Izbor novog smartfona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Samo da vas sve obavestim: prelomio sam i uzeo N8 :D

I to ni manje ni vise nego narandzastu, ta mi se boja najvise dopada. Sad ako sam se zeznuo, mogu samo godinu/dve da placem, posto toliko treba da izfrzi i nema kupovine niceg novog. Na redu su registracija kola i novi komp :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, moje iskreno saucesce :D - prvo zbog izbora, a potom i zbog buducih troskova oko kola - taj harac postaje preskup.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

miodrage, hahaha.... ma nisu troskovi za kola neki. Stara je to kantica :D Sto se izbora tice, prelomila je cinjenica da ce biti lagana upotreba i da za tolilo i N8 moze obaviti posao.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ajd molim te daj koju sliku iz ruke jer se ja borim izmedju narandzaste i zelene...iskreno ne znam zasto belu ne izbacies debili :)
jel izasla ana?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Bacicu koju slikicu samo da ga zbudzim kako treba. Meni je narandzasta ubedljivo najlepsa. Za sada sve glatko radi. Videcemo kad se malo zagusi za koji dan :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

araphel, Čestitam na kupovini !!!, siguran sam da ćeš posle svega par dana korišćenja uvideti da je to jedna odličan telefon u svakom segmentu a da je symbian^3 ne zaostaje za androidom ni najmanje. Poštujem to da je tebi narandžasta najlepša, ali meni deluje malo neozbiljno, siva je po meni najbolja, ali koju god boju da si izabrao, bitno je da ćeš biti zadovoljan samim uređajem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pera Detlic napisao:Vlada Zem, Kakve to veze ima sa kamerom? To je samo do mikrofona....
Ajde... Pa audio zapis je sastavni deo video snimka. N8 je i tu nenadjeb.. (iv) (2 mikrofona za record, stereo, blablabla...) :)
araphel, pa, isto saučešće, nećeš ti dugo s njim ;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

araphel, nek ti je Buda u pomoci... (nemoj nikom reci, ali meni je ona zelena boja najlepsa) :D

Ma ne, ok je, zasto ne i N8, ne fali njemu nista u smislu obavljanja svakodnevnog mobilnog posla. Na stranu vise komentari na racun zastarelosti Symbiana i slicno, vec je postalo neozbiljno...

No, kako god, videcemo sta ce posle nekog vremena reci cika araphel, koliko je zadovoljan 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ljudi, ja jednostavno kad sam sabrao za šta će mi uglavnom trebati, shvatio sam da će odrađivati posao. Za sada: mail for exchange radi, pozivi i poruke šljakaju, kamera fino slika, Garmin još nisam ubacio, ali nema razloga da ne radi....prema tome, nema razloga da se nerviram. :wink:

Kontam da nema razloga da mi brzo dosadi, jer ipak primarno koristim Tab za ozbiljnija čačkanja.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

araphel, ma najbitnije je da si odabrao ono sto tebi najvise odgovara i sta ti se najvise svidja... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

araphel, Tačno tako, N8 je jedan stabilan i pouzdan telefon, a symbian^3 će sasvim zadovoljiti potrebe koje si nabrojao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

I da, da dodam... Neka te dobro sluzi, i izvuci najbolje iz njega... Ocekujemo neki mini review, odnosno tvoje utiske... :D
Samo nek se rolaju....sarme.

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

@araphel: srećno korišćenje! :) .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hvala vam svima i na cestitkama i na saucescu i na predlozima :wink: Za sada se sve kotrlja kako treba, a kako ce dalje biti, videcemo. Definitivne pohvale za kvalitet izrade, to moram da kazem.
Poslednja izmena od araphel u Pet, 05. Avg 2011. 15:34, izmenjeno 1 put ukupno.

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Davaj fotke nove igrackice,bas me interesuje kako izgleda u "nestandardnoj" boji :)
Sada treba jos nesto da napisem,znate zbog cega :shock:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nikako da se nakanim da uslikam, evo gledaću sad preko vikenda to da odradim. Inače, odmah je otišla u Capdase silikonsku futrolu, pošto iz pređašnjih iskustava znam da mi se obično u prvih mesec dana desi neki belaj i onda nosim nov uređaj sa svežim ožiljkom :lol: Zato sam ovaj put rešio da budem brz i pametan 8)

Dajte predlog za neku dobru crnu temu, bez mnogo slika i zezanja, sa nekim kul ikonicama. Što jednostavnije, to bolje. Ove Anna ikonice su totalno kul. Još da su sve jednobojne, bile bi još bolje :roll

Edit: evo jedne na brzinu: http://s79.photobucket.com/albums/j145/ ... 163908.jpg :

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Joj sto je ruzan, bolje da si sacuvao pare :D ili uzeo iPhone4, lepse bi ti cucao 8)
A sto ne stavis neku drecavo narandzastu temu, bas bi ti islo uz telefon?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

araphel, zedge i search, ovaj lepo izgleda ta narandzasta, mada sam ja vise za zelenu ili plavu boju .

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

araphel napisao: Dajte predlog za neku dobru crnu temu, bez mnogo slika i zezanja, sa nekim kul ikonicama. Što jednostavnije, to bolje. Ove Anna ikonice su totalno kul. Još da su sve jednobojne, bile bi još bolje
http://www.anonym.to/?http://www.mirror ... .zip_links
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Čestitke araphel. :) Neka te lepo služi. Reci mi, koliko si platio ovu futrolu? Ima li takvih za 5230/5800?

Odgovori