lesa0208, probao bih nešto novo. Znaš kad te telefon poznaje u dušu i kad predvidi tvoj sledeći klik
Ako me novo razočara, lako se vratim na S3.
Nisam imao telefon koji se brže kupuje i lakše prodaje od S3, bukvalno se proda za dan iako mu zacepiš cenu (samo da ima garanciju, mada se to kod mene podrazumeva da ne bih kupio fon bez garancije, još ako im ubaciš iGO i ovo ono full).
acamatic, razmišljam se da uzmem note ali ima tu neka sitnica koja me nervira kod njega a nije veličina. Više bih voleo Motorola DROID RAZR MAXX HD, jer me nokia 920 sve više odbija zbog WP (bar dok ne izađe neki hak, navigacija i još preko potrebnih stvari za WP).
Dulee, vidiš čoveče da čekam, prodao sam telefon na vreme pre nego što se ispucaju ljudi sa kešom, u januaru ima dabude mrtvilo, sve stoji jer su se ljudi ispucali ua NG i Božić i Srpsku, očekujem i lep pad cena mobilnih

Dok dođu telefoni do nas sa CES i padnu cene na neke normalne taman sam izgustirao model koji sada kupim. Mada bih rado video S4 iskreno, od svih telefona očekujem očekujem od samsunga i htc da izbace nešto prgavo i opasno (zašto samo od ta dva, zato što njihovi telefoni stižu u SRB, džabe što mi se sviđa Motorola DROID RAZR MAXX HD kad nema).