iPhone vs N95
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Mislim, kako odgovarati na "argumente" koji pominju "retardirane Amerikance"... cebzab, iPhone jeste imidž, ali jesi li odvojio koji minut da pogledaš neki video kako to u stvari radi? Jesi li uporedio s Nokiom bilo kojom, ne mora N95?
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lomnica, ja nisam rekao ni jednom recju da je Win bolji, samo da je vishe zastupljen. Nisam nigde naveo tih tvojih famoznih 95% kompjutera, pre ce biti da je oko 75-80%. Ostalo otpada na Mac i Linux.
Roy, ja sam vrlo malo koristio taj bratov iBook, ne znam da li 3-4 sata ukupno... za to vreme ne mozes puno toga da ukabulis ne? Ok, svidja mi se kako radi, sve je to lepo, ali kad moras ispocetka sve... a uzto si i lenstina kao ja... Pa ja Vistu ne zelimd a stavim samo zato sto je dosta toga izmenjeno a mene mrzi da sada ponovo pretrazujem sta je sta i kako to radi. Xp sam naucio napamet. Ali moram da priznam da sam i njega stavio tek pre 2 godine, a da sam se teskog srca rastao sa 98.
Sa iPhone je druga stvar, ipak je to daleko jednostavnije.... ali ostajem pri svom stavu da je to fancy telefon za imidz, a ne za ozbiljniji rad.
E sad da izbegnemo svaku dalju raspravu, meni telefon ne sluzi samo za prichu i poruke, nego mi treba i jedan vrlo dobar organajzer, treba mi dobar alarm manager, GPS mi nije losh, a konekcije su pod moranje.
S obzirom da dosta ovoga NE dolazi po defaultu sa telefonom, instalacija 3rd party apps je conditio sine qua non (uslov bez koga se ne mozze prim.prev.aut.)
Nisam pozer, i vazna mi je iskljucivo funkcija, a kako ce nesto da bude upakovano... najstrasnije me bas briga.
Roy, ja sam vrlo malo koristio taj bratov iBook, ne znam da li 3-4 sata ukupno... za to vreme ne mozes puno toga da ukabulis ne? Ok, svidja mi se kako radi, sve je to lepo, ali kad moras ispocetka sve... a uzto si i lenstina kao ja... Pa ja Vistu ne zelimd a stavim samo zato sto je dosta toga izmenjeno a mene mrzi da sada ponovo pretrazujem sta je sta i kako to radi. Xp sam naucio napamet. Ali moram da priznam da sam i njega stavio tek pre 2 godine, a da sam se teskog srca rastao sa 98.
Sa iPhone je druga stvar, ipak je to daleko jednostavnije.... ali ostajem pri svom stavu da je to fancy telefon za imidz, a ne za ozbiljniji rad.
E sad da izbegnemo svaku dalju raspravu, meni telefon ne sluzi samo za prichu i poruke, nego mi treba i jedan vrlo dobar organajzer, treba mi dobar alarm manager, GPS mi nije losh, a konekcije su pod moranje.
S obzirom da dosta ovoga NE dolazi po defaultu sa telefonom, instalacija 3rd party apps je conditio sine qua non (uslov bez koga se ne mozze prim.prev.aut.)
Nisam pozer, i vazna mi je iskljucivo funkcija, a kako ce nesto da bude upakovano... najstrasnije me bas briga.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Ja se evo divim mom burazu koji fon koristi za pricu,sms,i vazno mu je da ima larm da ga budi(i da alarm radi kad je fon ugasen)...Svaki vikend kad dodje kod mene ja mu pokazem na netu tj mobilnom svetu sta ima novo u svetu gadgeta,tehnologije,kompova,mobilnih telefona...
Stvar je sledeca...pokazivao sam mu sve i svasta kako je k800 i K750 revolucija kamere na mobilnom,kako su 6630,N70 i N73 jedni od najboljih smartfonova firme Nokia(i sta sve smartfone i symbijan omogucavaju) pa sam mu pokazivao koliko tanko moze da ide fon aka Samsung...Sada mu pokazujem review N95 a on pita a sa je s baterijom koliko to traje,koliko bi izdrzalo sa jedno 2-3 sata price na dan i 10tak sms....a ja samo klonuo glavom...
A onda kada sam mu pokazao IPHONE i sta sve moze(bio neki klip na YouTube) covek je pao sa stolice...I reko ovo mora biti njegovo....
Ocu samo da vam kazem da jedan totalni laik(iako jako inteligentan covek) moze da ostane ravnodusan na N95(koji iako nisam poklonik Nokie moram da priznam da je jako dobra all in one sprava) a da se pritom zamrzne kad pogleda Apple product zvani Ja telefon...A to je covek koji koristi 3-4 f-je na fonu(rekao je da najvise na svetu zeli jeste da kolegama iz banke pokaze listanje album pesama zumiranje slika,da natrpa muzike i smesnih klipova ne bi li imao sta da radi do mora kada na njega ide)
Mozda je i off ali eto samo da naglasim kako Iphone deluje na ljude koji ipak nisu kao mi koji vise non-stop na forumu i koji znaju svaki zivi detalj i svaku manu na mobfonu poz
Stvar je sledeca...pokazivao sam mu sve i svasta kako je k800 i K750 revolucija kamere na mobilnom,kako su 6630,N70 i N73 jedni od najboljih smartfonova firme Nokia(i sta sve smartfone i symbijan omogucavaju) pa sam mu pokazivao koliko tanko moze da ide fon aka Samsung...Sada mu pokazujem review N95 a on pita a sa je s baterijom koliko to traje,koliko bi izdrzalo sa jedno 2-3 sata price na dan i 10tak sms....a ja samo klonuo glavom...
A onda kada sam mu pokazao IPHONE i sta sve moze(bio neki klip na YouTube) covek je pao sa stolice...I reko ovo mora biti njegovo....
Ocu samo da vam kazem da jedan totalni laik(iako jako inteligentan covek) moze da ostane ravnodusan na N95(koji iako nisam poklonik Nokie moram da priznam da je jako dobra all in one sprava) a da se pritom zamrzne kad pogleda Apple product zvani Ja telefon...A to je covek koji koristi 3-4 f-je na fonu(rekao je da najvise na svetu zeli jeste da kolegama iz banke pokaze listanje album pesama zumiranje slika,da natrpa muzike i smesnih klipova ne bi li imao sta da radi do mora kada na njega ide)
Mozda je i off ali eto samo da naglasim kako Iphone deluje na ljude koji ipak nisu kao mi koji vise non-stop na forumu i koji znaju svaki zivi detalj i svaku manu na mobfonu poz

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Roy Fokker
- Entuzijasta
E pa o tome se priča svo vrijeme... kao što ja mogu da shvatim da ima mnogo ljudi kojima N95 ispunjava sve želje, ima i onih koji koriste Motofone (vidi potpis) i ništa im posebno ne fali.miodrage napisao:Nisam pozer, i vazna mi je iskljucivo funkcija, a kako ce nesto da bude upakovano... najstrasnije me bas briga.
Jones, to je jako dobar primjer. Ljudi na ovom i ovakvim forumima (i ja često s njima, da ne bude da se odvajam

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Roy Fokker, mozda prodaju jos u nekoj antikvarnici 
Svestan sam da smo svi razliciti, i da bi bilo strasno kad bi svima trebao jedan jedini model telefona, i koji bi svima zadovoljio sve potrebe. Nestao bi svet onakav kakvim ga danas znamo. Ljudska razlicitost je ono sto nas i odvaja od zivotinjskog sveta. Nasa svest, nas razum.
Kao sto sam rekao, mene iPhone ich ne interesuje, ali bih voleo da ga vidim, i malo se poigram sa njime. A drugi opet sanjaju o tom telefonu, i jedva cekaju da ga kupe. Meni je moj E61 zakon, drugima je to cigletina, orudje za ubistvo, pitaju jel to neki laptop i tako...
Razliciti smo, i to treba postovati. A forum i sluzi da ljudi iznose svoja razlicita misljenja. Zamisli samo kako bi forum izgledao da svi mislimo isto... Takoje, ne bi bilo foruma. Samo sajt sa obavestenjima.

