miodrage napisao:toda81, zarad konkurentnosti, zarad boljeg sutra za nas korisnike, nadam se da niste u pravu. Moji licni stavovi nemaju veze sa ovim, ali ako ce ceo svet da spadne na Google univerzum, crno nam se pise.
Slažem se sa ovim, ali po trenutnom stanju stvari, pogotovo sa ovim novim uređajima koje je Google predstavio i naročito po ovim cenama, verovatno sve ide ka tome.
Ne znam zašto bi neko prelazio na WP, ako sve to već ima i provereno radi na iOS-u ili Androidu, sa tako jakim ekosistemom kao što oni imaju?
Jedino što mislim da može da izvuče MS je potpuna integracija Windows-a i WP. Tako da kad koristiš telefon imaš WP, a kad ga staviš u dok (povezan na monitor/TV) imaš kompletno Windows okruženje. Mislio sam da će sa ovim WP8/Win8 da urade tako nešto, a ispalo je da čak i većina tableta neće koristiti full Win.
Inače što se tiče teme, podržavam predlog za Nexus 4, jednostavno mislim da nema mana, pogotovo za ovu cenu. Samo poznavajući naše tržište, moj ti je predlog da pokušaš da ga nabaviš negde u inostranstvu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime