android do 280e
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Re: android do 280e
cvoruga, surfovanje netom preko wi-fi jako trosi bateriju,doduse kod svakog modela,ali ipak jak procesor i ekran hd rezolucije na nexusu 4 dosta resursa baterije trose.E sad,ovde imas eksperata koji su ubacivanjem odredjenog custom rom-a znacajno unapredili trajanje baterije pa koliko sam citao i kvalitet prikaza boja,i uopste performanse telefona.
vojvodjanin81, pa nisi napisao koliko ti traje baterija, sve to što si napisao je opšte poznato i važi za svaki model.
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
cvoruga, telefon sam imao letos tako da ne mogu dati tacno podatak,jedino danas kad mi stigne LG G napisacu sav info o bateriji.
E jos nesto me zanima ako neko slucajno zna da li na nexusu 4 oni softverski tasteri mogu da se promene na providne mislim ono kao kod LG G2 ili kao sto ce biti na nexusu 5 jer mi oni crni izgledaju ruzno
izvinjavam se na suvisnim pitanjima

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Cvoruga
Izbeze vojvodjanin odgovor kao profesionalac
Politicar neki sto posto
Izbeze vojvodjanin odgovor kao profesionalac
Politicar neki sto posto

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
kvaka33, haha nasmejao si me prijatelju do suza.Ja volim samo cinjenice tj crno na belo,a posto nemam vise nexus 4 ne mogu da dam precizne podatke,ali odgovorno tvrdim da sa fabrickim rom-om baterija krace traje nego na S3 i LG G.Posto sam bio zauzet obavezama,to je bio razlog sto malo kasnim tako da sad prilazem dokaze za bateriju kod LG G
Dakle,sve se jasno vidi i nema potrebe komentarisati osim da mi je u tom trenutku ostalo 49% baterije uz napomenu da sam veceras bio u gradu i da je u tom periodu telefon manje koriscen.Generalno,telefon je brz kao munja sto sam sa jedne strane trazio i sa druge veoma sam zadovoljan trajanjem baterije.

- kvaka33
- Expert
Vojvodjanin
Zasto su ovo ss ovako mutni ili to mene tapatalk zeza
Ma cuj poceli su i LG da rade apdejte bitna je to stvar za telefon za koji das 300 eura ako misle da stanu uz rame najjacima
Inace po meni oni su sve bolji i bolji a sto je najbitnije jeftiniji
Zasto su ovo ss ovako mutni ili to mene tapatalk zeza
Ma cuj poceli su i LG da rade apdejte bitna je to stvar za telefon za koji das 300 eura ako misle da stanu uz rame najjacima
Inace po meni oni su sve bolji i bolji a sto je najbitnije jeftiniji

- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
kvaka33, verovatno te tapatalk zeza,posto su kod mene slike jasne.Slozio bih se sa tobom skroz,imao sam S3 i definitivno i izrada i brzina su na strani LG G.Stvarno covek ima osecaj da u ruci drzi premium uredjaj.Jedino bi se moglo poraditi na dodatnoj opremi posto je jako tesko naci neku dobru zastitu,a da ne kazem da mnoge curice koje rade po mobilnim shopovima me gledaju u belo i kao u fazonu koji ti je to model
Marketing je cudo,a Samsung majstor za to
Tu im se mora odati priznanje 

- kvaka33
- Expert
U da Samsung i Apple su to doktorirali i skapali da je to pola prodaje