Svestan sam da smo svi razliciti, i da bi bilo strasno kad bi svima trebao jedan jedini model telefona, i koji bi svima zadovoljio sve potrebe. Nestao bi svet onakav kakvim ga danas znamo. Ljudska razlicitost je ono sto nas i odvaja od zivotinjskog sveta. Nasa svest, nas razum.
Kao sto sam rekao, mene iPhone ich ne interesuje, ali bih voleo da ga vidim, i malo se poigram sa njime. A drugi opet sanjaju o tom telefonu, i jedva cekaju da ga kupe. Meni je moj E61 zakon, drugima je to cigletina, orudje za ubistvo, pitaju jel to neki laptop i tako...
Razliciti smo, i to treba postovati. A forum i sluzi da ljudi iznose svoja razlicita misljenja. Zamisli samo kako bi forum izgledao da svi mislimo isto... Takoje, ne bi bilo foruma. Samo sajt sa obavestenjima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Masterokrata, ja sam s reklama mislio da nas zaj**avaju s montiranim snimcima, toliko je dobra slika u svim uslovima, ali onda sam vidio neke snimke коrišćenja uživo, i frapirao se: uglovi gledanja su nevjerovatni, a snimak po danu sugeriše da se vidi na dnevnoj svjetlosti odlično. Uz to, ne vidim što se svi toliko frče oko kucanja - ne može biti lošija tastatura od numeričke s mobilnog nikako.
miodrage, ma ok je to za mišljenja, samo pričam o objektivnosti. Ja bih volio da se ova priča povede na bazi konkretnih stvari umjesto predubjeđenja, pogotovo što jedan od dva uređaja još niko nije ni vidio a ne uzeo u ruke.
EDIT: E, da - zašto nema iPhone u najavama na glavnoj strani?
miodrage, ma ok je to za mišljenja, samo pričam o objektivnosti. Ja bih volio da se ova priča povede na bazi konkretnih stvari umjesto predubjeđenja, pogotovo što jedan od dva uređaja još niko nije ni vidio a ne uzeo u ruke.

EDIT: E, da - zašto nema iPhone u najavama na glavnoj strani?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ako ce biti odradjena kao recimo na E900 i slicnim mobilnim (nisam gledao te snimke jer nisam vise na ADSL-u) onda i nece biti nista losija nego na tim modelima,kucas na touchscreen-u isto kao sto bi nabadao tastere,cak bih se usudio reci da ce sigurno manje da zamaraju prste nego fizicke tastature,ali ce kucanje na slepo biti komplikovano i trebace dosta vremena da se stekne osecaj,ali to je nesto sto se nije moglo izbeci bez produzavanja telefona za jos 4-5 centimetara!
Pozdrav
Pozdrav

- Roy Fokker
- Entuzijasta
Kakve sad to ima veze?! Mislio sam da sam jasan - kakva god da je touchscreen virtuelna tastatura, ne može biti gora za unos teksta za SMS od numeričke tastature s mobilnog... šta tu nije objektivno?Akki napisao:Čekaj, pričaš o objektivnosti a kažeš da ne može biti lošoja tastatura od numeričke s mobilnog...

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zamislite da u prevozu izvadite iPhone, a zamislite N95. N95 bi privukao paznju onih koji dobro znaju koji je to telefon i koje funkcije ima, a iPhone paznju svih ostalih. Nema tu sta... Svaki telefon svojoj ciljnoj grupi. Meni je i iPhone mocan na svoj nacin, ali ima neke jako cudne nedostatke.
Pazi sta pise- nema MMS (wtf!
), songs as ringtones, video recording (wtf!). Pa sta ima
Nema ni 3G, ali posle svega, za 3G dodje i logicno 
Pazi sta pise- nema MMS (wtf!

