Pomoc oko kupovine pda

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
boccio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 15:52

Post od boccio »

Da se nadovezem na temu - hteo sam da kupim E71, jer je po svim parametrima apsolutno savrsen telefon za ono sto mi treba, ali jedini razlog iz kojeg sam odustao je abnormalno visok nivo zracenja (da, da, call me paranoid :)).

Onda me mesec dana svrbelo da uzmem HTC Touch Pro/HD, i na kraju sam odustao jer za te pare mogu da kupim faken laptop, a ne telefon.

Sad hocu da uzmem Blackberry Bold (eto i razloga otkud pretragom zavrsih na ovoj temi...)

Realno, bez BB servisa mogu da prezivim, iako mi je dnevno bar 20 mejlova bitno da vidim u roku od odmah, ili vrlo pozeljno da odgovorim <15 min, tako da mi je gprs smor kad nisam u ofisu. Razlog sto mi BB servis bas i ne treba jezivo je sto i kuci imam wlan router pa za dz gledam mejlove, a tih par sati sto provodim napolju vala mogu i bez mejla, da ne prsnem skroz :)

Meni deluje da je BB pretplata jezivo dranje kod nas (kao uostalom i sve drugo), gledao sam u holandiji BB pakete prosle nedelje, Bold izadje oko 300e + 20e / mesecno pretplata sa besplatnim nacionalnim saobracajem + net. Onda pogledah VIP/Telenor, i smorih se...

Anyway, ako neko ima savet sta bi mi sad bio best buy da nasledim N80 koji bi polako i mogao u penziju, a sluzio je sjajno - hvala mu :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

boccio, best buy, u ovom trenutnku, je Samsung I780. Taj telefon, za manje para, pruza vise i od Blackberry Bold-a i od E71. Ako ne koristis Blackberry servise onda se gubi osnovni razlog za kupovinu BB telefona. Bilo koji Symbian S60 (npr. Nokia E71) ili Windows Mobile (npr. Samsung I780) ce biti mnogo vise "smart" od Blackberry masine.

Za vise detalja o I780 pogledaj: viewtopic.php?t=15810

Da ne bude da to pricam samo ja pogledaj i komentare drugih clanova foruma u ovoj temi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Night_Wolf_11
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 17:41

Post od Night_Wolf_11 »

Postovani forumasi, oslanjam se na vase expertsko znanje i prethodno procitanim pasusima, jako sam se zagrejao da kupim i780, ishvalili ste ga toliko da sam prosto odusevljen, jedina dilema mi je da li je bolje da uzmem i780 ili HTC s730??? pomozite molim vas... I gde mogu naci i780 za 220 eura... Hvala vam puno na savetima... veliki pozdrav

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Night_Wolf_11, trenutno ga nemaju, ali bio je u Roamingu. Bolje ti je I780, on poseduje WM Pro dok S730 poseduje WM Standard (non-touchscreen), i780 ima brži CPU, a S730 ima problem sa RAM-om... Bolje I780
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Night_Wolf_11, ako ti odogovara polovan i780 mislim da sam video na malim oglasima da ga neko prodaje pre par dana. Ako se odlucis za polovan i nadjes ga obrati samo paznju da dobijes ceo paket, daklem:

telefon, punjac, dve baterije, adapter za punjenje druge baterije, slusalice i CD.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Night_Wolf_11, Jos jedan glas za i780,mislim da je u ovom slucaju on ipak bolja opcija.Sad samo jos da ga pronadjes i tvojoj sreci nema kraja. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori