sam gledao pre jedno dve godine nije mi se svidjala njegova izrada, izgleda ko neka zatvorena knjiga, sve nesto krcka, skripi,....

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ma ne ebay sam gledao...idu cene od 140e pa do 300e...sve zavisi...u principu bih hteo sony tablet...jer,polako hocu sve uredjaje samo od sony da imam.... :D gledao sam i xperia tablet z...ok je skroz...ali mi se bas nesto ne daje toliko para sada za tablet.... :dry:
Huawei

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Pa ako je tako, onda savetujem da odustanes od ovog S tableta, mator je, sacekaj malo pasce cena Z , tableti ne drze toliko cenu kao telefoni

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Ja imam samsung galaxy tab 2 10.1 P5110 - ni najgorem ga neprijatelju ne bih preporučio :shock: Toliko baguje da je to nenormalno juce citam nesto na forumu i samo se browser srusi, napisati email i zalijepiti par linkova je nemoguća misija ( da ne nabrajam dalje) :dry: ... Žali Bože para što sam dao :( Neki dan sam vratio sve fabričke postavke znači bukvalno ništa nema instalirano i kao eto nešto malo bolje radi, ali to je i dalje tuga...

Nisam koristio ostale tablete na Android OS, ali ako rade kao ovaj Samsung bježite od toga kao djavo od krsta :angry:
Nokia Lumia 820

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Sacekaj malo da padne cena Z tabletu, imao sam taj tablet na kratko i malo je reci da sam bio odusevljen..

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Bandicoot napisao:Sacekaj malo da padne cena Z tabletu, imao sam taj tablet na kratko i malo je reci da sam bio odusevljen..
Imao sam prilike da se poigram sa z tabletom....sta reci....cena novog tableta je oko 450-500e...a na ebay ima vec i za 350e korisceni naravno...mislim da ipak onda vredi sacekati da jos cena padne , taman oko nove godine obicno ovde budu velika snizenja,to jest pred njihov katolicki bozic....
Huawei

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

to ti je najbolja odluka, meni se neje svidao taj sony s, pa sam uzeo tab 2, nije bio los ali sam ga prodo i kupio ipad 3

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Definitivno cu sacekati novi ipad mini.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

he he he, i ja cekam, ipad mini, a nesto se suska da ce i novi ipad biti velicine ipad mini ali sa vecim ekranom, nije lose

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

bata bogdan, još jedan glas za Z tablet.
Slavisaj, neće iPad biti veličine minija, nego će imati takav oblik.
fannY, najbolje da sačekaš iPad mini i da vidiš kakav će biti, ako ne promene rezoluciju ekrana ja ti ga ne bih preporučio. Možeš da vidiš i novi Nexus 7, ja ga imam od avgusta i mogu ti reći da je odličan. Možda je samo mogao da ima ekran od 8 inča, ali za cenu za koju se prodaje je super.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

iKe, a sto da promene rezoluciju? Malo mi je 7 inca za tablet,razmisljam i o Note 8.0.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Pa šta znam, meni je mala rezolucija 1024x768 na 8 inča, a naročito kad uporedim sa mojim Nexusom. I mislim da apple s obzirom na cenu po kojoj prodaje svoj tablet treba da stavi veću rezoluciju. A veličina od sedam inča ima svojih prednosti, mnogo lakše se nosi i stavlja u torbice ili unutrašnji džep od jakne, a i mnogo je zgodniji za korišćenje i držanje jednom rukom. Ja sam na primer na njemu pročitao celu knjigu Inferno -Den Braun. Iako sam kupio i papirno izdanje.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Ne znam,meni se cini da je 8 inca prava mera,barem toliko malo koliko sam ga koristio.No, videcemo sta ce da ponudi Apple.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

izgleda da ni mini2 nece imati retina ekran...cedice oni suvu drenovinu dokle god mogu...

ja imam veliki ipad i to je poslednja apple stvar koju sam ikad kupio...sve je to lepo, fin je ekran, ali kad malo zivis sa njim pocinje da se pojavljuje gomila problema...najnoviji ios7 je recimo katastrofa, toliko mi nije zakucavao i lagovao stari prestigio tablet sa single core na 1ghz...za multimediju je beznadezan...trenutno je muka naci plejer koji hoce da pusta filmove kroz mrezu...ili koce uzasno, znaci negledljivo, ili nema zvuka jer su skoro svi video plejeri za ios morali da izbace podrsku za dts i ac3 zvuk ( a to su skoro svi ripovi danas)...a 16gb se brzo napuni samo od aplikacija, tako da ne pomaze ni direktno prebacivanje, jer mesta uvek fali a i smaranje je prebacivati svaki cas nesto kad mozes ko covek da gledas filmove kroz mrezu...kad sve saberes, to je toliko limitirana sprava za tu cenu da se jednostavno ne isplati...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Ja bih svakako preporucio novi Nexus 7 (2013), jer osim sto nema mogucnost prosirenja memorije putem kartica i sto samo LTE model ima mogucnost koriscenja 3G sve ostalo je savrseno - ekran, RAM memorija, najnoviji android uz brzi prelazak na 4.4 cim se pojavi, vrlo brz quad core...
Naravno, svestan sam da 7" nekom moze da bude malo - tako sam i ja mislio, ali je sa trenutne tacke gledista ipak sasvim dovoljno za neko normalno koriscenje.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ljudi treba mi pomoć oko kupovine tableta za drugaricu.Naime treba mi tablet dijagonale od 8 do 10 inča, mora da ima podrški za SIM karticu (HSDPA), i bilo bi poželjno da bude samsung, ali nije nužno, cena do 37000 din.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: Одг: Koji tablet kupiti?

Post od m@c|-|oR »

Odgovor je jednostavan - Samsung Galaxy Tab 3 8.0
8-)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

da neko ima ideju ili pak info da li jos uvek u nekoj radnji moze da se uzme proslogodisnji nexus 7?

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

kenzoki, zasto bi uzeo proslogodisnji model? :)

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

zato da ne bih plaćao ovogodišnji 10k više ni zbog čega :D

Vaša poruka sadrži 58 karaktera. c.c.c.

Odgovori