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ovde ima malo klipova da se bolje upoznamo sa iPhon-om
.I pored ne dostataka,solidno mi se svidja.Da zanemarimo pokazivanje po kaficima i busu,ovo je po meni vrh dizajn.Samo se pitam da li mu se vremenom gulji ovaj ovoliki ekran? 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Pa u tome i jeste caka - dobro pitanje.Lobachewsky napisao:Pa sta ima
Visual Voicemail - ovo su razvili s mrežom kao uslugu: sve govorne poruke vidiš na listi, kao i od koga su, svaku slušaš posebno i možeš da premotaš.
Google Maps aplikaciju direktno integrisanu u OS, kao i integrisanu s podacima u memoriji i telefonskim funkcijama (recimo nađeš u pretrazi po mapi restoran, on u listingu ima broj telefona, i na iPhone možeš samo prstom da tapneš broj i odmah ga pozivaš). Ovakvu povezanost funkcija nema ni jedan smartphone i to je jedna od zaista revolucionarnih da kažem "inicijativa" iPhone-a. Nadam se da će i ostali s tim u vidu da razvijaju platforme.
3.5" 480x320 multi-touch ekran koji sam po sebi je prosto... nevjerovatan. Ja sam koristio riješenja ostalih proizvođača, ali još ne mogu da vjerujem kako izgleda slika na njemu i kako fantastično radi u praksi na video snimcima. Mislim da je ova (originalna, patentirana) tehnologija nešto što će takođe pokrenuti lavinu kopija (kao što već možemo da vidimo na tržištu - mnogi su najavili touchscreen modele na tu foru).
Mac OS X - jednostavno kao platforma nudi funkcionalnost koju ni izbliza nema nijedan smartphone proizvođač. Volio bih da vidim Symbian smartphone koji može da odradi upgrade samog OS-a... Apple to ima u rukavu, neminovno je da vidimo varijante softvera za svako tržište i model posebno čim i ako zaživi ovaj "prvijenac".
Safari browser - iako zasad ne podržava Flash sadržaje, browsovanje na njemu je daleko bliže računaru nego drugim mobilnim solucijama... naravno, kad je na WiFi-ju. Može da pravi probleme i kucanje, ali sami pregled stranica je neprikosnoven, opet - po meni.
Jak hardver - gledajući prikaze rada na video clipovima, nisam htio da povjerujem u ono što vidim jer je djelovalo nemoguće: svaka funkcija na uređaju je radila glatko bez ikakvog napora, sa glatkim animacijama i efektima, poput računara. Ali opet - vidio sam kasnije prikaze rada u realnom vremenu i uređaj jednako glatko radi... nije samo za reklame. Iako nema nikakvih zvaničnih specifikacija, očigledno je da iPhone ima daleko moćnije performanse od konkurencije. Ne znam da li ćemo saznati u skorije vrijeme šta ga pokreće, ali bih zaista volio to da vidim.
Ima tu još stvari ali ovo je najbitnije.
Sad sam naišao na neke članke koji spekulišu oko izbacivanja lepeze modela, gdje bi neki imali 3G, GPS ponuda je u pripremi, neki bi bili manji, neki s manje memorije, jeftiniji... živi bili pa vidjeli.
Vele ljudi da su ga nosili dugo po džepovima bez futrole i ništa mu nije bilo. Inače ekran je od stakla, ne od plastike, i nije ga lako izgrebati ni uprljati. Isti oni vele da se lako čisti i održava.Andrijano napisao:Samo se pitam da li mu se vremenom gulji ovaj ovoliki ekran?
Pod "oni" mislim na rane testere.

Hahaha! Kinezi su čudo... evo ga tPhone:
http://www.youtube.com/watch?v=f_8wuVEYMZ8

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Roy Fokker, ne znam sta da mislim o unosu teksta prstima posle p910 i 7710, na p910 je recimo neizvodljivo(mozda, ali ako mirno sedite i kucate), dok 7710 ima opciju zoom-a tastature, pa je jos i moguce tapkati prstima, ali nikako u hodu, previse gresaka se pravi. Znaci za ugao vidljivosti i preglednosti na suncevom svetlu nema problema? Lepo....ja sam mislio da svi telefoni sem Siemens-a imaju ovaj problem. Mada mi ovde razglabamo na suvo....bolje da sacekamo neki konkretan test ili ovog sajta ili nekog korisnika i onda cemo stvarno znati sta Iphone nudi a sta zakida.
5130+Koss the plug....
Da je lakše unositi tekst preko virtualne tastature nego preko obične može reći samo neko ko u životu nije probao unos teksta preko virtualne tastature... a da ne pričam o autobusu, hodu, kucanju na slepo...
Pa pročitajte neki od review-a... čak i oni koji ne smeju da ga ocrne su rekli da je kucanje košmar...
Ljudi ovde pričaju kao da imaju telefon godinama...
hoćemo redom?
google maps... već postoje aplikacije koje omogućavaju pregled istih i na drugim smartphone aparatima... ali šta će gmaps kada neki modeli imaju mape koje su daleko bolje i rade sa GPS-om...
displej... izlgeda vrhunski... po pričama korisnika se ne grebe i čitljiv je na suncu... mt radi odlično... posebno je dobro odradjen zum prstima...
os... koju tu funkcionalnost nudi koju nema nijedan drugi proizvodjač? konkretno? upgrade fw je moguć odavno... a upgrade os-a je nešto što apple do sada nije zvanično najavio... dakle, može ga biti a i ne mora... u svakom slučaju sasvim ok radi i upgrade fw a dok se pojavi nova platforma ode telefon u zaborav...
browser... pregled stranica deluje vrhunski... ali opet ne podržava flash... ovo da deluje brže neću ni komentarisati...
jak hardver... isto nema potrebe komentarisati...
i da se razumemo odmah, nemam ništa protiv iphone-a, a i kako bih mogao kada ga nisam ni probao, ali me užasno nerviraju ove priče ljudi koji pričaju o apple kao da je nešto sveto.

Pa pročitajte neki od review-a... čak i oni koji ne smeju da ga ocrne su rekli da je kucanje košmar...

Ljudi ovde pričaju kao da imaju telefon godinama...

hoćemo redom?
google maps... već postoje aplikacije koje omogućavaju pregled istih i na drugim smartphone aparatima... ali šta će gmaps kada neki modeli imaju mape koje su daleko bolje i rade sa GPS-om...
displej... izlgeda vrhunski... po pričama korisnika se ne grebe i čitljiv je na suncu... mt radi odlično... posebno je dobro odradjen zum prstima...
os... koju tu funkcionalnost nudi koju nema nijedan drugi proizvodjač? konkretno? upgrade fw je moguć odavno... a upgrade os-a je nešto što apple do sada nije zvanično najavio... dakle, može ga biti a i ne mora... u svakom slučaju sasvim ok radi i upgrade fw a dok se pojavi nova platforma ode telefon u zaborav...
browser... pregled stranica deluje vrhunski... ali opet ne podržava flash... ovo da deluje brže neću ni komentarisati...
jak hardver... isto nema potrebe komentarisati...

i da se razumemo odmah, nemam ništa protiv iphone-a, a i kako bih mogao kada ga nisam ni probao, ali me užasno nerviraju ove priče ljudi koji pričaju o apple kao da je nešto sveto.

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Roy Fokker, da si imao ikad telefon sa TS-om, znao bi koliko je numericka tastatura bolja. Ja kad sam izgubio olovku na w950, u kad hocu nesto da kucam prstima, pravim gresku na svakih par slova, a u hodu ne smem ni da zamislim... A recimo na k800 kad kucam, pisem tri puta brze, bez gresaka...(jako mi odgovara tastatura na k800)
iPhone + CX300
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Ja samo pričam, kao što je nebrojeno puta rečeno, da niko od nas nije nikad probao ni približno sličan touchscreen, niti layout tastature, niti softver za prepoznavanje i korekciju teksta... ja prilično brzo kucam na numeričkoj (jen, dva, tri, četiri pritiska... jen, dva, tri... milion puta zaredom) ali svi komentari koje vidjeh su bili ono "teško je ali poslije par dana ide odlično", tako da opet kažem - živi bili pa vidjeli.
Mene unos velike količine teksta uopšte ne interesuje na samom telefonu, oko ovoga pravim priču samo zato što će vrlo vjerovatno i oponenti da pokušaju da razviju sve bolje i bolje TS tastature, što je pozitivno u svakom slučaju. Mi smo naravno u zapećku pa nama to ništa ne znači, ali Amerikancima itekako pomaže spellcheck i auto correct. Zato ga i prodaju njima. Daj Bože da postanemo dovoljno bitni da neko uradi i za nas sirote.
Istu tu priču sam gledao i vezano za Playstation/XBox, i za HDDVD/BluRay, i za Vista/Linux, i za Nokia/SE, i još ko zna koliko još... for the record - ne posjedujem ni jedan Apple proizvod niti sam ikad, čak ni najjeftiniji iPod. Ne planiram skorije ni da ih kupujem. Smatram da griješe dosta u nastupu.
Ali isto tako smatram da unose "drmanje" tržišta koje uvijek dovede do zanimljivih dešavanja i reakcije drugih proizvođača. iPhone nije mobilni mesija, ali jednostavno smatram da ga treba posmatrati kao pionira novih stvari, van šablona u koji spadaju većina drugih proizvoda iz iste branše, čak i N95.
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "izmeni".Ne postuj uzastopno!
EDIT: Da, izvinjavam se... nemam nekih 20,000 postova na raznim forumima nego sam se juče rodio.
Volio bih da se na ovom forumu vodi striktnija politika po pitanju drugih stvari a ne je li neko napisao jedan post od 30 redova ili dva (potpuno odvojena po smislu) od po 15.
EDIT2: Evo da ne bi opet bilo crvenih slova, iako nema veze s gornjom pričom - Anandtech su rastavili iPhone na djelove i izgleda da ga pokreće Samsungov ARM procesor na 533MHz sa 1Mbit sistemske memorije.
Mene unos velike količine teksta uopšte ne interesuje na samom telefonu, oko ovoga pravim priču samo zato što će vrlo vjerovatno i oponenti da pokušaju da razviju sve bolje i bolje TS tastature, što je pozitivno u svakom slučaju. Mi smo naravno u zapećku pa nama to ništa ne znači, ali Amerikancima itekako pomaže spellcheck i auto correct. Zato ga i prodaju njima. Daj Bože da postanemo dovoljno bitni da neko uradi i za nas sirote.
Znaš, ovakve priče se non-stop ponavljaju po istoj šemi: "Pu' taj-i-taj-proizvođač, sve što rade je đubre!" pa onda neko umjereno reaguje "Izvini, ali griješiš jer to-i-to" a onda obavezno onaj prvi "Ma ti ih braniš kao da su nešto sveto!".Akki napisao:ali me užasno nerviraju ove priče ljudi koji pričaju o apple kao da je nešto sveto.
Istu tu priču sam gledao i vezano za Playstation/XBox, i za HDDVD/BluRay, i za Vista/Linux, i za Nokia/SE, i još ko zna koliko još... for the record - ne posjedujem ni jedan Apple proizvod niti sam ikad, čak ni najjeftiniji iPod. Ne planiram skorije ni da ih kupujem. Smatram da griješe dosta u nastupu.
Ali isto tako smatram da unose "drmanje" tržišta koje uvijek dovede do zanimljivih dešavanja i reakcije drugih proizvođača. iPhone nije mobilni mesija, ali jednostavno smatram da ga treba posmatrati kao pionira novih stvari, van šablona u koji spadaju većina drugih proizvoda iz iste branše, čak i N95.
Izmenio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "izmeni".Ne postuj uzastopno!
EDIT: Da, izvinjavam se... nemam nekih 20,000 postova na raznim forumima nego sam se juče rodio.

EDIT2: Evo da ne bi opet bilo crvenih slova, iako nema veze s gornjom pričom - Anandtech su rastavili iPhone na djelove i izgleda da ga pokreće Samsungov ARM procesor na 533MHz sa 1Mbit sistemske memorije.

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
iPhone Stress Tests
(ide neki reklamni klip, pa kad on zavrsi onda ide test)
ne znam jel bilo ali, moram priznat za svaku pohvalu
(ide neki reklamni klip, pa kad on zavrsi onda ide test)
ne znam jel bilo ali, moram priznat za svaku pohvalu
- Roy Fokker
- Entuzijasta