Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Šta posle S3?

Post od Baraba »

LG Nexus će stići kod nas kada stigne kod nekog operatera, tada će krenuti preprodaja po oglasima ili kada stigne u LG shop. Da se nadam da će ga neko doneti po nekoj normalnoj ceni to otpada, ako se i to desi kojim slučajem i oni će zacepiti cenu, što bi gubili na parama i prodavali jeftinije od ovih koji su uzeli preko operatera da preprodaju.

Ne koristim task manager, nisam ni na S2, što bih na S3 :)

gargamel4, , ne moraš da mi šalješ, posle 4s sada mi je S3 avion :) Ne vidim gde si mi preporučio filmić? :(

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

http://www.youtube.com/watch?v=KpUNA2nutbk :D

BTW. Facebook aplikacija je na Androidu očajna u odnosu na onu za iOS, i to nije sa malim brojem aplikacija slučaj, da ne kažem da neke grafički izgledaju kao da smo još na 1.6.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

e sad me bas zanima sta ces uzeti posle 4s?!?! :wink:
inace i ja sam skoooro takav po pitanju menjanja telefona, imam neku varijantu kupi-zameni u kraju pa i ne prolazim lose finansijski...
trenutno sam na galaxy nexus-u, cekam Nexus 4 pa cemo videti :wink: :wink: :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

gargamel4, za klip :lol:
Fb aplikaciju sam probao na S3 i radi normalno sve, nisam je nešto puno koristio ali sve što sam hteo je moglo da se uradi, šta zameraš na osnovu ličnog iskustva fb aplikaciji na androidu da nije neka stara verzija fb aplikacije već poslednja ažurirana?
Što se tiče tih app meni na ios-u fluidinije radi tapatalk ali mu fali par stvarčica (kada idem nazad ne mogu da vidim koju temu sam pročitao jer odmah nestaje, tako ako sam se nešto setio i hteo da izmenim odgovor moram da je jurim peške po forumu), aplikacija za Blic na ios-u nema kurs i konverter valuta (ili ja nisam našao) kao što ima aplikacija na androidu. Opet, okreni obrni zvuk u slušalici 4s je lošiji u odnosu na S3 što ne može da se nadomesti nikakvom aplikacijom (kao što je mp3 bolji na 4s ako koristimo stock player ali ako modujemo S3 i audio podešavanja onda gruva bolje na S3 i 4s ne može da mu priđe).

luca, zadržao bih se na jednom, ali ne znam kom dok ne isprobam, za sada je S3 top.

ps. što se tiče blic aplikacije 4s vs S3, na S3 kada otvorim vesti i listam na dole, otvorim vest i idem nazad on vraća na početak vesti, mora ponovo da se ide na dole gde sam stao, na 4s kada izađete ne vraća na početak već tamo gde sam stao. Ne mogu da se setim ali mislim da na S2 nije bio ovaj problem kao na S3 (nisam siguran da li je do prilagođenosti aplikacije ili je na svim android ovako), u svakom slučaju ovde je plus za ios, mada čitati vesti na malom ekranu posle S3 je :wacko:

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Jao slatkih li muka :wink: Ja ti preporucujem nexus 4. Ja sam posle dve godine koriscenja galaxy 3 odlucio da se castim i da uzmem nexus 4. Ako bog da uskoro(decembar) ce biti u mom vlasnistvu :D Al verujem da kod nas nece doci pre januara meseca i to po nekoj bahatoj ceni...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Planirao sam juče da uzmem S3, nekad mi je delovao veliko a juče mali, posle note 2 svi mi sada dođu mali (msm telefoni), uzmem note 2 u šake i sviđa mi se velika ekrančina (konačno sa dve šake lepo mogu da kucam na qwerty), lomi me da je prevelik kada telefoniram i kako da ga nosim, i dalje prisutno čekanje za otključavanje displeja (manje nego na S3 ali ima). Mislio sam da čekam xox+ da se pojavi al verujem da će i dalje biti prisutan problem sa baterijom. Danas treba treba da prelomim šta uzeti, znam znam neodlučan sam kao seoska mlada :lol: Voleo bih da negde ima i Motorola DROID RAZR MAXX HD ali nema.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Pa ti uzmi RAZR (MAXX) kao privremeno resenje dok se ne pojave HD-ovi. :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Baraba, ti si od prilike dosao iz buducnosti, telefon koji tebi pasuje po svim merilima je od prilike Samsung Galaxy S 5. S obzirom da si za kratko vreme promenio SGS3, GN II i iP4S i da ti ni jedan nije bio bas po volji treba da se zapitas u cemu je problem. :) Ja bih ti preprucio da se resetujes jedno tri nedelje, tj da se vratis na Nokiju 3310 ili tako nesto malo da iskuliras da vidis kako nije smak sveta ako fale neke opcije pa ces se onda mnogo lakse odluciti. :) To ti kazem jer sam imao istog takvog druga koji je batalio sve potrage i nosio dva meseca neku prastaru Nokiju i posle toga kupio Galaxy Note. :)
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

psyhound, razmišljam se da uzmem nešto privremeno do novaka, ali ne mami me maxx i ne nađoh je :uhuh:

