Da li uzeti iPhone 5 ili cekati WP 8?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Re: Sta sad?

Post od Green »

fannY napisao:Izasao je novi Nexus,koje je vase misljenje,da li treba razmisljati o njemu? :)
O da, kako da ne, kolega fannY. :)
Takodje razmisljam, iscekujuci 13. novembar kad ce se moci nabaviti preko GPlay-a. Najverovatnije se oprastam od AU$349 sa svog racuna. Ovo ce se sad desiti da se za smesnu sumu novaca nudi high-end Android uredjaj, i ko zna kad...

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Zahvaljujem ljudi,samo jel se zna kad ce to cudo stici kod nas? :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

fannY, e to je ono što devojci sreću kvari, ne zna se i ne zna se na tu cenu koliko će se ugraditi šverceri + carina + 2 ruka + pdv + kirija za lokal + za platu radniku + za topli obrok + što je gorivo poskupelo :wacko:
Realno, ne očekujem da će biti ispod 500e :(

Green, ti si moj novi najbolji drugar :D Kako da prebaciš i nama koje sokoćalo? :oops:

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, pa jel i onda bolje ici na nexusa nego na s3?Odvlaci me to sto ga pravi LG...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ja bih pre uzeo Nexus 4 nego SGS3. Mene je od prethodna dva nexusa odvracalo bas to sto je Samsung. :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Одг: Sta sad?

Post od Baraba »

Lg pravi najbolje displeje po meni (čini mi se i da prave za aplle, ako nisu oni onda je samsung, mrzi me sad da tražim), imaju kvalitetne materijale, njih muči softver, oni njihovim glupostima pretrpaju android i slaba im je podrška za nadogradnju. E, sad google ubacuje čist android optimizovan za nexus (što znači da će perfektno da trči na njemu) i imaće podršku od googlove mašinerije, to je baš ono što im treba. Verujem da će ova kombinacija lg hardver i lg izrada plus google biti pun pogodak, jedino ostaje cena i jedno mesec dana dok se ne pojavi kod nas i čekanje da mu se stabilizuje cena. Dok se ne pojavi ništa konkretno niko ne može da tvrdi.
Ako nećeš da čekas imaš S3 i ip5 (xox namerno zaobilazim zbog problema koje ima, valjda xox+ neće imati), mada bih ja iskreno sačekao.

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, sacekao bih,ali prelazim u Mts ,a E72 mi je zakljucana na Telenor mrezu,pa me interesuje da li znas mozda koliko traje to otkljucavanje?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

toda81, zarad konkurentnosti, zarad boljeg sutra za nas korisnike, nadam se da niste u pravu. Moji licni stavovi nemaju veze sa ovim, ali ako ce ceo svet da spadne na Google univerzum, crno nam se pise.
Ja prvi nikad necu preci na Android, makar ne imao izbora.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

miodrage napisao:toda81, zarad konkurentnosti, zarad boljeg sutra za nas korisnike, nadam se da niste u pravu. Moji licni stavovi nemaju veze sa ovim, ali ako ce ceo svet da spadne na Google univerzum, crno nam se pise.
Slažem se sa ovim, ali po trenutnom stanju stvari, pogotovo sa ovim novim uređajima koje je Google predstavio i naročito po ovim cenama, verovatno sve ide ka tome.

Ne znam zašto bi neko prelazio na WP, ako sve to već ima i provereno radi na iOS-u ili Androidu, sa tako jakim ekosistemom kao što oni imaju?

Jedino što mislim da može da izvuče MS je potpuna integracija Windows-a i WP. Tako da kad koristiš telefon imaš WP, a kad ga staviš u dok (povezan na monitor/TV) imaš kompletno Windows okruženje. Mislio sam da će sa ovim WP8/Win8 da urade tako nešto, a ispalo je da čak i većina tableta neće koristiti full Win.

Inače što se tiče teme, podržavam predlog za Nexus 4, jednostavno mislim da nema mana, pogotovo za ovu cenu. Samo poznavajući naše tržište, moj ti je predlog da pokušaš da ga nabaviš negde u inostranstvu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Da li ćeš čakati nexus i koje će cene biti kod nas...
viewtopic.php?f=26&t=25886&p=330501#p330501

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

L.S.I., bice kompletno Win okruzenje, ali na Pro tabletima (Surface Pro), a oni ce doci verovatno krajem februara, pocetkom marta. To ce biti hibrid tableta i Ultrabook-a.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, vidim da mi S3-ka ne gine. :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Baraba napisao:Green, ti si moj novi najbolji drugar :D Kako da prebaciš i nama koje sokoćalo? :oops:
Da su prilike malo povoljnije, kao sto su bile pre jedno 5-6 godina, to ne bi bio nikakav problem. Posaljete lovu, ja vama telefon brzom internacionalnom postom. :)
Ali, od pre godinu ili dve vremena, van granica AUS, posta avionom vise ne salje nista sto radi na baterije. A australijski ogranci onih najpoznatijih kompanija za isporuku robe (DHL, UPS i slicno) sada imaju jedinstvenu priliku da oderu jadnike koji se odluce da preko njih salju takvu robu. Tako da bi ukupna cena sa svim troskovima bila srazmerna ceni telefona koji bi se kupio na nasem SRB trzistu. Jbg... :smutny:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

fannY napisao:Baraba, vidim da mi S3-ka ne gine. :)
Kao što sam rekao, ako ti nije hitno sačekaj da se pojavi nexus, možda bude preko mts ako se prebacuješ u mts ili već mrežu koju se prebacuješ :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Baraba, ne vredi mi,jer zelim da uzmem 50% popusta.:)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

fannY, pazari s3 i prebrini brigu. :lol:
ne mozes pogresiti.

neko ce uspeti i da saceka nexusa. :lol: