N97 mini ili Motorola MILESTONE

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Jel bre Idzo, sta ti imas protiv Seke Aleksic?! :x
Ja nemam nista efikasno! :lol:
Слобода или смрт

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Evo da se i ja umesam malo ako dozvolite.
Treba pitati coveka koji je pokrenuo temu dal ga je smorio symbian ili nije. Ako nije, onda moze da se kaze da je logican sled dogadjaja da uzme N97, zato sto nisu svi "gadget freakovi" kao mi sto smo. Realno, i hardverski i softverski Milestone je napredniji od N97 al opet sve zavisi od ukusa i afiniteta onoga ko hoce da pazari fon.

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Ja samo mogu da primetim da smo se mi veoma potrudili, ako ne i previse, da pomognemo coveku, a od njega nema ni glasa :dry:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ivane, ja i ne kažem da je Android komplikovan i slažem se da je većina stvari logično odrađena. I da, sve je stvar navike, mnogo puta rečeno i potvrđeno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Koji god telefon da uzme morace barem 2-3 dana da izucava novi OS. Pokretac teme je pisao da ima N95 8GB, a ova dva telefona koja poredimo, imaju drugaciji tj. novi OS. Tako da ce se morati iz pocetka navikavati. :)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Samo da kazem da sam svojim postom na prethodnoj strani zeleo da reagujem na iznete ne/poluistine posta iznad.
I da, Seka je do j.., u bukvalnom smislu.
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Уплашили сте човека, вероватно помислио да ће те га послати на гиљотину ако не купи Андроид :lol:
Ја гласам за Н97 мини јер је телефон доста компактнији, и свиђа ми се угао под којим стоји екран па је држање телефона доста природније. А што се ОС-а тиче не свиђа ми се ни један :dry:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

IDzO napisao: Ne znam sta je gore to sto znam da ga ima Seka ili to sto mi se svidja Gold verzija!?

Aaa ti bi mini Seku u gold verziji?Perverzno! :lol: :wink:
Miškoni napisao:, Navešću banalan primer: šta vredi jednoj bakici sve to što Mileston pruža kada se jedva snalazi i sa 1100?
U bre Miskoni, to je tako radikalan primer da nemam reci.Gde upari bakicu i Mileston? :)

Inace slazem se da koji god telefon sa OS-om uzme treba malo "vezbe",ali ljudi to valjda onaj koji ima nameru vec zna u sta se upusta.Uostalom to nije sad taako strasno da se trebaju dani provoditi u trazenju,cackanju iscitavanju itd.Informacije nikada nisu bile dostupnije i za jedno popodne sve se moze saznati samo ako "istrazivaca" interesuje.

Layne_Staley, Posto nisi bio jasan u svom postu izvoli i procitaj ovaj prvi post sa ovog linka ako hoces da dobijes kvalitetne odgovore.
viewtopic.php?t=20985
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Prvo, da se zahvalim svim ucesnicima diskusije za svoje precizne, brze i odlicne odgovore

Drugo .. ja se izvinjavam jer nisam bio dovoljno jasan oko postavljanja pitanja.. sad cu biti malo jasniji (po modelu Wicker Man - ovog posta)..

Budzet : Pa ... budzet i nije veliki... oko 260 eura... to je dovoljno za oba telefona (n97 mini i Mileta) preko Telenora..

Namena: pa.. od svega po malo... treba mi ok kamera.. surfovanje netom ( wifi..), igrice.. aplikacije , itd..

Telefon sa touchscreen-om ili sa hardverskom tastaturom : oduvek sam zeleo da probam TS.. mada voleo bih da imam qwerty takodje ( hardverski ).. zato sam , iskreno , i odlucio da razmatram izmedju ova 2 telefona...

Operativni sistem : vec dugi niz godina koristim telefone sa Symbian platformom, koju odlicno poznajem, njene mogucnosti, lose strane.. Da budem iskren, Android prestavlja izazov u smislu nesto novo, sto bi zeleo da probam ..

Na kraju krajeva, citajuci ove 2-3 strane teme, iskreno, malo vise naginjem ka Miletu..
Kod n97 mini me odbija to sto sam cuo od dosta ljudi da je qwerty hardverska tastatura dosta nezgodna, sto nema navigacioni taster ( a mile ga ima)...
Opet, plasim se jer je Mile motorola, o kojoj nemam neko dobro misljenje (opet gledajuci sa malo laicke strane)..

Kada mi prodje ispitni rok, sledece nedelje cu otici do TElenor prodavnice i isprobati oba telefona..

Mozete nastaviti diskusiju sto se mene tice, zeleo bih da cujem misljenja posle ovog "detaljnog" posta.. A mozda ce i nekome drugom koristiti..

Hvala i pozdrav :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moj glas za Milestone, jer ako su Amerikanci prezadovoljni sa njim, i ako je maltene izvukla Motorolu iz krize, ne moze da bude los model... :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Moj glas takodje za Milestone.
I pored ovog "post dodatka".
Slika

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Znaci ne mogu da verujem...Zvao sam call centar i kazu mi da telefona trenutno nema nigde tj da ima 1 u glavnoj prodavnici u Knez-u, ali da je satro rezervisan.. znaci taman skupiim pare i njega nema... :smutny: :uhuh:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

ma Telenor nema skoro ništa, prodaju maglu narodu...
imaju 50 telefona u ponudi na sajtu, a jedino 10 najjeftinijih realno mogu da se uzmu...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pa da li da se nadam da ce doci ? ja sam ih pitao oni kao ne znaju kad ce stici, a ja skupio pare.. i jedva cekam

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Pa nadaj se,ili pogledaj na malim oglasim sto ljudi prodaju,ako ti to odgovara. Bolje da malo sacekas pa kupis ono sto si hteo,nego da kupis neki reda radi. A ko zne,mozda se pojavi nesto novo u medjuvremenu
ex ivan87

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ma kupujem samo ovaj telefon 100%... i to preko telenora jer nemam 500 evra da dam ovako... tako da moram da cekam... valjda ce uskoro dobiti

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

postujem dupli post da bi se video da je novi post.. izvinjavam se moderatorima...

posto telefona jos nema, dok cekam u opticaj je usao i hd2... nema hardversku tastaturu (to mu je mana) ali ono.. nemam pojma, privlaci me ...

vase misljenje? u postu gore sam naveo sta ocekujem od telefona..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Layne_Staley, ako je izmedju dva posta proslo vise od 24 casa, onda se to ne smatra duplim postom, tako da nema potrebe da se izvinjavas.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ok ok hvala :)

ajde ljudi.. pomagajte.. konacna odluka... izmedju hd2 i milestone... milestone bi uzeo jer ima hardversku tastaturu i android , a hd2 zato sto ima bolji displej, procesor i jer je htc mozda bolji proizvodjac od motorole...

help ljudi roknucu se svega mi :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Layne_Staley, bez rokanja, pogledaj i HTC Desire, mozda bude neka ljubav na prvi pogled 8)

Nema hardversku tastaturu, ali je softverska vrlo prijatna za koriscenje zbog veceg ekrana...

Odgovori