Adams, reset trenutno radim sa SE W395, au što telefon ima mp3 :)
Znam da nisam baš u vinkli, al za to je malo kriv rođendan koji mi se bliži za koji dan i hoću da se ponovim, a jeftinije mi da menjam telefon nego kola.
Poslednja izmena od Baraba u Sub, 17. Nov 2012. 12:14, izmenjeno 1 put ukupno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, druze moj, idi u Vip poslovnicu na Slaviji - mislim Nemanjina 34, ili Bulevar Kralja Aleksandra 84, jer za te 2 pouzdano znam da imaju HTC8x - cisto da steknes osnovne dojmove o WP8. Moji su da ne radi tako glatko kao zenina Lumia 710. ZAto cekam 920 da je iscackam. Video sam pre 2 dana da je bila u Pozeskoj150A ali ocito samo jedan komad, jer je vise nema, cijena prava sitnica od 687€ (!!!)
Ja sad gledam kako iz USA da ovo nabavim, za 450$, jer bih onda mozda uzeo i 2-3 komada pa da preprodam, i uzmem minimalnu zaradicu. Ako je neko raspolozen, neka mi se javi (samo oni koji imaju mogucnost da im se nesto donese iz USA, bez placanja carine i ostalih budalastina koje nam se namecu).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage, izigrao sam se sa HTC8x (ima u ušću u vip-u, nije me oduševio, nije ni tako brz (tj. ide animacija dok se nešto otvara i to je zanimljivo bilo par min posle skapiraš da čekaš ali je zamaskirano animacijom), tastatura ružna za kucanje sa kojom sam imao najviše grešaka pri kucanju, uopšte me nije privukao, nadam se da će nokia 920 bolje odraditi wp.

Edit: Uzeo sam večeras ponovo S3 ali sada druge boje, bar nešto da promenim u odnosu na prošli :)
Vrteo sam se u radnji 40min između note 2 i s3, presudio sam u korist s3 jer nemam razlog da uzimam tel. sa većim ekranom. Ekran me i dalje oduševljava, malo osštrija slika od note 2, malo svetlija bela.
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sub, 17. Nov 2012. 20:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Da se ipak ne zakljucava ova tema. Nisi nam ti bas siguran da si se skrasio. :D
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nisam, čekam u suštini Samsung što radi na 5-inčnom Full HD AMOLED panelu, stiže za CES ili HTC Deluxe :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

To ti je najpametnije ,a i Sony sprema zver.Bice ovo zanimljivo prolece.:)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Gledao sam preliminarne specifikacije za HTC Deluxe i ako stvarno bude imao samo 2020mAh materiju i njega ces da prodas posle dan i po. :D
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Adams napisao:Da se ipak ne zakljucava ova tema. Nisi nam ti bas siguran da si se skrasio. :D
Ode S3. Ponovo u potrazi. Lepo sam rekao da se ne zaključava tema :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Baraba, sto ode s3? Sta ces sada da pazaris ?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

lesa0208, pa sta ce da uradi,osim da uzme note II,pa da ga koristi manje od mesec dana,pa opet na S3 da se vrati i tako u krug.A mozda nas iznenadi sa nekim win modelom..

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
:: Samsung Galaxy Note
:: II Titanium Gray

Post od Dulee »

Baraba napisao:Ode S3. Ponovo u potrazi. Lepo sam rekao da se ne zaključava tema :D
Zar nisi mogao da sacekas CES gde ce biti dosta novih modela, a mozda ce po koji od njih da stigne kod nas krajem januara :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, probao bih nešto novo. Znaš kad te telefon poznaje u dušu i kad predvidi tvoj sledeći klik :D
Ako me novo razočara, lako se vratim na S3.
Nisam imao telefon koji se brže kupuje i lakše prodaje od S3, bukvalno se proda za dan iako mu zacepiš cenu (samo da ima garanciju, mada se to kod mene podrazumeva da ne bih kupio fon bez garancije, još ako im ubaciš iGO i ovo ono full).

acamatic, razmišljam se da uzmem note ali ima tu neka sitnica koja me nervira kod njega a nije veličina. Više bih voleo Motorola DROID RAZR MAXX HD, jer me nokia 920 sve više odbija zbog WP (bar dok ne izađe neki hak, navigacija i još preko potrebnih stvari za WP).

Dulee, vidiš čoveče da čekam, prodao sam telefon na vreme pre nego što se ispucaju ljudi sa kešom, u januaru ima dabude mrtvilo, sve stoji jer su se ljudi ispucali ua NG i Božić i Srpsku, očekujem i lep pad cena mobilnih :D Dok dođu telefoni do nas sa CES i padnu cene na neke normalne taman sam izgustirao model koji sada kupim. Mada bih rado video S4 iskreno, od svih telefona očekujem očekujem od samsunga i htc da izbace nešto prgavo i opasno (zašto samo od ta dva, zato što njihovi telefoni stižu u SRB, džabe što mi se sviđa Motorola DROID RAZR MAXX HD kad nema).

Odgovori