Informacija
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cebzab, za broj nisi u pravu. Npr. za Windows Mobile je napisano vise aplikacija nego za Iphone.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Cebzab sta to iPhone cini kraljem surfa ????Veliki ekran ???Pa ima i vecih. Mozda njegov TS?? Pa ima telefona sa istm TS-om ako vec kazete da je najbolji....Google se hvali svojom android platformom da je najbliza savrsenstvu surfovanja netom preko fona.....Kao sto rekoh jeste medju najboljima ali nije najbolji...Niko ovde ne pokusava da ukrade deo slave iPhonu ali nemojte ni bezveze da mu dodajete zvezdice.
P.S.Jos ako koristite safari (verzije pre 3.0 update-a) pitacu vas da mi otvorite stranicu u novi tab...
P.S.Jos ako koristite safari (verzije pre 3.0 update-a) pitacu vas da mi otvorite stranicu u novi tab...

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dimi89, uopste nije bila frka ni sa 2.1 verzijom otvoriti novi prozor u Safari-u. Koristio sam surf na mnogo telefona, ali iPhone-ov je najblizi mom kucnom racunaru. napominjem da jos nisam video Android, i da se spremam ovih dana da odem do poslovnica Vip-a i Telenora, pa da na licu mesta isprobam, i onda javljam utiske, ali nesto mi se cini da ce iPhone-a tesko da pomute.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!